Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Neporadíme asi nic moc - vysadila bych mléčné výrobky a pečivo, jestli dáváš, na snižování teploty to není, a pokud se nebude lepšit, tak k doktorovi ![]()
@Saroya díky, vím, že mi asi moc neporadíte, ale jak teď zase řádí ta chřipka, tak se docela bojím, nechci něco přehlédnout..Když bude horší, tak určitě zítra doktora.. ![]()
Prosím tě a jak poznám chřipku od nějakého běžného bacila? Nachlazený jako není, rýmu nemá…jak jde o kluky, tak jsem plašan
![]()
No tak já nevím, jestli to byla chřipka. vir jako vir, výsledek stejný
musíš to vyležet. pomůžeš nejvíc, když se uklidníš
.
Ahojky, tak jak jste nakonec dopadli?
mě malá zaala v sobotu se zvýšenou teplotu, nic moc jí nebylo. dnes začala k tomu velká rýma, huhňá, nejde jí moc vysmrkávat,
stěžuje si od soboty na BOLEST HLAVY, což mě znepokojuje. dnes měla 38,1°C. dopo jsme byly u mudr. nic moc na ní nenašla… co taky tak okem zjistí…
neustále stížnosti na hlavičku, že jic elá bolí, říká ti vždy při změně polohy, tak jsem pojala podezření na dutiny…což mě děsí, měla je v prosinci, měla bakterii branhamelu… dnes ji vzali i výtěr, výsledek bude ve čtvrtek. nechám jí udělat i CRP… pěkně mě to štve. co jsme v MŠ tak má ATB 6× do roka
Ahoj,4.den má antibiotika a už se lepší..ale druhý syn je na tom podobně, měl 40.teploty a skuhrá hodně a nepřestává to, takže asi zítra k Dr. a uvidíme..
Tyjo, tak a co jim teda je- diagnoza? naty měla horečky v pondělí, dnes už nižší… tak snad se ATB vyhneme tyjo…
Ach jo tak to mě mrzí, že dostal atb a ještě to má i druhé dítko. u nás se taky marodí, rýma přechází v kašel, pak lepší ale zas něco jiného chytnul a včera pohotovost s ouškem
![]()
Ahoj holky, ani nevím, proč jsem byla anonym, asi jsem nechtěla být za hysterku ![]()
uUž jsme druhý týden doma a šílím…starší měl chřipku, ale po atb se zlepšil..Mladší nevím, máme dávat atb kapky do nosu, stoptusin a v pátek na kontrolu s oběma..noci už jsou lepší, hodně větráme a zvlhčujeme na noc a jde to poznat. Vaších malých je mi líto
S tou školkou a nemocema to už lepší nebude…A jak to jde do uší, tak je to taky na houby, bráška na to taky od malička trpěl. Jsou teď samé nemoci a ty děti to tak špatně snášejí, bobci
No, přeju nám všem, ať se nám děti do nejdříve uzdraví!!!
Díky a nápodobně. není za co se stydět, podle mě je přirozené a zdravé bát se o nemocné dítě ![]()
Dobrý den!
Zdravím paní KATHON. Mohla by mi odpovědět jestli nějak pokročila v pátrání po neustálých nemocech její dcery? Máme totiž stejný problém. Lékařka je neschopná na něco přijít a já jsem vyzkoušel opravdu všechno. Nechci dceru neustále cpát ATB sirupy atd.
Díky moc. ![]()
Holky, poraďte mi..Syn(4,5 let) si odpoledne začal stěžovat, že ho bolí v krku a k tomu pokašlává, Teď jsem mu naměřila teplotu 38,bolí ho hlava(čelo) a břicho. Nevíte, nebude to začínat chřipka??
Ach jo, snad se přes noc trochu zlepší, zatím jsem dala paralen na bolest hlavy..Co poradíte? děkuji