Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím,
chtěla jsem se přidat k diskuzi těhulek co rodí letos v prosinci, ale žádnou jsem nenašla tak zakládám novou.
Snad se brzo někdo připojí
![]()
Jeeee uz je tu prosinec!Preju Tobe a Vsem prichozim tehulkam krasnych 9mesicu a na konci zdravy vonavoucky uzlicek..ja mam taky prosincatko:-), rodila jsem 28.12.2011 a doma uz mam skoro ctyrmesicniho chlapecka..
Tak krasne tehulkovani!!!:-)Uzivejte si to, strasne to utika…
petulaa Ahoj koukala jsem na tvůj podpis a budu to mít stejně jako ty, druhý děťátko po 2 letech a 8 měsících
jen jsem o rok posunutá a mám prvního kluka
jinak dik za přání
Ahojte holky..Diskuse tu je,ale už je uzavřená… Pokud budete chtít,pošlete mi žádost..Skupina se jmenuje Porod v prosinci 2012.Budeme se těšit ![]()
Ahoj. Já bych se přidala, termín porodu mi vychází 19.12.2012. Doma už mám 4 děti. Dnes mě čeká utz, tak jsem zvědavá - snad bude vše OK. ![]()
Holky, me zatim vysel test, termin vypada na Vanoce, ale zatim nic nevim, nicmene taky prosim o pridani do prosincat, diky ![]()
To jsem nevěděla, že se uzamčené diskuze nezobrazují a taky mě překvapilo, že je uzavřená diskuze na prosinec, když některé teprve dělají první testy.
Ale taky bych se ráda připojila, abych si tady nepovídala sama se sebou.
Evinak pokud si teď někdo dělá první testy,tak už TP vychází na leden..Proro jme diskusi uzavřeli…Ale pošlu ti pozvánku?jestli chceš… ![]()
Jak jsem psala, ráda se připojím. jinak s těma testama, já mám termín 5.12. a test jsem si dělala až 3 dny po vynechání ms, takže 31. března, určitě jsou maminky, které budou rodit koncem měsíce a které o tom ještě nevědí.
No pokud ještě najdou // tak není problém se k nám přidat… Jsme připravené na vše
![]()
no a jak se teda přidává do té skupiny, mě zatím nic nepřišlo a nic se mi nezobrazuje.
Poslala jsem ti pozvánku..Nejspíš bude u tebe na profilu vpravo nahoře..myslím ![]()