Pyžamo pro 6týdenní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30827
12.4.13 13:25

Převlékala jsem vždycky večer do overálku na spaní, přes den body a dupačky, na ven jsem na domácí přidala nějaké vrstvy. Domácí i noční oblečení měla na 2 dni, nebyla vůbec blinkací, takže jí to v pohodě vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.4.13 13:39

Zakladatelko, nechci se tě nějak dotknout, ale v tomhle případě mi připadáš ujetá spíše ty :oops: :lol:
To hlavně z toho důvodu, že je téma tak strašně citlivé a osobní, že musí být anonymní :roll:. A za druhé - já bych malému mimču 3 dny a 3 noci oblečení nenechávala nikdy (ale možná jsem ujetá já :think: :lol: ).
U obou dětí byl večerní rituál koupání a převlečení do overálku, nebo bodíčka a dupaček. Pyžama až asi od roka a půl… Noční oblečení jsem měnila podle potřeby, relativně často, protože děti se dost potily, případně poblinkaly, protekla plenka… Ráno jsem při přebalování převlékla do denního oblečení, když jsme šly ven, převlékala jsem podle potřeby, ale většinou měli do kočárku jiné oblečení, než to, ve kterém lezly doma…
Převlékání mě absolutně nevadilo a čas mi to nežralo. Ani nemám pocit, že bych nějak přeháněla. Byly dny, kdy jsem převlékala třeba i 5× a divná jsem si nepřipadala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.4.13 13:40

Měli jsme jedno na noc - overaly se šlapkama a jiné na den, malá neblinkala, převlíkala jsem asi po dvou dnech… na ven většinou posloužilo to denní a něco přes to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.4.13 13:45

Každý den jsem dávala čisté pyžamko(overalek) a dělám to dodnes, dcera má 3 roky a měním jí pyžamo max co 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 13:51

@tterka nedotknes. anonym jsem vysvetlila. myslim ze to 6 tydenni doma nikde nelozi… :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.13 13:59

@tterka a opravdu nez zacnes byt ironicka, precti si poradne co pisu - pokud je obleceni spinave nebo poblite, pak logicky se prevlece.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
12.4.13 13:59
@madi píše:
Nemám zvláštní oblečení na noc, ale každý den po koupání malou komplet obleču do čistého a to jí většinou vydrží do dalšího dne zase do večera.. takže převlíkám denně :nevim:

dělám to stejně… :pankac: a pres den jen kdyz se poblinka… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5532
12.4.13 14:02
@Anonymní píše:
@tterka nedotknes. anonym jsem vysvetlila. myslim ze to 6 tydenni doma nikde nelozi… :-D

OK, já jen, že takové vysvětlení mi prostě jen nepřipadá zrovna důvodné… Ale samozřejmě je to tvé rozhodnutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.4.13 14:03
@Anonymní píše:
@tterka nedotknes. anonym jsem vysvetlila. myslim ze to 6 tydenni doma nikde nelozi… :-D

ja teda nikde vysvetleni anonymity nevidim, ale mozna jsem to jen prehledla… ;)

• Citovat
  • Upravit
5532
12.4.13 14:09
@Anonymní píše:
@tterka a opravdu nez zacnes byt ironicka, precti si poradne co pisu - pokud je obleceni spinave nebo poblite, pak logicky se prevlece.

Ironická nejsem, četla jsem pořádně. Prostě jsem jen napsala, že já svým dětem dávala oblečení čisté, i když to třeba nebylo potřeba. Připadá mi zvláštní mít dítko 3 dny a 3 noci v jednom. Ale jak říkám, u nás byl rituál noční převlékání do pyžámka, ráno do domácího oblečení a další na ven i když do kočárku…
Mám už děti velké, ale i tak jim měním pyžamo 2 x týdně, mají domácí oblečení, venkovní oblečení a oblečení do školy a školky - převlékají se podle potřeby a aktuální situace. Nevadí to ani jednomu z nich…
Ale někdo to má prostě jinak a já to respektuji :kytka:. Jen mi vadí, když tady někdo anonymně probírá kamarádku, která podle tebe dělá něco špatně, a přitom to může být tak, že ona si může myslet, že to děláš špatně ty :think:. Myslím, že pokud se nejedná o týrání dítěte, tak je každého věc, co s ním kdo dělá a jak často převléká nebo nepřevléká… Každý to dělá tak, jak to sám cítí, nebo jak byl vychován a jak je zvyklý…
Nemyslela jsem to zle a nechtěla jsem tě nějak naštvat. V psané formě to občas vyzní jinak, než to člověk ve skutečnosti myslí :? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.4.13 14:11

@Hanka1 to vysvětlení je na první stránce (anonymní ve 12:47)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
12.4.13 14:18

Od příchodu z porodnice jsme zavedli večerní koupání, po kterém se převlíklo do overálu-ten se měnil podle ušpinění a vůně. Ráno po krmení jsme se oba převlíkli do domácího-pro něj polodupačky/tepláčky, bodyčko. V tom i spal přes den doma v košíku. A na ven jsem zase převlíkla na ven, stejně jako já se převlíkám, takže dostal nějaké kalhoty plátěné, mašestráky, džíny, body na ven, mikinu, bundu…v podstatě s každým přebalením se měnilo bodýčko, byl blicí. Připadá mi divný, že bych měla být já 3dny a noci v jednom a to se nepobliju, nepokecám a nelezu po zemi…takže jsem převlíkala podle situace. V létě ve vedrech pak byl jen v plíně, na noc a na ven dostával krátké overálky-zase máme určité na ven a určité na doma…podle kvality a stavu oblečení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 14:19

@tterka tak promin, vyzelo to tak. to je jasny, ze ji prijde nebo muze prijit ujety zas muj zpusob. o to ani nejde, ja resim, jestli nejsem jedina, kdonecha ditko dve noci a treti den az meni. v pripade ze neni poblity. at si neprijdu jak cune. chapes? :-) ja koupu ob den nebo 3× tydne, kdybych koupala denne, tak taky dam cisty na den. ale na ven proste jen pripam vrstvy a nevidim duvod prevlekat. leda do fakt peknyho na navstevu treba, ale na prochajdu ne

• Citovat
  • Upravit
31386
12.4.13 14:23

Já teda od prvního dne, co jsme přišli z porodnice, tak převlíkám „do pyžama“, říkám tak těm bavlněným overalům celopropínacím (např. v Tescu je prodávají po packu 2-3ks). To je oděv, který jsem nikdy na den nedávala, prostě od pohledu to pro mě je a bylo pyžamo, i když vím, že některé moje kamarádky si to nemohly vynachválit i na den.

takže večer vykoupat, body s KR, tento overal a ráno toto svléct a body s DR a dupačky/polodupačky, teď už laclový tepláky nebo obyč. tepláky.

když byl malinký a jen ležel, tak jsem na ven nepřevlíkala, jezdili jsme v tom, v čem se povaloval doma, až když se začal plazit a měl ušmudlaný rukávy a břicho, tak samozřejmě na ven dostával čistý oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.4.13 14:28
@Anonymní píše:
@tterka tak promin, vyzelo to tak. to je jasny, ze ji prijde nebo muze prijit ujety zas muj zpusob. o to ani nejde, ja resim, jestli nejsem jedina, kdonecha ditko dve noci a treti den az meni. v pripade ze neni poblity. at si neprijdu jak cune. chapes? :-) ja koupu ob den nebo 3× tydne, kdybych koupala denne, tak taky dam cisty na den. ale na ven proste jen pripam vrstvy a nevidim duvod prevlekat. leda do fakt peknyho na navstevu treba, ale na prochajdu ne
:kytka: :kytka: :kytka:
Já převlékala často, a dávala i často čistá pyžámka, protože mi vadilo, když se drobci pokajdili nebo počůrali, tak prostě já ten závan cítila i na tom oblečení, takže jsem převlékla, přemáchla. Ale v tomhle jsem třeba zase divná já ;) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková