Robotický vysavač Vorwerk Kobold VR200

9
6.11.15 09:55

robotický vysavař vorwerk Kobold VR200

Ahojky prosím o radu uvažuji o koupi robotického vysavače vorwerk Kobold VR200 máte ho někho? Budu ráda za každou radu či připomínku k tomuto vysavači jestli jste spokojení nebo popřípadě jestli vám na něm něco vadí díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.11.15 15:45

Ahoj, já tento vysavač mám a tak ti mohu napsat pár zkušeností a rad.
Mám ho již 4tý měsíc nemůžu si ho vynachválit. Od té doby, co ho máme, tak luxujeme pouze 1× za dva týdny. A to z důvodu, že přejedu lišty podél zdi.
Vysavač se dá nastavit a tak vysaje, když jsem v práci a já si užívám pocitu, že přijdu domu a je uklizeno. Máme dva psy a tak nám to hodně pomáhá. Dříve jsme museli vysávat jednou za dva dny. Měli jsme všude chlupy. Zásobník vydrží cca 1 týden. Pak ho vysypeme a může luxovat sám. Co se mi hodně líbí, tak vše je v češtině. Takže cokoliv potřebuje, tak napíše a v češtině, což je vážně super. Sám si řekne, že potřebuje vysypat, že mu něco překáží, je má třeba zanesené senzory a tak je potřeba je oprášit, prostě je chytrý a víc, co chce a potřebuje. Díky tomu mám o další starost méně.
Není hlučný a tak můžeme luxovat všude. Kolikrát vstanu ráno a zapnu ho a on si jezdí po bytě a já si třeba čistím zuby a povídám si s ním :-)
Sám si zajede do dokovací stanice a když se třeba vybije uprostřed luxování tak se nabije a pak sám vyjede a doluxuje. Vždy si pamatuje, kde skončil a tak se vrátí na to místo a pokračuje.
Jednoduše ho musím vynachválit. Měla jsem jeden obyčejný a levnější a to byla otrava, vyhozené peníze. Tento je sice dražší, ale vydrží a myslím, že k historii firmy, ho mám na půl života minimálně.¨
Takže za mě všechny palce nahoru. Je to miláček a vlastně člen rodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.11.15 16:40

Ahoj měla jsem tady paní na předvedení toho vysavače a paní k tomu robotu nevěděla vůbec nic pomale ani jak se zapíná robot tady jezdil zmateně sem a tam furt najížděl do koberce mám asi cca 2,5cm vysoký chlup potom tam namotal vlákna a sekl se tak pani mi poradila abych si tam potom dala ty magnetické paský aby tam robot nejel. ( to jediné asi tak vvěděla) nakonec se vybil a nezajel ani do zakladny. Pani nevěděla proč tak jsem s manželem hledala v navodu a našla proč to tak bylo. Vyděla jsem všechny videa na internetu ohledně tohoto robota a věděla jsem že ho chci ale po návštěvě paní dilerky jsem byla sklamaná že mi k tomu nebyla nic schopna říct moc děkuji že jsi mi napsala :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
11.9.16 21:00

Vorverk je rebrand Neato s vysokohorským příplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.16 17:02

Kobold vr200

Máme ho rok, a nemám rad věci které nefunguji jak mají! :pocitac: hlavně se nevrátí zpět na nabiječku vždy. Z peti vysávání se vrátí na nabíječku dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný