Jak oblékat 3měsíční nyní?

10.4.13 09:01

Jak oblékat 3 měsíční nyní?

Holky, nevím jak v tomto počasí oblékat malého aby mu nebylo teplo nebo zima? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
10.4.13 09:03

A nemá každý dítě „termostat“ nastavenej jinak??? Asi bych ho oblíkala podle toho, aby neměl studený ručičky (a pokud je mívá studený i vlétě, tak podle toho, jestli není spocenej na krku :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
10.4.13 09:05

Normálně podle sebe, tak jak jdeš ty, plus deka. Představ si, že sedíš v kočárku ty, hlavně střídmě, žádný tuny dek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.4.13 09:05

A oteplilo se a opět se vyrojily diskuze na téma, jak obléct dítě/manžela/psa..
Zakladatelko oblékni raději méně než více a vem si s sebou navíc deku.. Ještě neběhá, tak to máš jednodušší.. Šáhni mu za krk a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.13 09:13
@gabriela82 píše:
A oteplilo se a opět se vyrojily diskuze na téma, jak obléct dítě/manžela/psa..
Zakladatelko oblékni raději méně než více a vem si s sebou navíc deku.. Ještě neběhá, tak to máš jednodušší.. Šáhni mu za krk a uvidíš..

Hele směj se, ale já byla včera s fenou venku a taky jsem řešila, jestli dát pletenej svetřík, flísku nebo šusťákovku :nevim: No nakonec jsem se rozhodla ji nedát nic, přece jen do kočárku nefouká a mrznout už nemrzlo… :nevim: Čumáček měla studenej, ale ten má i normálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.4.13 09:16

To je těžko radit, když nevím co máš za věci, pro 3 měs. bych teď dala
Buď body s dl. rukávem, dupačky nebo punčochy jestli dáváš, ne moc tlustou mikinu, čepku, strčila do jarní kombinézy a do kočáku přikryt dekou.

Nebo body, punčochy, rifle, mikinu, čepku, jarní bundu, teplé ponožky nebo takové ty botičky do kočárku a dát do kočárku, fleecovou deku a hotovo.
Podle potřeby bych třeba ubrala nebo přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
10.4.13 09:17
@Seizdra píše:
A nemá každý dítě „termostat“ nastavenej jinak??? Asi bych ho oblíkala podle toho, aby neměl studený ručičky (a pokud je mívá studený i vlétě, tak podle toho, jestli není spocenej na krku :roll: ).

těžko může vědět, jestli má studené ruce i v létě, když má tři měsíce :mrgreen: :mrgreen: já taky zrovna přemýšlím, co dám zítra klukům na kontrolu k doktorce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
10.4.13 09:19

Já dávám jen body dl. rukáv, dupačky, jarní kombinézu a fusak a zima jí není… :nevim: Jo a čepici slabou a nedávám rukavice, páč si je stejně sundá… :think: :oops:

• Citovat
  • Upravit
21848
10.4.13 09:22
@kadavka píše:
těžko může vědět, jestli má studené ruce i v létě, když má tři měsíce :mrgreen: :mrgreen: já taky zrovna přemýšlím, co dám zítra klukům na kontrolu k doktorce… :)

To je jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.4.13 09:24
@kaculkadraculka píše:
Holky, nevím jak v tomto počasí oblékat malého aby mu nebylo teplo nebo zima? :think:

nášemu je 5 měsíců a dávám body s dl. rukávem, punčochy a tepláky/kalhoty a slabou bundu, v kočáru mám fusak Emitex a slabou deku, taky už měl jen mikinu a byl zabalenej v tom fusaku a byl teplej.
Včera jsem mu sundala i deku a rozhalila ho z fusaku a byl taky spokojenej. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
essmy(neprihlasena)
10.4.13 09:56

Malá má dva měsíce, dávám body, ponožky, polodupačky, overal, čepici, fusak tot vše

• Citovat
  • Upravit
13943
10.4.13 10:18
@Seizdra píše:
Hele směj se, ale já byla včera s fenou venku a taky jsem řešila, jestli dát pletenej svetřík, flísku nebo šusťákovku :nevim: No nakonec jsem se rozhodla ji nedát nic, přece jen do kočárku nefouká a mrznout už nemrzlo… :nevim: Čumáček měla studenej, ale ten má i normálně :think:

Feně do kočárku nefouká? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.13 10:20
@PetiteFillette píše:
Feně do kočárku nefouká? :lol: :think:

Nee :) jako samozřejmě pokud nemám oddělanou boudičku a takovou tu spodní část, ta se sundává v létě, ať ji cirkuluje vzduch, ne teď, zatím je zima :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
10.4.13 10:22

@Seizdra Já to furt nechápu :lol: :lol: :lol: Vozíš v kočárku fenku nebo se ti už holčička narodila a metřík sis nezměnila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.13 10:48
@PetiteFillette píše:
@Seizdra Já to furt nechápu :lol: :lol: :lol: Vozíš v kočárku fenku nebo se ti už holčička narodila a metřík sis nezměnila? :lol:

No já mluvím celou dobu fakt o psovi :D o kočárku pro psy jsi neslyšela? Fakt si nedělám pr.el :D malá se ještě nenarodila, ta je furt tam kde má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková