Zase to oblékání

2319
15.4.13 14:10

Zase to oblékání, ...

Nikdy jsem si nemyslela, že budu zakládat téma o oblékání. :andel: Máme tady 15 stupňů, svítí sluníčko, moc nefouká a já najednou po té zimě nevím, co obléct malému. Venku se vozí ve sporťáku nebo ťapká sám, občas si sedne na zem, do trávy apod. :jazyk: V kočárku nesnese na nohou deku ani nánožník. Mám pro něj jarně / podzimní softshellovou bundu, pod ní bych dala body s krátkým rukávem a tričko s krátkým rukávem, dál punčošky a nezateplené rifle a jarní botky. Problém je, že na nožkách má atopický ekzém, který se mu při zpocení dost horší. Nevím jestli ty punčošky nebudou moc. :zed: Ale zase je pár dní po doléčené angíně, trošku mu teče z nosu a nechci, aby byl zase nemocný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.4.13 14:12

To je těžká a ošemetná situace… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
15.4.13 14:13

@Seizdra Jo, taky jsem k smíchu sama sobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
15.4.13 14:15

Ahoj, vůbec bych punčochy nedávala, bylo by to moc. A při AE už vůbec ne. Je krásné teplo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 14:17

Já bych mu dala bodyno s dlouhým, mikču nebo svetřík a tu bundičku, místo punčocháčů bych dala podkolenky, přeci jen to lépe kryje ten spodek noh, a slabou čepičku, protože sice je teplo, ale jen na sluníčku a občas foukne vítr.

• Citovat
  • Upravit
7626
15.4.13 14:18

Me se to zda ok. kdyztak pokud nechces puncosky, tak nejake teplejsi kalhoty? Mozna lehci cepicku, kdyz byl nemocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.4.13 14:21

Dala bych body s kr. rukávem (tričko), punčošky (nějaké lehčí), kalhoty, lehčí mikču a bundu + čepičku, když byl nemocný.. do tašky bych přibalila hrubší mikinu kdyby se náhodou ochladilo

• Citovat
  • Upravit
Billi
15.4.13 14:23

Syn je lehce nastydlej (kašel+rýma). Dneska měl body s dlouhým, kalhoty s podšívkou (bavlněnou), jarní bundu a lehkou čepici. Byl krásně teploučký, akorát nohy měl studené. Takže odpoledne bude mít bavlněné punčocháky a slabší tepláky (taky se mu rozjíždí po nohou ekzem, když se mu zpotí) + body s dlouhým a jarní bunda.

• Citovat
  • Upravit
4933
15.4.13 14:25

@AmyLee jejda není to moc?? :think: :think: my jdeme teď ven a dám kalhoty, body s dluhým a mikču, lehká čepička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.4.13 14:27

@zrzule23 u nás fouká docela studený vítr.. :nevim: jak je u zakl. netuším.. Mě to moc nepřijde, vždy se dá ta jedna vrstva sundat :think:

• Citovat
  • Upravit
4476
15.4.13 14:29

Heh a kdy chodite ven? My rano kolem pul osmy a to davam normalka takovou lehci zimni bundu a puncochace. Odpoledne zas jarni bundicku, tricko s dlouhym rukavem, bodycko s kratkym. Rifle + podkolenky. Samozrejme cepici, ale takovou tenci - jarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 14:35
@AmyLee píše:
Dala bych body s kr. rukávem (tričko), punčošky (nějaké lehčí), kalhoty, lehčí mikču a bundu + čepičku, když byl nemocný.. do tašky bych přibalila hrubší mikinu kdyby se náhodou ochladilo

No já si taky myslím, že oblíkáš hodně… Jak říkáš, že fouká. Tak jakej vítr a jakou rychlostí??? Ono pokud to jde ze severu a tak 10 metrů za sekundu, tak to bych možná i oblíkla takhle, ale jinak??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.4.13 14:36

@Seizdra běž někam jo!!! ty mi nemáš co vykládat, jak mám oblékat své dítě, když žádné nemáš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
21848
15.4.13 14:37

@AmyLee Óóóó, takže nyní je podmínkou pro to odpovědět do diskuze mít vlastní dítě a nejlíp 5, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
15.4.13 14:38

Na dálku se blbě radí :). Dítě mi spí v kočáru na zahradě, má body s krátkým, tričko s dlouhým rukávem, tenké krátké ponožky a slabé tepláky. Bez fusaku, nánožníku, nohy má překryté plenou. Jenže v kočáru je dobře 24 stupňů. Takže k němu co chvilku běhám, abych zjistila, jak je na tom, také to nemám vychytané. Co mají na sobě ostatní, je mi jedno, důležité je, jak je na tom moje konkrétní dítě v jeho konkrétním oblečení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková