Poradna duly
Jana Čurdová
@mamakami píše:
Ahoj holky:-)potkam se s nekterou z vas v boskovicke porodnici v polovine prosince:-)?
Ahoj, já taky budu rodit v Boskovicích, ale mám termín 5.12. (podle MS, podle velikosti plodu už 30.11.), takže nejspíš do poloviny prosince přenášet nebudu.
My sme se ted v sobotu přestěhovali do Blanska, až od Hradce králové. Nikoho tu neznám. Nějaká spřízněná duše by se hodila
![]()
Jo s tím spaním je to ted taky hrozný, já teda nemám problém s usínáním, protože večer padám únavou, ale každou noc jsem tak od 2 vzhůru (to jdu mezi 9 a 2 ještě 3× na záchod
). Pak se mi daří usnout až k ránu, tak kolem 5 až 6. Když mám štěstí, tak spí Adámek až do 8 a já si stihnu trochu pospat ( ale bohužel spíš vstává kolem půl 7).
Ahojky,
tak to máme termín úplne stejně - kde rodis?
už se nemůžu Nicolaska dočkat, i když mám jako prvorodicka strach ![]()
Ahojky, taky mam termín 8.12 a budu rodit na Kladně…
a taky bych brala, kdyby to bylo o něco dřív - třeba zítra…
Ale nevypadá to, takže při mym štestí to Vánoce jistí… ![]()
úplne to samy si říkám taky, ale když vidím tu připravenou prázdnou postýlky, tak už se nemůžu dočkat
![]()
Ahoj všem. TP mám 7/12. minulý týden se mi zdálo o tom, že rodím - byla jsem někde v polích, smrákalo se, kolem dokola nikde nikdo a nic, já u sebe neměla vůbec nic, ale jediné, co mě stresovalo bylo, že nemám s sebou do porodnice bačkůrky, až mi to i ze spaní přišlo vtipné, že mě netrápí, že nevím kde jsem, nemám ani telefon, ani nic a jediné, co řeším, jsou bačkůrky
ale musím přiznat že jsem hned druhý den ráno šla chystat tašku do porodnice
@lenka.tp píše:
Ahoj všem. TP mám 7/12. minulý týden se mi zdálo o tom, že rodím - byla jsem někde v polích, smrákalo se, kolem dokola nikde nikdo a nic, já u sebe neměla vůbec nic, ale jediné, co mě stresovalo bylo, že nemám s sebou do porodnice bačkůrky, až mi to i ze spaní přišlo vtipné, že mě netrápí, že nevím kde jsem, nemám ani telefon, ani nic a jediné, co řeším, jsou bačkůrkyale musím přiznat že jsem hned druhý den ráno šla chystat tašku do porodnice
Ahojky, ty jo to je jak znameni vid?
Backurky
jsi me rozesmala, to byl vtipnej sen
Ahoj holky,
nemáte někdo typ na newborn focení v Plzni???
@akrimm píše:
Ahoj holky,
nemáte někdo typ na newborn focení v Plzni???
Ahojky. Poslala jsem Ti odkaz do zprávičky ![]()
Tak co? Jak trávíte poslední dny-týdny?
Už je to pomalu tady…jsem zvědavá, kdo to sem napíše jako první a roztrhne"pytel"s těma našima"vánočníma dárečkama"…
![]()
No dnes zbývají přesně 3 týdny, přijde mi to neuvěřitelný
taky jsem zvědavá, kdo první
Hlavně si řikám, jak to vlastně poznám, klasická provorodička ![]()
@Baaru Jsem na tom úplně stejně
. V každém píchnutí něco vidím a pořád si říkám, jaký to asi bude až to začne ![]()
Ja rodila 2× a pokazde jsem jela do porodnice 2 tydny pred terminem, jen tak. Rekla jsem ze me boli zada, pichli mi vodu a zacal porod. Ale ted jsem po 10ti letech opet tehotna a jelikoz vanoce, uklid, darky atd. jeste vsechno nemam, tak chci aby mimi bylo v brisku az do terminu 8.-13.12. Takze ani ja dvojnasobna mamina nevim, jak poznat ty prave pripravy porodu ![]()