Pyžamo pro 6týdenní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
12.4.13 14:51

Když byl malej bez jakékoliv aktivity, tak většinou večer po koupání dostal čisté bodýčko a to měl do dalšího večera. Když jsem ho začala víc dávat na zem, tak jsme na noc začali dávat overal (ten měl tak na 3×) a na den čisté bodýčko.

• Citovat
  • Upravit
2760
12.4.13 14:55

Já jsem od malinka převlíkala po koupání na noc do overálku nebo bodyčka, podle toho v čem spal.. a ráno do denního oblečení, tzn v šesti týdnech body-to mu když tak zustalo z noci, dupky atd.. na ven jsme chodili jak na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
12.4.13 20:22

@Kapaz Tak mě napadá, že já zase vždycky dávám pod overal bodýčko. Máme chladněji a nenechala bych malou jen v overalu - doteď, takže pro mě by to bylo nastejno. A navíc jsem ji celkem brzy přestala v noci přebalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
12.4.13 20:26

@dani24687 Hele, tak v první řadě je to čistě tvoje věc a dělej, jak citíš. To je to samé, jak někdo tvrdí koupat denně, někdo koupe jednou týdně… Nebo, jak kdyby se někdo pozastavoval nad tím, že okna myju „jen“ 3× ročně, že postele převlíkám i později, jak za měsíc… atd. Dělám, jak chci, jak potřebuji, jak cítím. Nesmrdím, nemám na sobě mastné fleky, malá taky ne, manžel taky ne… takže za mě tak :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.4.13 20:33

Já převlékala denně.. Večer nové oblečení na noc, ráno nové na den..
No mě spíš přijde, že to dítě sice leží, ale prostě i když se několikrát pokadí, počůrá, že i to oblečení jde cítit, nevím no..
Ale pokud je noční oblečení čisté, tak jsem dváala i druhý večer, ale to byl max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková