Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,13.4.jsem na testíku našla // z prvu to bylo velké překvápko.Mám mladšího přítele a ten ještě žádné dítko nemá.Já již tři 21,18 a 9let.Doma mám jen mladšího syna,ty starší už bydlí jinde ![]()
Tak a teď proč jsem byla překvapená z //10let jsem brala HA,přítel si přál miminko a já mu říkala,že to jen tak nepůjde,protože jsem starší a brala jsem dlouho HA.Tak jsem vůbec nedoufala,obden jsme se tulili a 32DC hups a //
Tak miminko čekám 19.12.Najde se tu taky maminka(čekatelka) s prosincovým miminkem,na rozptýlení i radu? ![]()
Ahoj já našla // včera. Je to hodně čerstvé, u doktora jsem ještě nebyla, mám druhý den spoždění a vánoční dáreček snad dobře dopadne… Zatím mám smíšené pocity, i když jsme to plánovali
Můžu vědět, kolik ti je? Mě je letos 31…
Ahojky já taky tento měsíc objevila //, ale ještě mě to musí potvrdit mudra 2.5., termín porodu vychází podle netu taky něco kolem Vánoc, nejdříve jsem z toho nebyla moc nadšená, no ale co, hlavně že se to čekání na mimčo konečně vyplnilo ![]()
ahoj holky, no konecne to tu nekdo zalozil
ja mam podle menstruace termin 28.12., ale podle vseho se to bude trochu posouvat.
@Lexuska mohla bys prosim jen trochu pozmenit nazev diskuse a pridat tam rok 2012?
sama vim, ze kdyz neco prohledavam a je tam treba mesic v nazvu diskuse a ne i rok, tak mne to zmate.. diky moc! jestli to teda jde menit?
Ahoj holky,Vítam Vás
@janajelinkova9 mě je už 40
@p3traQ ráda to zmněním,ale asi to nepůjde ![]()
@Lexuska to pujde, staci, kdyz se vratis ke svemu prvnimu prispevku, kliknes „editovat“ a zmenis „Nadpis prispevku“ hned nahore ![]()
@p3traQ sem to uděla,ale název skupiny zůstak stejný,zmněnilo se to akorát v nadpisu ![]()
ahojte
sice sem nebudu patřit, ale já zase našla // před vánoci a před mými narozeniny se nám má narodit miminko ![]()
Přeji krásné těhulkování at si to užijete ![]()
@mončíček Ahooj to gratuluju a přeji hodně zdravíčka Tobě i mimískovi a pohodový porod ![]()
@Lexuska píše:
@mončíček Ahooj to gratuluju a přeji hodně zdravíčka Tobě i mimískovi a pohodový porod
děkuji to samé přeji i tobě a holkám ![]()
ahoj holky, zlehka a opatrně bych se chtěla přidat. dneska jsem našla //, jsem po únorovém mimoděložku, takže ještě úplně nejásám, ale má radost, že se zadařilo tak rychle
k doktorovi se budu objednávat až zítra, tak snad bude všechno OK…všem nám držím palce ![]()
@Lexuska Ahojky, ráda bych se k vám také přidala holky, podle internetový kalkulačky mám termín 24.12. to by byla fakt pecka!