Teploty a dítě

Niki100
24.7.20 10:58

teploty a dite

Dobry den chci se zeptat me dite ma uz 2 dny teplotu 38.5 ale jinak se smeje vse je ok jen obcas fnuka rostou mu stolicky vzadu myslite ze to muze byt tim? nebo se pletu? nic jineho mu neni nema rymu kasel nic kakal az dnes asi po 2 dnech dekujii

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
24.7.20 11:08

To se těžko odhaduje z čeho může mít teplotu. Může na něj lézt i nějaká viróza. Ale samozřejmě to může být i od zubů jen nevím jestli ty teploty od zubů jsou tak vysoké :think: Nebylo by lepší zavolat doktorce než se radit na internetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
24.7.20 11:09

Cokoliv. Sesta nemoc? To jsou tri dny horecky a po vymizeni teplot exantem. Ke stolickam mely vsechny moje deti spis prujem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
24.7.20 11:10

Asi by mě to nevyvádělo z míry, pokud zabírá Nurofen a horečky nepřesáhnou 3 dny. U nás to obvykle zpočátku virózy apod. je rychle i ke 40. Ale zabere lék, v dalších dnech už je to výrazně nižší…

• Citovat
  • Upravit
14376
24.7.20 11:23

No, u nás byla ke stoličkám i teplota přes 40°C, manžel se synem letěl k doktorce a ta nic nenašla. Za dva dny se mi vyklubal pětka. Takže by to k tomu mohlo klidně být, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
24.7.20 15:54

Kluk mel jednodenni horecku, v noci mu to vyletelo k 39, dala jsem nurofen, okamzite to kleslo… dalsi den byl jeste takovy unaveny, dostal behem dne dva nurofeny, drzelo se mu to s nimi tak kolem 37. Myslim, ze to byly zuby, protoze dalsi den uz byl uplne ok. Taky mu rostou stolicky. Doktorka po tydnu, kdy jsme meli jit na ockovani a ja hlasila tu teplotu, pro jistotu odebrala moc, ktera byla cista, takze zadny zanet, nic. Urcite to zuby muzou byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí