Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Hezky vecer zeny.
Je mi 30+ a porad se oblikam jako, kdyz mi bylo 17.(Deti uz mam taky a za chvili si asi budeme trika a boty pujcovat se synem
) Rifle, tenisky, triko, mikina. Chtela bych se ale oblikat trochu jinak, jen nevim, jak na to. Nechci byt usedla, nosit spolecenske kalhoty, sukne a boty na podpatku. Chtela bych mit nejaky styl. Byt trochu vice na svuj vek-zenska, smrncovni, jina, ale prece jen porad takova mladistva. Nevite, co si vzit na sebe? Sukne predem vylucuju. Nejsem zadny romanticky typ. Mam rada street modu, ale chtela bych byt v oblikani trochu jina nez doted a prece se porad citit dobre a nenucene. Mate nejaky tip? Jak se oblikate vy?
Tak co si k džínům s tričkem a teniskami uvázat lehký šifonový šátek a místo sportovní bundy vzít sáčko?
@Tykvička píše:
Tak co si k džínům s tričkem a teniskami uvázat lehký šifonový šátek a místo sportovní bundy vzít sáčko?
Tohle se líbí i mně, jen místo tenisek bych zvolila mokasíny a nebo boty na podpatku:)
Kdyz mi to sacko prijde uz takove moc elegantni. kdyz uz nejake, tak zase tihnu k vojenskemu strihu. asi jsem nenapravitelna.:-( cim nahradit mikinu, abych nevypadala, ze jdu na pohovor. To sako existuje treba bez klop v trochu extravagantnim duchu? Ja si obcas pripadam, jak kluk. Libi se mi vic panske boty, pansky strih rifli atd. Neco takoveho z panske mody pro zeny se nevyrabi? Nejake odkazy nebo fotky pro inspiraci? Dekuji moc.@-}--
Ahoj, koukám, že jsi z Prahy - v Myslbeku mají aktuálně nabídku „Rande se stylistkou“ - koukni na http://www.ngmyslbek.cz/. Mně se podařilo být před 3 lety ta, kterou vybrali, byly to pohodové dvě hodinky, kdy jsme se stylistkou chodily pro obchodech a vybíraly, co by se pro mě mohlo hodit, pak jsem to v kabince zkoušela a různě jsme to kombinovaly a tak. Taky jsem sportovní typ, nejradši mám džíny a triko, sukni maximálně v létě, a to ještě džínovou. Ale fakt jsem koukala, co mi ta holka dokázala doporučit za oblečení - takové kombinace by mě nikdy nenapadly a byla jsem až překvapená, jak mi nějaké věci sedí.
Místo tenisek, balerinky, mokasínky, nebo trochu na podpatku, místo mikin sáčka (riflové, manžestrové, sametové) nebo košili..rifle si nech, ale občas zkus i jiné kalhoty, leginy, tuniky..
Taky je mi 30, dvě děti, vypadám běžně na 18, na písek si taky vemu tenisky a mikinu, ale obvykle se snažím trošku jinak.
Taky mam rada sportovni styl a mladistvy. Rada nosim tyrkysovou a fialovou. Takze nosim dziny, boty na platforme, barevne uzke svetriky a satky ruznych barev. No a super je tr kozenkova bundicka s lemy na zip.
![]()
Koukni tady
Je to super stránka s oblečením, myslím, že si tam vybereš i ty.
Tak tohle bych chtěla taky umět.. naši pořád říkají, že jsem jak puboš - mikina, džíny, tenisky, triko, vesměs vše v černé barvě.. nemůžu si pomoct
asi to není ideál, ale já se tak zoufale necítím na elegantní oblečení - cítím se v tom jak slon v porcelánu
![]()
Ani sukne nemusí být jen o romantice
Taky jsem vzdycky byla jen na mikču, triko a džíny. A okolo třicítky jsem trosku změnila styl.. někomu se líbí nekomu treba néé..ale JÁ se v tom cítím pohodlně
Dokonce i šaty jsem začala nosit do tohodle stylu.. Já která to dřív v životě nenosila ![]()
Tak ja bych zacala nenasilne, taky se oblekam podobne, ale sem tam vyberu neco o malilinko jinyho, treba misto mikiny s kapucou (ve ktere jsem jak pubos) mam balvneny svetriky z Terranovy s vystrihem do V a k tomu klidne ty dziny. Anebo jsem si koupila sedy kalhoty v Time-outu, sice skoro dzinovy strih, ale vypadaji slusneji
A sem tam nejaky kabatek misto bundy, na sako taky nemam naturu
Jo a botky jsem si koupila kozene hnede, cerne a zelene (jedny od Riekera, jedny u Bati, jedny tusim Kacper) a taky je to malilinko rozdil oproti adidaskam ![]()
Jj na svetříky jsem se taky dala.. Pod to tričko džíny a taky to vypadá jinak než ta mikča ![]()
@darkblack píše:…to je ale moc pěkná kombinace
Ani sukne nemusí být jen o romanticeTaky jsem vzdycky byla jen na mikču, triko a džíny. A okolo třicítky jsem trosku změnila styl.. někomu se líbí nekomu treba néé..ale JÁ se v tom cítím pohodlně
Dokonce i šaty jsem začala nosit do tohodle stylu.. Já která to dřív v životě nenosila
@darkblack Super kombinace! Miluju když má člověk styl a nechodí oblíkaný jako všichni ![]()
Diky moc, mate dobry vkus i tipy. Urcite mi to pomuze. Krasny vecer a jeste krasnejsi noc preju. ![]()