Teplota miminko/kojenec

Anonymní
29.11.24 19:20

Teplota miminko/kojenec

Holky dotaz… já mám věčně studený ruce a tak mj porad připadá, že je malej teplej a casto mu meeim teplotu.. ano vím, že podle zátylku poznám jeho teplotu atd.. ale teď se mi jedná o vaše zkušenosti, pokud by melo mimco teplotu, bude mít teplý i tváricky a ručičky?? Ať vím, jestli poznám i další signál? Kromě třeba nálady?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36034
29.11.24 19:23

Podle zátylku poznáš jestli mu není zima, ne teplotu.
Já to vždycky poznám když jim dám pusu na tvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 19:24

@JancaS84 aha tak já myslela, že pokud by měl teplotu, že bude mít i horkej zátylek

• Citovat
  • Upravit
16426
29.11.24 19:33
@JancaS84 píše: Více

Dělala jsem to stejne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.11.24 19:37

To bys poznala, ja to poznam i od pohledu, proste jsou cervenejsi a maji takovy jakoby skelny pohled, ve spanku to poznam i podle dechu, dycha jinak.

Ja jsem na tohle posledni rok citlivka, synovi se takhle presne pred rokem v jeho 6 mesicich rozjely urcite nemoci, kdy jsme pak skoncili dvakrat v nemocnici, takze ten stres z horecky ve mne zustal a kontroluju ho dotykem na obliceji kazdy vecer nez jdu spat, ale nemerim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 19:53

Já se bojím, že bude mít teplotu, dám ho spát a něco se stane… už mám černý scénáře.. bráchovi teď totiž diagnostikovali mozkovou obranu (ano vím, nemá to s tím nic spolecneho) a už se bojím a přijdu si že ve všem hledám problém…

• Citovat
  • Upravit
489
29.11.24 21:16

Teplota není nepřítel, ale přítel. Tělo zvýší teplotu právě proto, aby se lépe vypořadalo s nemocí. Když ho dáš spát s teplotou, tak co se stane? Maximálně se moc nevyspíte, jak se mu bude špatně spát a bude protivný. Základem je, aby ses v první řadě postarala o sebe (pití, jídlo, záchod, hygiena), aby ses pak mohla co nejlépe starat o malého, kdyby byl nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 21:20

@Lucie-N-B a odpoved na můj dotaz s tvým tvrzením souvisí jak??? Mě nezajímá omáčka kolem co a jak a bla bla bla… já se ptala, jak poznám příznak nějaký signál a to mi tady už řekly… takže díky noo?? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
489
29.11.24 21:25
@Anonymní píše: Více

Tvůj poslední příspěvek byl, že se bojíš a hledáš ve všem problém. Chtěla jsem ti pouze říct, že horečky se bát nemusíš. A že máš být co nejvíc ve fyzické pohodě, abys pak zvládala případnou nemoc dítěte a neměla tak nepřiměřené reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí