Poradna duly
Jana Čurdová
Taky potichoučku gratuluji,
a at dr potvrdí tvé toužebné přání
ja taky gratuluju
pripomina mi to me pred rokem
malej se mi narodil 7.1.:)
Tak doufám, že doktor ti tvé štěstíčko brzy potvrdí a ty se odtajníš
Držím palce ![]()
Také se přidávám s gratulací a jak píše Lucie46 připoměla jsi i mě jak jsem se tenkrát cítila. ![]()
Jen se mi nakonec malej narodil v prosinci
,ale všechno dobré.
Taky gratuluji a doufám, že se k tobě připojí další super holky a budete dobrá parta jako mi v Ledňátkách 2012. Před rokem jsem také našla své prní dvě čárky, termín jsem měla 1.1.2012 a od 23.12.2011 mám doma největší lásku na světě… Přeji ať všechno výjde, tak jak má… ![]()
@areca prcek už chtěl být s Vámi prostě na Vánoce
krása ![]()
Jinak gratuluji k zázraku života a přeju bezproblémové těhulkování
Mě to čeká asi na konce listopadu ![]()
Ťuk, ťuk, ťuk. Já budu testovat zítra a taky to vypadá u nás na ledňáčka. P.
Díky za gratulace, snad všechno dobře dopadne. Zatím teda musím konstatovat, že pocity jsou úúúplně jiné, než jsem čekala. Místo radosti mám akorát neustálý strach o to malé nic v bříšku, to je nepředstavitelný. Nikdy jsem si nemyslela, že mi na něčem/někom bude až takhle moc záležet. Že se celý svět scvrkne do jedné špendlíkové hlavičky. Mazec. Ale začínám se srovnávat a věřím, že to zdárně doklepeme do konce.
Anonymka Ká. ![]()
@Anonymní píše: Ťuk, ťuk, ťuk. Já budu testovat zítra a taky to vypadá u nás na ledňáčka. P.
Tak držím pěsti!! ![]()
Neboj, všechno bude dobrý. Nakonec to uteče jako voda a budeš mít mimčo v náruči.
Taky gratuluji-jestli pujde vse jak ma, tak se k tobe mozna pripoji moje sestra ![]()
Ahoj holky, založila jsem skupinu se stejným názvem Leden 2013, tak až budete mít některá odvahu, tak budu ráda, když se připojíte. Já jsem taky ještě hoooodně na začátku a mám šílený strach, ale snažím se věřit tomu, že všechno bude tak, jak by mělo být a miminko se bude držet ![]()
Všem gratuluji, mám ledňátko z 2012 tak mě přepadla taková nostalgie..
Ať Vám to všem dobře dopadne… ![]()
Nesměle a potichoučku zakládám, snad to své štěstí nevyplaším.
// nalezeny 25.4., TP dle MS 4.1. dle ovu 7.1., až budu mít potvrzeno od doktora, tak se odtajním. Anonymka Ká.