Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Lilibeth jestli Ti sluší pouzdrové šaty, vzala bych si ty. Nebo klasika-malé černé, když je to brunch, tj. ne večer, můžou být i „malé barevné“-červené nebo pastelové. Obleč se hlavně tak, jak se budeš Ty cítit přitažlivá a sebevědomá, protože když se člověk ošívá a necítí se dobře, tak nikdy dobře nevypadá a akorát se většinou mimoděk ztrapní.
@elanaa Děkuji. Máš pravdu, když se člověk v něčem necítí dobře, tak to nezachrání ani drahé šaty. Prohrabu skříň a zjistím do jakých šatů se vejdu ![]()
TAk za sebe.
Já bych si vzala šaty ke kolenům, lodičky a větší psaníčko.
@Lilibeth
Je to dopoledne, pokud vím, takže bych zvolila klidně i kostýmek.. ![]()
@Lilibeth píše:
No, je to od 11 do 15.
Zvolila bych něco jako ten první kostýmek:
http://evinamar.blog.cz/…/semi-formal
@anairda píše:
Zvolila bych něco jako ten první kostýmek:
http://evinamar.blog.cz/…/semi-formal
Mě se líbí ty šaty… brala bych je všechny.
Uplně jakýkoliv šatky, ke kolenům..klidně letní s nějakým bolérkem na vrch…V tesco FF mají krásný a nejsou moc drahý ![]()
Po prohlídce šatníku jsem zjistila, že mi nic není. Neboť mi po posledním porodu zůstala prdel, za kterou by se nemuselo stydět lecjaké prase.
Bože můj, ještě abych si šla kvůli jednomu obědu koupit nové šaty… to se mi to zase vyplatilo
![]()
@Dice píše:
Uplně jakýkoliv šatky, ke kolenům..klidně letní s nějakým bolérkem na vrch…V tesco FF mají krásný a nejsou moc drahý
Děkuji za tip, odpoledne půjdu kouknout.
Ja bych si vzala nejaky letni saty a svetrik, nebo sukni..na brunchi to nikdo resit nebude. Chodime casto a nikdo tam neni obleceny jak do divadla, tak zadny stres
Spis zalezi na prilezitosti, pri ktere jdete..
Tak pokud to neni spolecenska udalost jako treba od zamestavatele, tak muzes jit v cem chces, teda dziny a teplaky bych nechala doma
nic nezkazis satama, kalhoty a sacko, lodicky..
@Dice FF určitě, nebo Mango, tam mají taky super výběr a za slušný ceny.
Asi budu za vidláka z vidlákova, ale…
Jsme s manželem pozvaní společnými známými v neděli do Prahy na bruch do této restaurace.
Nikdy jsem na brunchi nebyla a už vůbec né na takovém, co stojí 1250Kč! Restaurace patří k drahému hotelu.
Poraďte, co si vzít na sebe. Nechci vypadat nepatřičně.