Leden 2013

• Fotoalbum (81)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
8.6.12 21:19

ahoj holky, chtěla jsem vás poprosit, jestli se k vám můžu přidat…zatím mám těhotenství sice potvrzené od doktorky, ale ještě nebylo srdíčko…na další kontrolu jdu 18., tak doufám, že bude vše v pořádku…doma už jednoho prcka mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.6.12 13:35

tak včerejší kontrola proběhla dobře, viděli jsme srdíčko:-D, vzali mi krev a po neděli si mám přijít pro těhotenskou průkazku,a v úterý musím na hematologii, kvůli té trombofilii, tak uvidíme.zatím vše ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
9.6.12 19:19

Já se momentálně rozhoduju mezi Podolím a Vinohradskou.
Mám hodně kamarádek co vyzkoušeli všechny porodnice z Prahy a nejvíc věřím názorům kamarádkám, protože u těch internetových hodnocení nikdy nevíš, co ta ženská od té porodnice očekávala a jestli tam spolupracovala a tak podobně.
Takže co jsem zjistila :
Bulovka ne - rodili tam dvě kamarádky a ani jedna by do bulovku nešla ani za nic, obě řekli, že by radši rodili doma a to domácí porody 100% odsuzujou.
Motol klidně, ale já ho mám přes celou Prahu, takže o něm jsem ani neuvažovala, ale kamarádka byla spokojená, pokoje tam mají po dvou na šestinedělí a každý pokoj má koupelnu a záchod, personál většinou milej, s kojením pomohli, jen co jí vadilo, že nenosili jídlo na pokoj, ale museli do jídelny, kam si nesměli brát mimča, takže vždycky jedna maminka se šla najíst a ta druhá hlídala miminka v pokoji.
Krč docela ujde,, výhodou jsou porodní pokoje, kde jsi jen ty a partner při porodu, ale kamarádky si nemohla vybrat polohu a musela rodit v leže, a bylo jí řečeno, že si polohu vybrat nemůže, tak nevím a šestinedělí prej docela nic moc, pokoje po 3 a jen jedna koupelna na patře, návštěvy museli sedět na chodbě, kde prý bylo málo židlí, takže tam i rodičky třeba stáli a měli toho plný zuby.

Podolí - výhoda těch porodních pokojů, ale šestinedělí stejný případ jako krč, dvě sprchy a tři záchody na patro, prý byla sprcha často ucpaná od očistků, a neodtékala.
Vinohrady - zrekonstruované šestinedělí, každý pokoj má svojí koupelnu, svůj záchod, návštěvy smí na pokoj, jídlo nosí na pokoj a mají levný nadstandard, jednolůžkový 500kč, oproti Podolí a krči výhodu, pokud chceš mít svůj klid a pokud chceš neomezené návštěvy :-) pro mě velká výhoda, mám je od baráku asi 5 minut :-)

takže asi tak :-)
Snad jsem ti malinko pomohla, kdyby tě něco zajímalo konkrétně, tak se ptej a já se zeptám těch co tam rodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
11.6.12 14:36

Ahojky,tak už je ze mě poblinkánek.Vždycky ráno po snídani si ublinknu a je mi hned fajn,tak se jdu znova nasnidat.A pak mám celej den klid tak uvidíme jestli se to nezhorší..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.6.12 18:48

ahoj všem tak první ko je za mnou :dance: a potvrdilo se fazolka je "udělaná o týden a něco později než je zvykem takže místo skoro 9tt sem teprve 7+2(ještě se přesně přepočítá ve 12tt kdy to bude s jistotou)fazolka má krásný 1cm :srdce:
@maki33 tak to máš dobré že jen ráno :lol: já teda klidně i o půlnoci dneska :lol: a to jen protože sem se s leknutím zvedla na posteli protože kluk začal brečet ze spaní :lol: a stačí mi opět pohled na ledničku, chleba, rohlíky a podobně a jdu :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
12.6.12 07:51

cizo - gratuluji ke kontrole
Já jdu v pondělí, už se nemůžu dočkat, hlavně aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
12.6.12 17:04

Ahoj, tak mám po poradně, fotku mi zatím neudělal, že až příště. Všechno je jak má být, odpovídáme zhruba 9. tt. Příští kontrola 3. 7. a to už odběry a ten první placený screening, budu platit 500,–.Jsem šťastná, že jsem prďolku viděla, krásně tam sebou mrskal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.6.12 13:01

Mně taky není nic moc, nejhorší je dopoledne uvařit, když je mi zle jenom z toho, že otevřu ledničku a jsou dny, kdy to opravdu nezvádnu, ale dneska to šlo a už je uvařeno. v ponděli jsem se hecla a celou ledničku jsem vymyla octovou vodou, že mi to jako pomůže psychicky, když budu vědět, že je vní čisťoučko, ale zabralo to jenom trochu.:-)prostě musíme vydržet, nedá se nic dělat.
lucajdice, to máš celkem levné, mě ten screening v prvním trimestru bude stát 950kč plus 2× cesta autem do Ostravy, protože v Opavě se takové vyšetření neděla. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
13.6.12 13:19

U nás ten placený screening je taky kolem 1000,–Kč - jen já se dozvím víc v pondělí co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.6.12 14:38

Ahooj, po dlouhé době mám zase možnost sedět u pc, dřív to nešlo neboť můj inteligentní synáček omylem vylil pití na lino v kuchyni a dělal jako že nic, samozřejmně jsem si toho nevšimla a když jsem šla vařit večeři tak jsem nic neuvařila, protože jsem se svezla po té mokré podlaze a flákla sebou na zem. Tak šikovně jsem spadla že mám natažený vazy v koleni a zlomený loket. Funguje mi teď jen půlka těla a docela dost to bolí, ale bohužel nesmím žádné léky kvůli mimískovi, takže tiše trpím. Na pomoc mi musela přijet mamina, protože jsem se o nás nezvládala postarat a přítel musí být jak naschvál do večera v práci, když jsem spadla a on mě táhl ze země jak pytel brambor tak se mi strašně smál a já ho varovala že se smát nakonec budu já a taky že jo, nemají se s mojí mamkou rádi a tak se pokaždý usmívám když vidím jak chce ať už jsem zdravá.

Jinak je mi dobře, v pondělí jdu na kontrolu, tak už se nemůžu dočkat, i když zrovna jak jsem zasádrovaná tak se mi nechce přes celou Prahu, lidi jsou dnes hodně zlí, tak mě tam snad neumlátí víc než jsem…
Jinak jsem dnes čučela na net a našla jsem si hezkou stránku kde je vidět jak mimi vypadá v daném týdnu já jsem teď ASI v 11. tak tam bylo vidět že už má lidskou podobu :D

Tak se tu mějte jdu zase ležet, DÁVEJTE NA SEBE POZOR a jezte hodně vitamínků, tak zatím paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.6.12 14:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.6.12 14:49

@zabickaxyz ježíííš :) 8o tak to tě obdivuju že vůbec ještě píšeš teda!!!z přítele bych teda taky měla šodolibou srandu :lol:..tož přeju brzké uzdravení a ať tě nic už nebolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
13.6.12 16:55

Zabickaxyz - aaauu teda to sis „užila“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
14.6.12 09:32

Ahoj holky můžu se přidat? dnes jsem 10+6 a termín mám 4.1.2013 :mavam: