Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, tak u nas TP 4.8., porod zacal prasknutim vody 30.7., maly se vyklubal 1.8..
Dcera spontánně 10 dní po termínu, syn indukovaně 2 dny před.
Jo,jak na to tak koukám,tak se to vejde do týdne.Řekla bych průměr porodů zatím tak 2 dny před nebo po termínu.
Tak já jsem asi vyjímka…
. Podle PM 2.2.2010 a podle pohybů 22.2.2010. Nakonec se narodil 16.2.2010 ![]()
U prvního dítěte jsem psala.Teď mám termínek 28.9 na manželovo narozeniny tak snad to vyjde. ![]()
Termín podle poslední MS jsem měla 4.2. 2010, Jiřínek se narodil indukcí 12.2.2010 ( 41 tt ). I když jsem věděla, že jsem otěhotněla až o týden později než v polovině cyklu ( věděla jsem přesně kdy ), nikoho to nezajímalo. Přes datum poslední MS prostě „nejel vlak“. Tak nevím, asi do mě vstoupil „duch svatý“
.
Ahojte tak já mám termín podle PM 1.10. a podle ultrazvuku 29.9. zatím sem teda nerodila, tak uvidíme jak to vyjde.
Ahojky, já měla termín porodu 15.4. a malý se narodil 16.4. … ale porod mi vyvolávali, malý nebyl až tak malý (4,15 kg) a postupně mi odtékala voda, ale ven nechtěl ![]()
Ahoj,
prosím Vás, termín porodu mám 21.6. ale ted jsem ve 27tt, posledni ms 11.9.2012. Mě to nějak nevychází, správně bych měla rodit za dva měsíce a něco, ale 21.6. je přece dýl jak dva měsíce…
neumim asi počítat nebo to nechápu:(