Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Potřebovala bych radu, včera jsem si zakoupila Ergo a chtěla bych vyrazit na procházku, ale vůbec nevím, jak do něj mam syna obléct - je tu 11 stupňů a synovi je půl roku. Děkuji za rady ![]()
taky nosím pár dnů..dneska ráno měl punčošky a ponožky, body s dl. rukávem a mikinu s kapucou a tenkou čepičku..já svetrík a lehčí zimní bundu a mimis byl jeste schovaný pod tou bundou a bylo nám akorát ![]()
@tamata píše:
Zapeklitá otázka, také si ráda počkám na odpověď
taky si pockam:)
NOsíš na břiše nebo na zádech?
Jestli na břiše, tak oblíkni jako sebe a dej na sebe společnou bundu ( bětší manželovu). Společně si udežíte stejné teplo. Budeš mít dobrý přehled, jak teplo je dítěti. Na záda je to horší, společné svršky musí být speciální nosící. Nosit oblečený každý zvláš´t hůř odhadneš. Počasí se mění každou minutu, to těžko radit takle na dálku
Souhlas s Lamou…já oblékla dneska takto -
punčochy, body kr. rukáv, triko dl. rukáv, fleesová bunda, čepka, fllesové boty a tepláčky, malej měl ruce venku, přes nás už nic nebylo, svítilo slunce a bylo mu vedro
Klidně bych dala nahoru jen mikču a měla takovou bundu nebo mikinu, která se dá zapnout přes vÁS OBA, TO JE JISTOTA, ŽE MU NEBUDE ZIMA. RADĚJI MÍN A Pak dozapnout do spol. oblečení…zpocený dítě je uplně stejně blbý jako to, kterýmu je zima, je to dokonce podle mě ještě nebezpečnější, pak ho ofoukne ten studený vítr co dneska fouká a bude vymalováno
Ať se Vám hezky nosí
Musis vyzkouset, kazde dite je jine. Obecne nejvic chranit nohy a hlavu. Ja malou naposledy nesla asi v +5 a mela body s dlouhym, slabsi frote mikinu a na te fleesku, dole slabe podkolenky, slabe puncochace, silne puncochace, hunate fusekle, na hlave zimni cepici a zapnuta v me bunde a bylo ji akorat.
Teplou kombinézu, pod ní body. Do batůžku tepláky a šusťákovku, kdyby bylo vedro.
Tak já to zkusila takhle - punčochy, ponožky, capáčky, body dl. rukáv, a bundička s čepičkou, vypadal spokojeně
akorát mě z toho bolela záda, že to snad nebylo možný ![]()
@štěpánka11 píše:
Tak já to zkusila takhle - punčochy, ponožky, capáčky, body dl. rukáv, a bundička s čepičkou, vypadal spokojeněakorát mě z toho bolela záda, že to snad nebylo možný
dítě jen v punčochách bez jiných kalhot si v dnešním větru moc představit nedovedu.
My jsme dneska byli taky jenom punčochy+ponožky, ale je fakt že nohy měl pod mojí bundou ![]()
@verrru píše:
My jsme dneska byli taky jenom punčochy+ponožky, ale je fakt že nohy měl pod mojí bundou
to holka taky. triko, leginy, čepice boty a společná bunda. stačilo to.
@Lama Lama píše:
dítě jen v punčochách bez jiných kalhot si v dnešním větru moc představit nedovedu.
To jsem tam zapomněla připsat, měl tepláčky
teď vypadam jako trapitelka dětí ![]()
Asi OT ale kde a jak nosíte jiné věci když je mimis v nosítku? myslím peněženku, mobil, pití atd..
@verrru píše:
Asi OT ale kde a jak nosíte jiné věci když je mimis v nosítku? myslím peněženku, mobil, pití atd..
Te
ď už mám na to šerpu, staršímu jsem pořídila k svátku 8mi litrový batoh
a prodala svůj onbag. ![]()