Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, všechny Vás tady vítám. Doufám, že se nás tady sejde víc a podělíme se o své zkušenosti, problémy, zážitky a navzájem se podpoříme!! ![]()
Ahojík tak se připojuji mi by jsme měli mít termín 7.1. 2012, ale zatím se neradujem jsme zatím na začátku ale páč čekáme druhý tak věřím že už tam je, ale u prvního jsem neměla epi
tak snad to bude o.k.
ahoj, to je skvělé, zrovna jsem přemýšlela, jestli založit diskuzi. Říkala jsem si, že je ještě asi brzy. Ale podle ovulace mám termín porodu 1.1.2012
tak se sem vejdu fakt o chlup.
Už jste byly u doktora?
Ahoj Janičko, to jsme na tom podobně.Také se nechci moc radovat, ale ráda bych to vše s někým sdílela
terinka4444 píše:
ahoj, to je skvělé, zrovna jsem přemýšlela, jestli založit diskuzi. Říkala jsem si, že je ještě asi brzy. Ale podle ovulace mám termín porodu 1.1.2012![]()
tak se sem vejdu fakt o chlup.
Už jste byly u doktora?
To je super. Já mám podle cyklu termín 4.1.!!
Tak tě vítám!!! ![]()
U doktorky jsem ještě nebylo, protože mi říkala, že je to brzo, ale jsem objednaná na 25.5. a ty?
až na 25.5.? No tak to máš ještě pěkně daleko. Já jdu teď 10.5. mám za sebou v únoru mimoděložní, tak jsem trochu, no dost
, minulý týden panikařila, ale už jsem se celkem uklidnila. Jsem ráda, že budeme mít diskuzi, doma tu mojí úzkost totiž nikdo nechápe.
No právě nechceme to zakřiknout no mi jsme to plánovali a jestli se to chytlo tak jak má tak by to mělo být toho 7. 1. ale jelikož je druhý tak to třeba bude dáreček pod stromeček
to by mi radostí srdíčko vyskočilo ![]()
teď čtu knížku Tvoje dítě jako šance pro tebe. Vlastně je v ní napsáno, že dítě si nás vybírá a chce být bezpodmínečně přijato a chce, aby mu bylo naprosto důvěřováno. Takže se uklidnit, říct mu, že mu věříme, že ho moc chceme, že víme, že bude vše tak jak má a je prý vyhráno.
terinka4444 píše:
až na 25.5.? No tak to máš ještě pěkně daleko. Já jdu teď 10.5. mám za sebou v únoru mimoděložní, tak jsem trochu, no dost, minulý týden panikařila, ale už jsem se celkem uklidnila. Jsem ráda, že budeme mít diskuzi, doma tu mojí úzkost totiž nikdo nechápe.
Tak to tě chápu a držím palce, ať je vše, tak jak má být!! Také si říkám, že je to daleko…Ale jelikož připravujeme svatbu a vše teď vrcholí, tak mi to snad rychle utetče ![]()
Janička 1 píše:
No právě nechceme to zakřiknout no mi jsme to plánovali a jestli se to chytlo tak jak má tak by to mělo být toho 7. 1. ale jelikož je druhý tak to třeba bude dáreček pod stromečekto by mi radostí srdíčko vyskočilo
To je krásné!!! Moc ti to přeji! Je u vás narozený někdo v lednu?
terinka4444 píše:
teď čtu knížku Tvoje dítě jako šance pro tebe. Vlastně je v ní napsáno, že dítě si nás vybírá a chce být bezpodmínečně přijato a chce, aby mu bylo naprosto důvěřováno. Takže se uklidnit, říct mu, že mu věříme, že ho moc chceme, že víme, že bude vše tak jak má a je prý vyhráno.
To je zajímavé, čtu podobné duchovní knížky. Dá se koupit normálně v knihkupectví?
Příspěvek upraven 03.05.11 v 17:20
Janička 1 píše:
No přeci JÁ
Nádherné!! U nás jsme rodina ledňáčků- přítel 14., já 15. a moje mamča 16. ledna. Takže bych měla pro všechny krásný dáreček. ![]()
Já ji koupila přes e-shop, napsala jí Zdeňka Jordánová.
Jinak já jsem narozená 12.ledna
to se nám to ale krásně schází na ten magický leden ![]()