Teplota chlazení u auta

366
6.11.15 16:45

Teplota chlazení u auta

Ahoj, dnes jsem jel v autě s zničeho mi začala stoupat teplota chlazení na 90 stupňů a do ted se to tak drží. Nevíte někdo co s tim? Chvilkama to klesa a pak to zase začne stoupat nad 90 :/
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21023
6.11.15 17:04

Buď blbne termostat nebo spínání elektrickýho větráku chladiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
6.11.15 17:06

@dement231 buď málo vody v chladiči, nebo rozbitej termostat nebo nespíná větrák chladiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.11.15 17:51

Tak jestli ta teplota skáče, tak tam problém bude, to určitě. Ale mně teda přijde zajímavý, že někomu přijde divný, že se teplota vyšplhá na 90 stupňů :think:

• Citovat
  • Upravit
366
6.11.15 18:10
@Tunrida píše:
Tak jestli ta teplota skáče, tak tam problém bude, to určitě. Ale mně teda přijde zajímavý, že někomu přijde divný, že se teplota vyšplhá na 90 stupňů :think:

jenže kdyby to aspoň na tech 90 zůstalo ale ono to stoupa i vys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
6.11.15 18:11
@Tunrida píše:
Tak jestli ta teplota skáče, tak tam problém bude, to určitě. Ale mně teda přijde zajímavý, že někomu přijde divný, že se teplota vyšplhá na 90 stupňů :think:

Přesně nad tím také přemýšlím :think:. 90 stupňů mám normálně. Ale pokud teplota skáče, viděla bych problém v termostatu, nebo málo kapaliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
6.11.15 18:12
@dement231 píše:

A jen stoupá nebo i o hodně klesne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.11.15 18:12
@Tunrida píše:

Me by to nepřišlo dny kdyby to tak bylo častěji ale jezdím už hodně dlouho a vždycky jsem měl nejvíc tak 80 a dneska zničehonic to začalo stoupat tak nevím co s tim je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.11.15 18:20
@dement231 píše:

No, to už je jinčí informace :lol: No začni určitě takovou banalitou jako je kontrola vody a případně dolít. Teď už teda spíš fridex. Nemáš náhodou v autě jenom čistou vodu a neparkuješ ho přes noc venku, že ne? Se zbytkem do servisu ;)

• Citovat
  • Upravit
134
7.11.15 20:33

Jen pro rekapitulaci:
90st. je normální provozní teplota, pokud je výš, a nejde teplota zpět na 90,problém může být v termostatu, nebo v teplotním čidle a v neposlední řadě může být málo vody v chladiči 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný