Teploty po dobrání ATB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.11.19 18:58

Teploty po dobrání ATB

Maminky dcera byla hospitalizována v nemocnici se zánětem močových cest, vysoké CRP, bílkovina v moči, krev v moči a febrilní křeče měla 4dny ATB do žil pak jsme dostali ATB v sirupu domu na 14dni +probiotika v pátek dobrala ATB a dnes zase teploty 39,2 myslíte že se zánět močových cest vrátil nebo je to normální? Zítra máme kontrolu odběr krve a moči ale bojim se ze nás v nemocnici nechají a ja nemám hlidani pro 10m dceru nevím jestli bych ji tam mohla mít sebou. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4749
3.11.19 19:04

@Tereza1606 to ti tu nikdo neřekne, ale uplně normální to není, mohlo se ji to vrátit a nebo k tomu čapla něco jiného, může mít z močáku a atb trochu rozházenou imunitu a v nemocnici toho lítá..třeba to bude mít ted lehčí průběh nebo je to jen nějaká viroza, držím pěsti a pro jistotu bych sháněla hlídání, jestli s sebou dceru, nevím, spíš myslím, že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.19 19:17

@astoret uvidíme dala jsem ji paralen a teplota ji klesla snad bude všechno v pořádku ona hrozně zle snáší lékaře a nemocnici celkovou protože měla velké problémy jako malá :( pevně věřím že to nebude nic zlého byla dnes poprvé za 3tydny venku sice na 10minut ale byla :roll: jinak co se týká druhé dcery tak jak jsem tam byla tak jsem se ptala říkali že to jde ale museli by jsme být uzavřené v pokoji a nevycházet z něj :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.11.19 19:28

Chuděrka malá, s močovejma cestama je teda potíž :roll: předpokládám že když byla v nemocnici měla atb přesně na breberu co našli v moči :think: ale taková vysoká horečka vypadá spíš na zánět ledvin, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
3.11.19 19:30

@astoret bych řekla, že pokud už je 14 dní z nemocnice doma, tak to žádnej bacil z nemocnice nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.11.19 19:37

Hele já brala týden ATB na bacila v krku. 48h hodin po dobobrani ATB jsem skončila u Dr s hnisavou angínou a mám ATB znova. Možný je vse :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
3.11.19 20:16
@Tarinka píše:
@astoret bych řekla, že pokud už je 14 dní z nemocnice doma, tak to žádnej bacil z nemocnice nebude :think:

A to jsem prehlidla, myslela jsem, ze jsou cerstve propustene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.19 20:37

@Tarinka ano to je ma 2,5roku ona to snesla všechno dobře její zánět močových cest pro ni znamenal jen teplotu nic jiného ji nebylo byla úplně v pohodě. Jinak ATB měla na nějakou bekterii ale oni ani přesně nevěděli co jí je ale dali ji ATB teploty i zánětlivé parametry odstoupili tak nás pustili domů. Myslím si že ji ATB ještě přidají ona se říkala že je může mít klidně 2-3m než to bude úplně dobre ale měli jsme mít kontrolu v pátek tu jsme museli posunout na pondělí a v pátek ji došli ATB takže předpokládám že ji dají zítra další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí