Teplota a červené tváře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
121
18.10.13 09:13

teploty a cervene tvare

Ahoj holky, malinky je 14 mesicu, vcera vecer jsme meli z niceho nic teplotu 39,5, dala jsem ji nurofen a hned usla. Dnes rano mela uplne rude tvaricky a teplotu 38,5, dala jsem ji cipek. Je jinak bez dalsich priznaku. Tvaricky ma stale cervene, ale uz ne tolik. Co myslite, ze by to mohlo byt? Mam letet k lekari nebo se zatim snazit snizovat teplotu a cekat do pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
18.10.13 09:16

K lékaři chodím s teplotami 4.den. Když se mi dítě zdá ok, tak přes den nesrážím. Srážím obvykle na noc, ale proto, že mám zkušenost, že v noci jí teplota letí rychle nahoru. Jinak jí dávám hodně pít a snažím se, aby odpočívala. Jestli seš nervózní, tak k lékařovi jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
18.10.13 09:17

@misamt hele to muze byt k zoubkum, malej ma teple tvaricky kdyz rostou zoubky, takze skoro furt, jinak teplotu hlidej a v pondeli zajdi k detske kdyby teplota neklesala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.10.13 09:17

Hlídala bych teplotu… Naše malá pokud má vyšší teplotu tak má taky červené tváře… Snížila se teplota po čípku?
Chová se jinak normálně? Hlídala bych jí více a měřila, k dr bych hned neběžela aspoň tedy já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.10.13 09:18

Obecně-když nevím jestli k dr tak jí zavolám. Popíšu akutní problém a když řekne at jedu tak jedu.
Holka moje (3r) má od středy horečky/teplotu, prý jí bolí břicho ale jinak nic. dneska už je dobrá, teplota ok a břicho jí bolí jakmile se zmíním o tom že jde do školky ;) takže trochu psychika asi. Poslední týden ve školce řve jako tur takže musím zjistit co se tam děje.

zavolej dr a uvidíš, já bych teda před víkendem jela abych pak nemusela na naší debilní pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.10.13 09:19

Může to být jen nějaká virózka, ale jen teplotami bez příznaků se může projevovat třeba infekce močových cest nebo zánět středního ucha (ten jsme si se synem prodělali minulý víkend a skončili na pohotovosti). Takže vzhledem k víkendu bych s ranní močí jela k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.10.13 09:23

@misamt tak já k dr. chodím většinou až třetí den ale když je to před víkendem tak chodím hned, přeci jen kdyby se to zhoršilo tak zítra dr. není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.10.13 09:30

To je prave to, taky bych se tam hned nehnala, jen pres ten vikend je pak uz jen ta pohotovost. Vcera jsem si musela neco vyridit, tak jsem malou nechala u znamy doma, ktera ma syna, ktery je doma s teplotami. V primem kontaktu s nim nebyla ale napadlo me jestli to nebude mit od nej, proto bych to k zubum moc neprirovnavavala. Jinam jsem ji dat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.10.13 09:33

@misamt no ono záleží od čeho ten malej ty teploty má, teplota není nemoc jen příznak jiného problému a různé nemoci mají různou inkubační dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.10.13 09:43

Vim jen ze ho bolela nejdriv hlava a pak mel teploty… Jinak mala po probuzeni vypadala hrozne a byla strasne protivna. Ted se chova skoro jako vzdycky, jen se ode me nehne a teplota trochu klesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.10.13 09:46

@misamt tak tam zavolej a zeptej se za to nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.10.13 09:49

Malej to takhle měl, když mu očkování vyvolalo spalničky, příušnice a zarděnky. Asi 10 dní po očkování mu zčervenali tváře, pak začal mít horečky a všechno se na něm vystřídalo :zed: Asi s tím běžte raději k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.10.13 13:40

@misamt Našemu je rok a přesně takhle mu v pondělí vylítla teplota nahoru (skoro čtyřicítky),žádný jiný příznaky, jen průjem, nejspíš právě z té horečky, tak jsem po konzultaci s dr. nasadila tasectan proti průjmu a horečku srážela. No a včera jako když utne, horečka zmizela jako mávnutím proutku a dneska se osypal. Šestá nemoc jako vyšitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.10.13 14:49

Tak nakonec jsme v patek u doktorky nebyli. Teploty mela mala 3 dny a 4.den se opupinkovala na brisku a zadech. Hned me napadla 6.nemoc ale nikdy jsem to nevidela nevim jak to vypada, sli jsme pro jistotu dnesja. Doktorka mi to jen potvrdila a rekla ze to za chvilku zmizi samo. Jen ted doufam, ze jsme se nenakazili v cekarne. Sla jsem pozdeji s tim ze jsem myslela, ze uz tam tolik nemocnych nebude a jako naschval plna cekarna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
21.10.13 19:27

@misamt Tak to je dobře, že to tak dopadlo. Ta vyrážka brzo zmizí. Našemu Vojtíkovi, ve chvíli, kdy ta vyrážka došla na nožičky, začala od vrchu mizet a dneska už je bez pupínků a to je měl i na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí