Termín porodu prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
6.11.12 15:47
@Jarmila73 píše:
Tak jsem se trefili…
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.11.12 20:42
@mamakami píše:
Ahoj holky:-)potkam se s nekterou z vas v boskovicke porodnici v polovine prosince:-)?

Ahoj, já taky budu rodit v Boskovicích, ale mám termín 5.12. (podle MS, podle velikosti plodu už 30.11.), takže nejspíš do poloviny prosince přenášet nebudu.
My sme se ted v sobotu přestěhovali do Blanska, až od Hradce králové. Nikoho tu neznám. Nějaká spřízněná duše by se hodila :hug: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.11.12 20:48

Jo s tím spaním je to ted taky hrozný, já teda nemám problém s usínáním, protože večer padám únavou, ale každou noc jsem tak od 2 vzhůru (to jdu mezi 9 a 2 ještě 3× na záchod :zed: ). Pak se mi daří usnout až k ránu, tak kolem 5 až 6. Když mám štěstí, tak spí Adámek až do 8 a já si stihnu trochu pospat ( ale bohužel spíš vstává kolem půl 7).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.11.12 20:50

Ahojky,
tak to máme termín úplne stejně - kde rodis? :-) už se nemůžu Nicolaska dočkat, i když mám jako prvorodicka strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 21:04

Ahojky, taky mam termín 8.12 a budu rodit na Kladně… :) a taky bych brala, kdyby to bylo o něco dřív - třeba zítra… :D Ale nevypadá to, takže při mym štestí to Vánoce jistí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
8.11.12 21:19

:-D úplne to samy si říkám taky, ale když vidím tu připravenou prázdnou postýlky, tak už se nemůžu dočkat :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.11.12 18:10

Ahoj všem. TP mám 7/12. minulý týden se mi zdálo o tom, že rodím - byla jsem někde v polích, smrákalo se, kolem dokola nikde nikdo a nic, já u sebe neměla vůbec nic, ale jediné, co mě stresovalo bylo, že nemám s sebou do porodnice bačkůrky, až mi to i ze spaní přišlo vtipné, že mě netrápí, že nevím kde jsem, nemám ani telefon, ani nic a jediné, co řeším, jsou bačkůrky :roll: ale musím přiznat že jsem hned druhý den ráno šla chystat tašku do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.11.12 18:31
@lenka.tp píše:
Ahoj všem. TP mám 7/12. minulý týden se mi zdálo o tom, že rodím - byla jsem někde v polích, smrákalo se, kolem dokola nikde nikdo a nic, já u sebe neměla vůbec nic, ale jediné, co mě stresovalo bylo, že nemám s sebou do porodnice bačkůrky, až mi to i ze spaní přišlo vtipné, že mě netrápí, že nevím kde jsem, nemám ani telefon, ani nic a jediné, co řeším, jsou bačkůrky :roll: ale musím přiznat že jsem hned druhý den ráno šla chystat tašku do porodnice

Ahojky, ty jo to je jak znameni vid?
Backurky :-) jsi me rozesmala, to byl vtipnej sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.11.12 18:51

newborn focení v Plzni

Ahoj holky,
nemáte někdo typ na newborn focení v Plzni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.11.12 22:02
@akrimm píše:
Ahoj holky,
nemáte někdo typ na newborn focení v Plzni???

Ahojky. Poslala jsem Ti odkaz do zprávičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.11.12 09:27

Děkuji ti :hug: Ty jsi prostě zlatíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.11.12 11:37

Tak co? Jak trávíte poslední dny-týdny? :D Už je to pomalu tady…jsem zvědavá, kdo to sem napíše jako první a roztrhne"pytel"s těma našima"vánočníma dárečkama"… :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.11.12 11:53

No dnes zbývají přesně 3 týdny, přijde mi to neuvěřitelný :D taky jsem zvědavá, kdo první :) Hlavně si řikám, jak to vlastně poznám, klasická provorodička 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.11.12 12:00

@Baaru Jsem na tom úplně stejně :D. V každém píchnutí něco vidím a pořád si říkám, jaký to asi bude až to začne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.11.12 13:13

Ja rodila 2× a pokazde jsem jela do porodnice 2 tydny pred terminem, jen tak. Rekla jsem ze me boli zada, pichli mi vodu a zacal porod. Ale ted jsem po 10ti letech opet tehotna a jelikoz vanoce, uklid, darky atd. jeste vsechno nemam, tak chci aby mimi bylo v brisku az do terminu 8.-13.12. Takze ani ja dvojnasobna mamina nevim, jak poznat ty prave pripravy porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí