Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.....hledám těhulky - maminky, které očekávají příchod potomka v listopadu jako já
mám termín 9.11. a zítra se chystám na první UZ, jak jste na tom vy?? jinak u mě to bude již druhý potomek ![]()
Mrkni do stejného měsíce porodu, určitě tam jede diskuze a pak mrkni na seznam uzamčených, některé stále přijímají nové členy ![]()
Ahoj, mě doktor vypočítal termín na 26.11. a zítra se chystám na druhý UZV. ![]()
Už se moc těším až to naše sluníčko uvidím. ![]()
Ahoj holky
taky mam termím listopad 3.11.
Nechce se mi ale do žádny uzavřený skupiny- nejsem typ co by psal každý den.
Už jsem drobečka videla 3×. ![]()
Ahojky ja ma prvni termin 30.10 a druhy 1.11 takze se pridavam ja uz jsem ve 14 tydnu a mimiska jsem videla uz minimalne 3×
a zitra jdu zas uz se nemuzu dockat snad bude vse ok ![]()
Jsem u doktorky, která UZ nemá u sebe, takže já prcka uvidím za celou dobu jen 4× a co pohlaví, necháte si říct nebo to bude překvápko na porodní sál?? určitě bude vše ok, když tomu tak bylo doposud
a odkud jste?? já ze Skalice u České Lípy - Liberecký kraj
Ahojda,ja mam termin 7.11 desne se na prdolu tesim.Mam uz za sebou screening,mrne si cucal palec a ma pry vyrazny nos…po tatinkovi…
ja jsem od HK…pohlavi si rict nechame… nevydrzela bych to…
@Sandra752 píše:
Ahojda,ja mam termin 7.11 desne se na prdolu tesim.Mam uz za sebou screening,mrne si cucal palec a ma pry vyrazny nos…po tatinkovi…ja jsem od HK…pohlavi si rict nechame… nevydrzela bych to…
Tak to jsem zvědavá, která z nás bude první co porodí
já si ho nechala říct u prvního to jsme věděli na 99,9% z plodové vody a u druhého bych se nechala ráda překvapit, tedy nebude-li to pohlaví zřetelné z UZ
a co by si raději chtěla?? Holčičku nebo kluka? A jména už máte vybraná??
@mmiiuu píše:
Jsem u doktorky, která UZ nemá u sebe, takže já prcka uvidím za celou dobu jen 4× a co pohlaví, necháte si říct nebo to bude překvápko na porodní sál?? určitě bude vše ok, když tomu tak bylo doposuda odkud jste?? já ze Skalice u České Lípy - Liberecký kraj
ahojky ted nevim zda to byla otazka na me nebo ne ale kdyztak se omlouvam za vtirnuti
a pohlavi bych si chtela nechat rict jen nevim jestli ve 14 tydnu tam neco uvidi protoze se obavam ze na porodni sal bych to uz nevydrzela a navic se tesim na to nakupovani tak preci je lepsi jestli mam kupovat ruzove veci ci modre
jinak ja jsem z Dolan u Pardubic
Hlavne kdyz to bude zdrave.Samozrejme,ze mame vysnenou holcicku,ale kdyz to bude kluk,tak taky budem radi
Jmena mame jasna.Holka Nina,Kluk Matyáš ![]()
@Petík K píše:
ahojky ted nevim zda to byla otazka na me nebo ne ale kdyztak se omlouvam za vtirnutia pohlavi bych si chtela nechat rict jen nevim jestli ve 14 tydnu tam neco uvidi protoze se obavam ze na porodni sal bych to uz nevydrzela a navic se tesim na to nakupovani tak preci je lepsi jestli mam kupovat ruzove veci ci modre
jinak ja jsem z Dolan u Pardubic
jo, jo, bylo to na vás
my jsme se ptali již ve 12 týdnu a pan doktor viděl holčičku správně, takže si myslím, že už by to mohli na UZ poznat, zda to je kluk či holka…já toho moc kupovat nebudu, mám toho dost po dceři, ale něco koupit stejně budu muset - holka je v červnu a druhé bude až v listopadu a přeci nemůže vše jen podědit a musí mít i něco nového…jééé už slyším chlapa jak nadává, že něco kupuju, když toho máme mraky
jinak nakupování pro malou mě baví dodnes jdu si koupit něco na sebe a téměř vždy to dopadá tak, že přinesu něco malé a sobě nic ![]()
@Sandra752 píše:
Hlavne kdyz to bude zdrave.Samozrejme,ze mame vysnenou holcicku,ale kdyz to bude kluk,tak taky budem radiJmena mame jasna.Holka Nina,Kluk Matyáš
tak to je jasné, že si všechny maminy přejí hlavně aby jejich dítko bylo zdravé…já bych tedy raději zase holčičku a chlap, jak už to z 90% bývá tak kluka..kdyby se narodil jako první, tak už by asi ani druhé nechtěl
jinak když to bude kluk, tak bude mít jméno po něm, to nemám šanci protestovat a ani mi to nějak nevadí, takže by to byl Toníček a když to bude holčička, tak to bude asi Anička nebo Terezka či nějaké jiné české jméno - ještě jsem do kalendáře nekoukala, co by se mi líbilo
Ahojky, můžu se přidat? TP sice ještě nevím přesně, ale jsem v 10+4 tt, takže je to tak půlka listopadu. Snad teda, mimi jsem sice již viděla a bylo vitální, to srdíčko nešlo přehlédnout, ale mám tam také hematom, což se mi vůbec nelíbí, ani doktorovi. Další UZ mám tento nebo příští týden, to se dozvím ve středu, tak uvidíme ![]()
@První píše:
Ahojky, můžu se přidat? TP sice ještě nevím přesně, ale jsem v 10+4 tt, takže je to tak půlka listopadu. Snad teda, mimi jsem sice již viděla a bylo vitální, to srdíčko nešlo přehlédnout, ale mám tam také hematom, což se mi vůbec nelíbí, ani doktorovi. Další UZ mám tento nebo příští týden, to se dozvím ve středu, tak uvidíme
ahoj…jasan, že se můžeš přidat
tak moc držím pěsti, ať ve středu vyjde vše dobře
určitě pak dej vědět, co ti doktor řekl…já jsem dnes 13+3 a termín mám 9.11.