Pyžamo pro 6týdenní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15404
12.4.13 12:39

pyzamo pro 6 tydenni?

Zdraviiim. nedavno mi znama rikala, ze svoji 6 tydenni holcicku prevlika kazdy den do pyzamka (jak casto ho meni nevim) a ven. takze ji vecer prevlece do spaciho a rano do denniho a kdyz jde ven s kpcarem tak ji zas uplne celou prevlekne. samozrejme kdyz ublinkne a nebo se jinak zaspini tak hned…to je jasny. prijde mi to ujety a nechapu, proc takhle moc prevlekat??? ja, pokud neni ublinknito apod prevlekam po trech dnech. nikdy jsem to nezkoumala, tak nevim, jestli ja sem prase ci ona ujeta :-D jak tomate vy u takhle malyho mimca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
12.4.13 12:41

No tak ja mela ditko blinkaci, takze jsem prevlikala cca kazde 2 hodiny… :roll: Brindak casto nestacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
12.4.13 12:42

No já převlíkala do pyzamka každý večer a jinak jedno oblečení na dva dny maximálně, ale to stejně moc nevydrželo, protože byla často poblinkaná nebo pokakaná..ale jinak ven chodila v tom, v čem byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Nemám zvláštní oblečení na noc, ale každý den po koupání malou komplet obleču do čistého a to jí většinou vydrží do dalšího dne zase do večera.. takže převlíkám denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11117

Ja jsem mela takovou predstavu nez se maly narodil… :mrgreen:
nakonec to dopadlo tak, ze oblecky jsem mu davala jak mi to prislo pod ruku - overalek, dupacky, cokoliv v jakoukoliv denni dobu. na ven jsem mu jenom pridala vrstvy.
pokud nam oblecek vydrzel 5 hod, tak to byla slava :D
nejak cilene - jako na noc, na ven, na navstevu - jsem ho zacala oblikat tak po 3 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Mimča jsem na doma nechávala vždycky v jednom oblečení, po koupání dostala čisté body + dupačky a v tom šly děti spát. Samo převlíkám přes den podle potřeby, když jsou děti špinavé, blinkací mimča apod. 8) Na převlíkání do pyžamka jsem moc líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
12.4.13 12:43

My jsme taky často převlíkali, v noci to bylo třeba i na 2 pyžama. Takže divné mi to nepřijde, mnohem divnější mi přijde, že se kvůli takové kravině čovek schová za anonymitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.4.13 12:44
@Anonymní píše:
Zdraviiim. nedavno mi znama rikala, ze svoji 6 tydenni holcicku prevlika kazdy den do pyzamka (jak casto ho meni nevim) a ven. takze ji vecer prevlece do spaciho a rano do denniho a kdyz jde ven s kpcarem tak ji zas uplne celou prevlekne. samozrejme kdyz ublinkne a nebo se jinak zaspini tak hned…to je jasny. prijde mi to ujety a nechapu, proc takhle moc prevlekat??? ja, pokud neni ublinknito apod prevlekam po trech dnech. nikdy jsem to nezkoumala, tak nevim, jestli ja sem prase ci ona ujeta :-D jak tomate vy u takhle malyho mimca?

My jsme převlékali ob den, ob dva, pokud nebyla poblinkaná, ale jak píšeš, to je jasný ;) Ale musím říct, že málokdy nám oblečení vydrželo celý den, malá byla poblion :mrgreen: Od těch cca 2měsíců to bylo lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 12:47

@Januliiik tak ja bych nerada, aby vedela, ze ji resim a zeptat se chci, protoze nevim, jestli nejsem jedina, kdo prevlika az treti den. nas neni blinkaci. takze ke vsemu je duvod, i kdyz hold nekdy blby.

• Citovat
  • Upravit
25099

Ahoj, ale do půl roku jsem malou nepřevlíkala do pyžama. Převlíkala jsem podle potřeby. Dost blinkala, tak mi to celkem stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515

Tak já na spaní vždy po koupání převlékám do pyžámka - overálku, měním dle potřeby, malý není blinkací, plínka mu v noci neprotýká, takže to pár dní vydrží. A doma má třeba punčocháčky a na ven mu na to ještě navléknu kalhoty, popř. dám nějakou hezčí mikinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.4.13 12:48
@Anonymní píše:
Zdraviiim. nedavno mi znama rikala, ze svoji 6 tydenni holcicku prevlika kazdy den do pyzamka (jak casto ho meni nevim) a ven. takze ji vecer prevlece do spaciho a rano do denniho a kdyz jde ven s kpcarem tak ji zas uplne celou prevlekne. samozrejme kdyz ublinkne a nebo se jinak zaspini tak hned…to je jasny. prijde mi to ujety a nechapu, proc takhle moc prevlekat??? ja, pokud neni ublinknito apod prevlekam po trech dnech. nikdy jsem to nezkoumala, tak nevim, jestli ja sem prase ci ona ujeta :-D jak tomate vy u takhle malyho mimca?

a proc anonymne, anonymita snad slouzi pro choulostivejsi temata nez prevlikani miminek do pyzamek :mrgreen: :?:

• Citovat
  • Upravit
25099
@Anonymní píše:
@Januliiik tak ja bych nerada, aby vedela, ze ji resim a zeptat se chci, protoze nevim, jestli nejsem jedina, kdo prevlika az treti den. nas neni blinkaci. takze ke vsemu je duvod, i kdyz hold nekdy blby.

Když vydržela a byla čistá, tak jsem převlíkala až po koupání, což bylo 2× týdně, takže taky klidně až 3. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Na spaní ma samozřejmě jiné prádlo než na den, pres den bývá v body a puncochackach, na noc overalky nebo jetejsi body s polodupackami. Když jdeme ven, nechám co ma na doma a doplním vrstvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.4.13 12:49

Mě to až tak divné nepřijde, moje malá měla od narození zvlášt věci, které měla přes den a po koupání jsem ji převlékala do jiného, čistého. Na ven jsem jí většinou nechávala to co měla doma + na to nějaké vrstvy, když bylo potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková