Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky chceme jet o velikomích někde se koupat na Slovensko, znáte nějaké fajn termály nebo welness?
Díky za nabídky
@Ali-Ali píše:
Znami si opakovane pochvalovali hotel Permon.
Krásné a ale divu se že je to v tatrách, celkem hodně daleko, hledáme něco blíž..
@MaminkaAndrejka píše:
Ahojky holky chceme jet o velikomích někde se koupat na Slovensko, znáte nějaké fajn termály nebo welness?Díky za nabídky
My jezdili do Bešeňové..
Také Bešeňová… je to tam pěkné..
Třeba tady je zajímavá nabídka: http://www. sdovolena. cz/detail-zajezdu/slovensko/besenova-h733-4-denni-relax/45306#
Byla jsem skoro vsude pro me jsou nejlepsí velky meder-mas tam hodne penzionu hotulu ja byla v orchidei a stefarez ale je toho hodne musis se mrknout co se ti libi a kde bude volno tam je prijatela cena atd. nepride mi to predrazeny, dobre termal jsou i v madarsku hned za bratislavou pro nas je to bíz tam nez do mederu? a taky nejsou špatné akorat jidlo je lepši v mederu janak se muzes mrknou na lazne Mošon-jmenuje se to mosonmagyovar? tak nejak
Velký meder je dobrý a cca 15 km od toho je dunajská streda kde se mě taky moc líbilo. Protože to je kousek od sebe zkusili jsme oboje termály.