Leden 2013

• Fotoalbum (81)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
30.5.12 09:56

Ahoj zabicko už jsem se trochu bála,že je to tu mrtvé,že nikdo nepíše,ale snad se to teprv rozjede :think: Šéf už to ví,přežil to,no nic moc dělat nemůže,že? :lol:
Přítel snad taky pomalu měkne,tak snad bude všechno v poho.
Dneska je mi poprvé zle,sice nezvracím,ale žaludek na vodě,natahuje mě,nemám sílu na nic,však to asi všechny znáte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
30.5.12 12:20

ahojky,tak včera a dnes se mi konečne udělalo fajn ,ale musela jsem si dat pořadnou snidani.jinak v noci se furt budim že je mi blbě a teplo a taky prsa jak bolej to je taky super mam je jak silikony,.no ale co mě fakt udivuje je to ,že nezvracim,je mi jen šoufl.jen si tak řikám jestli mě pořád bude něco bolet cele těhotenství..... :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.5.12 12:43

@maki33 ai piš že bude, dycky když něco přestane tak něco nového se začne projevonat :roll: :lol: ale kvůli těm mrňousům co by člověk nevydržel :palec: …zatím teda tež nezvracím a sem tomu hoooodně ráda u prvního sem zvracela tak 5×-7y denně docela sranda no :zed: …hlavně v buse(to sem se ukecávala furt teď nee tady nee)
@Lucajdice79 neboj jakmile ti začne růst bříško tak vyměkne hoooodně :-) a když ho vemeš na utz tak ještě víc a až poprvé uvidí malé tak bude mít beztak nakrajíčku :pankac:
zabicko : beztak že měl dr. jen prostě blbý den ;)a ty ses tam oběvila v blbou chvíli ;) já myslela že ti dal bůhví jaké léky ale tyhle sou v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.12 13:26

ahojky, tak malému jeuž o moc líp,.dneska ssápal 2 piškoty a v poledne asi 4 lžičky vývaru :palec: takže super,už si začíná i hrát.
cizova:tak to je fajn, to je malý hrozně šikovný, že si i sám řekl, prostě pochopil, že mu nechceš ublížit, ale pomoct.s těma autíčkama mě to fakt pobavilo, sranda :lol:
maki33: máš vlčí hlad?tak to přesně vím o čem mluvíš.já musela u prvního jíst taky i v noci, akorát já to pak vyzvracela a zase to šlo na novo, takže v počátku jsem zhubla,ale pak nevolnosti přešly akorát nepřešel ten hlad, takže po zbytek těhotenství jsem jedla a jedla a jedla a před porodem jse měla přibraných 9 kg, takže pohoda. Teď mám opět vlčí hlad a taky baštímjak zběsilá a zatím nahoře nic. v těhotenství se ti totiž zrychluje i metabolismus, takže si myslím, že tenn hlad je úplně normální.akorát si hlídej, ať to přibírání není moc rychlé. já jsem si povolila 1,5 kg do konce 1.trimestru :) , ale jestli mi to vyjde, to se uvidí, diety samozřejmě držet nebudu, maximalně se začnu víc hlídat.
jinak v těhotenství prý se má jíst malinko, ale pořád.to mi radila doktorka u první, prý to funguje i prfoti nevolnostem, záspě a nadýmání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.5.12 13:34

tak 9kg to je dobrý :D já měla u prvního +18(a to sem ještě ve 4měsíci měla -4 :mrgreen: ) ale na mojí obhajobu 10kg byla voda :zed: na konci sem byla oteklá jak papuč ani boty sem zádné mimo žabek neobula :lol: no ale ty otoky teda nikomu nepřeju nakonec mi kvůli tomu vyvolali porod bo to tak pálilo a štípalo (ruce a nohy)že sem ani spát nemohla :zed: …tak doufám že teď by to mohlo jít bez těch otoků když budu rodit v zimě(nevím teda jestli bych sehnala takové boty :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
30.5.12 13:37

@BaBy85 já z Prahy a zvolila jsem si Motol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.12 13:40

podle mé minulé zkušenosti byl nejlepší pátý a šestý měsíc.zle už mi nebylo a bříško ještě nebylo nijak velké, takže jsem byla vcelku ohebná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.5.12 13:42

no tak to já, musím to zaklepat, neměla otoky skoro vůbec. tak to bylo moc fajn.ani bych to ted nechtěla zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.5.12 19:16

přidávám se, jestli můžu:)! Mám termín 4/1/2013, dnes jsem byla na prvním ultrazvuku a máme 19mm :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
30.5.12 19:17

Ahoj Vveverusko:tak to ja taky nechci přibrat v prvnim trimestru vic jak kilo a pul,jenže co jsem si pročítala diskuze tak je to stejne loterie.nic nic a pak hup a deset kilo za jeden měsíc…to potom na strije nepomuže ani svatá voda......no já ještě když je mi fajn tak jdu do fitka ale žádný hazardy určo neee.Chodila jsem i dlouho před těhu a pamatuji si jak jsem před rokem zahlédla ve fitku těhulku tak v sedmém měsíci a fascinovaně ji pozorovala jak cvičí,no snad se mi poštěstí a budu taky moci chodit dlouho.CHtěla bych aby mi za ten rok nezakrněly svaly :lol: :lol: :lol: Jinak si řikám jestli nejsme v nevýhodě ,že porodíme takhle uprostřed zimy......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
30.5.12 19:20

Ja jdu až 4.6 na první prohlídku dřív nebyl termín volnej ,ale podle mých výpočtů a chytrému internetu bych mela být na začátku osmeho tydne a termín 18.1 no takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.5.12 19:20

@maki33 Taky mě ten leden trošku mrzí… alespoň si víc užijeme léto, to už s nimi bude sranda:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
30.5.12 19:26

kacenko to máš pravdu ,ale zase si řikám,že mužeme tet v létě chodit s břškem ve volných šatičkách,jíst ovoce a zeleninu protože je sezona a než přijde dalši jaro tak už budem trochu zotavené po porodu.Jen si neumím představit jak chodím v mrazu na procházky.Bych se bála že mi to malé umrzne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
31.5.12 09:32

Ahoj holky,

diky @PetuloPl za radu, ja asi nakonec zvolim Krc. Probirala jsem to i s Mudr, co by doporucila, rodily tam me zname, tak snad to vyjde :-)

Jinak zpet k diskusi ohledne TP - ja ji take jeste nemam. Dostanu az priste (15.6.). Taky jsem si naivne myslela, ze ji dostanu hned:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
31.5.12 10:12

kacenaa já mám první dceru taky zimní,narodila se v prosinci,naštěstí ten rok nebyl skoro vůbec sníh,takže super a na jaře a v létě už to bylo fajn,taková půlroční princezna byla úžasná,už to prostě není novorozeně.Já jsem prostě ráda za ledňátko,rodit v horkém létě a mít šestinedělí si vůbec neumím představit.To jen aby tě to vůbec nemrzelo :* ;) a vlastně i ostatní :mavam:
V prvním těhotenství jsem přibrala 17 kg,10 jsem nechala v porodnici ;) No a teď bych si tak představovala přibrat max těch 10 a nechat je v porodnici,tak snad nejsem moc naivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí