Jak obléct dítě do nosítka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1168
29.11.14 18:33

Ahoj, prosím radu. Mám půjčené od kamarádky nosítko a zítra se chystáme na rozsvěcování stromu. Nevím co malému obléct. Jde mi hlavně o zateplení zádiček, ze šátku jsem zvyklá na tři vrsty šátku, ale nosítko má jen látku. Mám nosící kapsu a pak i flees mikinu. Bude stačit: body dl. rukáv, svetřík, punčocháče, kamašky, vlněné návleky, čepici a na to kapsu a na sebe bundu kterou zapnu jen dole, takže nebude táhnout na nožičky? popř. na sebe fles mikinu, malého do nosítka a na nás oba nosící fless mikinu? čekám teplotu kolem nuly, možná mírně pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.11.14 19:18

@admenL ty záda s kapsou nemusíš vůbec řešit, obleč jako do šátku.

To není zásadní rozdíl…

přijde mi to oblečení akorát, jen akorát pozor na krk, nevím zda nosíš v šátku taky ve vertikálu, ať ho má zabalený pěkně.

kdybys měla být jo nervozní napadá mě, jestli máš nějaký větší svůj šátek, tak mu to na ty zádíčka můžeš složit. Ale ještě jsem neviděla, že by to tak někdo řešil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.11.14 19:34

Takže bude mít body, svetřík, nosítko a kapsu, plus částečně bundu - takže 4-5 vrstev, to je podle mě dostačující :) Jak píše @Myrha, pohlídej krk, nějaký nákrčník nebo šálu, a bude to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
29.11.14 19:56

Tou čepicí jsem myslela kukličku, jinak nosím jen ve vertikálu. tu mojí bundu jako vrstvu brát nemůžu, bude zapnutá jen dole…uvažuji že na svetřík hodím ještě flesový overálek…samo že bych nedávala kamašky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.11.14 20:11

Když kukla, tak v poho :palec: zas ji moc nenavlíkej, přeci jen se i budete hřát navzájem, proti větru ji ochrání ta kapsa, ať se ti zbytečně nepotí… já do nosítka v podstatě nechávám dítě oblečené, jak je doma, přidávám jen tu čepici a něco na nohy. nosítko dělá tu jednu vrstvu navíc, já teda mám nosící bundu, kterou zapnu i přes dítě. Ale to ty doženeš svetrem a kapsou :)

edit - píšu o holčičce a až teď jsem si pořádně přečetla, že máš kluka, tož se omlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
29.11.14 20:36

@admenL Oblekám stejně, jen na hlavu dávám kuklu, aby dcerce netáhlo na krk.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
29.11.14 20:36

@admenL Oblekám stejně, jen na hlavu dávám kuklu, aby dcerce netáhlo na krk.

Edit; na nožky dávám ještě capačky s outlastu. Zbylé stejně jako ty :-)

• Citovat
  • Upravit
1168
30.11.14 19:58

Holky tak jsme to zvládli v pohodě, maličký pěkně teploučký, spinkal dvě hoďky. Jen já jsem to trošku podcenila, vzala jsem si jen bavlněný rolák a jak se vzbudil byla mi na krk pěkná kosa. Takže je lepší nákrčník nebo dutá šála?

Venku byly -2 a malý byl oblečený: body dl. rukáv, upletová vestička, fles. mikinka, punčocháče, moje froté ponožky, vlněné návleky, kukličku a flesový overálek. Nosítko a kapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.11.14 20:02

@admenL snad to neodstonáš :D na krk si dej, co je ti příjemné a líbí se ti a malému nepřekáží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
4.12.14 08:31

@admenL Jabna krk nosím nákrčník a jsem maximálně spokojená :-)

Koupila jsem si ho klasicky ve sportu a nosím ho už pořád :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková