Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, nevím jak v tomto počasí oblékat malého aby mu nebylo teplo nebo zima? ![]()
A nemá každý dítě „termostat“ nastavenej jinak??? Asi bych ho oblíkala podle toho, aby neměl studený ručičky (a pokud je mívá studený i vlétě, tak podle toho, jestli není spocenej na krku
).
Normálně podle sebe, tak jak jdeš ty, plus deka. Představ si, že sedíš v kočárku ty, hlavně střídmě, žádný tuny dek.
A oteplilo se a opět se vyrojily diskuze na téma, jak obléct dítě/manžela/psa..
Zakladatelko oblékni raději méně než více a vem si s sebou navíc deku.. Ještě neběhá, tak to máš jednodušší.. Šáhni mu za krk a uvidíš..
@gabriela82 píše:
A oteplilo se a opět se vyrojily diskuze na téma, jak obléct dítě/manžela/psa..
Zakladatelko oblékni raději méně než více a vem si s sebou navíc deku.. Ještě neběhá, tak to máš jednodušší.. Šáhni mu za krk a uvidíš..
Hele směj se, ale já byla včera s fenou venku a taky jsem řešila, jestli dát pletenej svetřík, flísku nebo šusťákovku
No nakonec jsem se rozhodla ji nedát nic, přece jen do kočárku nefouká a mrznout už nemrzlo…
Čumáček měla studenej, ale ten má i normálně ![]()
To je těžko radit, když nevím co máš za věci, pro 3 měs. bych teď dala
Buď body s dl. rukávem, dupačky nebo punčochy jestli dáváš, ne moc tlustou mikinu, čepku, strčila do jarní kombinézy a do kočáku přikryt dekou.
Nebo body, punčochy, rifle, mikinu, čepku, jarní bundu, teplé ponožky nebo takové ty botičky do kočárku a dát do kočárku, fleecovou deku a hotovo.
Podle potřeby bych třeba ubrala nebo přidala.
@Seizdra píše:
A nemá každý dítě „termostat“ nastavenej jinak??? Asi bych ho oblíkala podle toho, aby neměl studený ručičky (a pokud je mívá studený i vlétě, tak podle toho, jestli není spocenej na krku).
těžko může vědět, jestli má studené ruce i v létě, když má tři měsíce
já taky zrovna přemýšlím, co dám zítra klukům na kontrolu k doktorce… ![]()
Já dávám jen body dl. rukáv, dupačky, jarní kombinézu a fusak a zima jí není…
Jo a čepici slabou a nedávám rukavice, páč si je stejně sundá…
![]()
@kadavka píše:
těžko může vědět, jestli má studené ruce i v létě, když má tři měsíce![]()
já taky zrovna přemýšlím, co dám zítra klukům na kontrolu k doktorce…
To je jedno ![]()
@kaculkadraculka píše:
Holky, nevím jak v tomto počasí oblékat malého aby mu nebylo teplo nebo zima?
nášemu je 5 měsíců a dávám body s dl. rukávem, punčochy a tepláky/kalhoty a slabou bundu, v kočáru mám fusak Emitex a slabou deku, taky už měl jen mikinu a byl zabalenej v tom fusaku a byl teplej.
Včera jsem mu sundala i deku a rozhalila ho z fusaku a byl taky spokojenej.
![]()
Malá má dva měsíce, dávám body, ponožky, polodupačky, overal, čepici, fusak tot vše
@Seizdra píše:
Hele směj se, ale já byla včera s fenou venku a taky jsem řešila, jestli dát pletenej svetřík, flísku nebo šusťákovkuNo nakonec jsem se rozhodla ji nedát nic, přece jen do kočárku nefouká a mrznout už nemrzlo…
Čumáček měla studenej, ale ten má i normálně
Feně do kočárku nefouká?
![]()
@PetiteFillette píše:
Feně do kočárku nefouká?![]()
Nee
jako samozřejmě pokud nemám oddělanou boudičku a takovou tu spodní část, ta se sundává v létě, ať ji cirkuluje vzduch, ne teď, zatím je zima ![]()
@Seizdra Já to furt nechápu
Vozíš v kočárku fenku nebo se ti už holčička narodila a metřík sis nezměnila? ![]()
@PetiteFillette píše:
@Seizdra Já to furt nechápu![]()
![]()
Vozíš v kočárku fenku nebo se ti už holčička narodila a metřík sis nezměnila?
No já mluvím celou dobu fakt o psovi
o kočárku pro psy jsi neslyšela? Fakt si nedělám pr.el
malá se ještě nenarodila, ta je furt tam kde má ![]()