Termín porodu prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
28.11.12 17:11

Baaru mooc velka gratulace :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
28.11.12 17:16

Kandyta
My mame taky odhad na vetsi miminko z minuleho ctvrtka 3270g, kazdy tyden pribere okolo 300g dle Doktorky, tak si taky prejeme aby uz sla ven, ale fakt se ji nechce. Dneska jsem umyla vsechny okna, vytrela,vysala.Uz nevim jak ji pomoct na ten svet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
28.11.12 20:04

Ty jejich odhady jsou většinou větší, než je skutečnost. Ještě na příjmu jí na ultrazvuku kontrolovala a řikala, že bude tak kolem 3 kg + masíčko. No a nakonec 2,5 kg, takže to berte s rezervou. Oni vždycky straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
28.11.12 20:14
@Baaru píše:
Ty jejich odhady jsou většinou větší, než je skutečnost. Ještě na příjmu jí na ultrazvuku kontrolovala a řikala, že bude tak kolem 3 kg + masíčko. No a nakonec 2,5 kg, takže to berte s rezervou. Oni vždycky straší.

Jsi hodna, moc bych si prala aby byla mensi, kolem tech 3000g uplne by stacilo :pankac:
No a jak to zvladas maminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
28.11.12 23:40

Zdravim vsechny! Ja mam TP dle posledni menstruace 23.12 a dle UTZ 12.12 Absolutne vubec netusim, podle jakeho terminu se ridit… :-/ Brala jsem clostilbegyt, takze naprosto presne znam den OVU a sexiku. Dle toho to vychazi na 23.12. Ale doktor od sameho zacatku tvrdi, ze je mimi vetsi a po kazdem UTZ vychazel termin na 12.12. Ale to by znamenalo, ze jsem otehotnela 3ti den MS, coz je blbost. Co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.12 23:56

Taky to mam takhle a směrodatný je termín dle MS. Ta velikost plodu je spíš orientační a v porodnici na to neberou ohled - alespon u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.11.12 10:47

@Janča1212: jee, hurá, to jsem ráda, že v tomhle nejsem sama - podle MS bych měla mít termín až 27/12, podle prvního UTZ 7/12, podle všech dalších UTZ 12/12…

v porodnici mi naopak říkali, že za směrodatný berou termín úplně prvního UTZ. Je pravda, že první UTZ mi doktor dělal, protože jsem hodně krvácela - vlastně ještě dřív, než jsem měla těhotenství potvrzené (i když test už byl pozitivní), takže je možné, že to, co jsem já považovala ještě za MS, bylo „jen“ krvácení související s těhotenstvím… a je pravda, že gynekolog i termín nástupu na mateřskou bral podle toho 7/12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunkyyyy
29.11.12 17:43

neprijemny tlak po vysetreni v 39.tt

Dneska na kontrole v porodnici a 3.12. termin, tak jsem zvedava kdy to prijde… chtela jsem se zeptat dneska po vysetreni kdy mi pan doktor rucne vysetroval mam tlaky v deloze tak nevim jeslti je to normalni nebo ne…vysetreni pro me bylo tentokrat az moooc neprijemne a celkem i bolestive…tak nevim jestli si tam protahoval prsty nebo co :) ale od te doby (dopoledne)se citim dost neprijemne :(

• Citovat
  • Upravit
133
29.11.12 17:47

@Evca22 Já se už začala „flákat“ a nějak mi začalo tvrdnout břicho, pobolívat mě v podbřišku, občas něco jako poslíčci - ale přijde mi to strašně slabý, tak nevím jestli to vůbec jsou :-d a dole cítím pořád mokro, tak jsem si ze začátku myslela jestli to není už zátka ale asi ne.. No, a v pondělí po vyšetření od doktorky, kdy zjistila, že jsem na prst volně jsem docela krvácela. Tak jsem pro jistotu volala a ptala se, jestli je to normální - a PA mi řekla, že pokud se to uklidní a zmírní tak ano. Naštěstí přestalo.. Ale strach teda strašný.. :-D Tak nějak čekám do pondělí jestli se to hne a když ne, tak s manželem budem muset zapracovat.. Už bych to ráda měla za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
29.11.12 17:48
@verunkyyyy píše:
Dneska na kontrole v porodnici a 3.12. termin, tak jsem zvedava kdy to prijde… chtela jsem se zeptat dneska po vysetreni kdy mi pan doktor rucne vysetroval mam tlaky v deloze tak nevim jeslti je to normalni nebo ne…vysetreni pro me bylo tentokrat az moooc neprijemne a celkem i bolestive…tak nevim jestli si tam protahoval prsty nebo co :) ale od te doby (dopoledne)se citim dost neprijemne :(

Tak třeba už to brzy bude.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunkyyyy
29.11.12 18:01

Snad joo ty posledni dny do terminu jsou k nevydrzeni 8)

• Citovat
  • Upravit
5957
29.11.12 18:08
@verunkyyyy píše:
Dneska na kontrole v porodnici a 3.12. termin, tak jsem zvedava kdy to prijde… chtela jsem se zeptat dneska po vysetreni kdy mi pan doktor rucne vysetroval mam tlaky v deloze tak nevim jeslti je to normalni nebo ne…vysetreni pro me bylo tentokrat az moooc neprijemne a celkem i bolestive…tak nevim jestli si tam protahoval prsty nebo co :) ale od te doby (dopoledne)se citim dost neprijemne :(

Hele a neudělal ti milý pan doktor Hamiltona mimo tvé vědomí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.11.12 13:07

Ahojky taky se pripojuji, my mame tp na 24.12. ale podle mudra to mame cekat kazdym dnem. cipek zcela spotrebovan a branka na 0.5 otevrena.jen me zarazil s tim jak rekl ze to jeste nedorotovalo (ale co to uz mi nerekl). je to moje druhe tehu ale po 6 letech a u prvniho jsem mela jinou mudru a ta vubec nekomunikovala takze jsem se ani nic nedovedela, prvni se narodil v 38t, taky driv. mate nejaka zkusenosti s tou rotaci? diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 13:11

Zkus google, ale co vim, tak musi dorotovat hlavička do správné polohy, aby byl spontánní porod v pohodě… Mě zase v pondělí řekla, že hlavička začíná naléhat, prostupnost čípku na 1 prst a cs2 (už tři týdny)… Takže to nijak nevypadá a jdu zase v pondělí, už se taky nemůžu dočkat - do termínu zbývá ještě 8 dní a je to nekonečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.11.12 16:04

8 dni to uz je krasa:-)
ja mela uz minuly tyden cs6 no a ted mam cs 7, na monitoru kontrakce taky a furt nic .sice jsem v utery myslela v noci ze pojedem ale pak jsem to zaspala.tak to byli silni posli. tak si rikam jestli to poznam vcas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí