Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky dcera byla hospitalizována v nemocnici se zánětem močových cest, vysoké CRP, bílkovina v moči, krev v moči a febrilní křeče měla 4dny ATB do žil pak jsme dostali ATB v sirupu domu na 14dni +probiotika v pátek dobrala ATB a dnes zase teploty 39,2 myslíte že se zánět močových cest vrátil nebo je to normální? Zítra máme kontrolu odběr krve a moči ale bojim se ze nás v nemocnici nechají a ja nemám hlidani pro 10m dceru nevím jestli bych ji tam mohla mít sebou.
![]()
@Tereza1606 to ti tu nikdo neřekne, ale uplně normální to není, mohlo se ji to vrátit a nebo k tomu čapla něco jiného, může mít z močáku a atb trochu rozházenou imunitu a v nemocnici toho lítá..třeba to bude mít ted lehčí průběh nebo je to jen nějaká viroza, držím pěsti a pro jistotu bych sháněla hlídání, jestli s sebou dceru, nevím, spíš myslím, že ne
@astoret uvidíme dala jsem ji paralen a teplota ji klesla snad bude všechno v pořádku ona hrozně zle snáší lékaře a nemocnici celkovou protože měla velké problémy jako malá
pevně věřím že to nebude nic zlého byla dnes poprvé za 3tydny venku sice na 10minut ale byla
jinak co se týká druhé dcery tak jak jsem tam byla tak jsem se ptala říkali že to jde ale museli by jsme být uzavřené v pokoji a nevycházet z něj :/
Chuděrka malá, s močovejma cestama je teda potíž
předpokládám že když byla v nemocnici měla atb přesně na breberu co našli v moči
ale taková vysoká horečka vypadá spíš na zánět ledvin, ne? ![]()
@astoret bych řekla, že pokud už je 14 dní z nemocnice doma, tak to žádnej bacil z nemocnice nebude ![]()
Hele já brala týden ATB na bacila v krku. 48h hodin po dobobrani ATB jsem skončila u Dr s hnisavou angínou a mám ATB znova. Možný je vse ![]()
@Tarinka píše:
@astoret bych řekla, že pokud už je 14 dní z nemocnice doma, tak to žádnej bacil z nemocnice nebude
A to jsem prehlidla, myslela jsem, ze jsou cerstve propustene..
@Tarinka ano to je ma 2,5roku ona to snesla všechno dobře její zánět močových cest pro ni znamenal jen teplotu nic jiného ji nebylo byla úplně v pohodě. Jinak ATB měla na nějakou bekterii ale oni ani přesně nevěděli co jí je ale dali ji ATB teploty i zánětlivé parametry odstoupili tak nás pustili domů. Myslím si že ji ATB ještě přidají ona se říkala že je může mít klidně 2-3m než to bude úplně dobre ale měli jsme mít kontrolu v pátek tu jsme museli posunout na pondělí a v pátek ji došli ATB takže předpokládám že ji dají zítra další ![]()