Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča1212 moc gratuluju…
ať vám přináší samou radost… moc krásnej chlapeček ![]()
@pedricko Také gratulujeme.. ![]()
@Janča1212 píše:
Ahojky.
Všem novým maminkám moc a moc gratuluju a všem maminkám, které na své broučky stále čekají- už se určo brzo dočkáte!!!♥♥♥♥ TOMÁŠEK * 13.12.212 * 22:54 * 51cm * 3310g ♥♥♥♥
Tomaskovi prejeme moc a moc zdravicka
je krasnej
@pedricko píše:
8.12.2012 ve 2O:35 se nám narodila druhá dcera Natálka, 49 cm 3260 g.
Uzlicek malinkej gratulujeme, at Vam dela Natalka jen a jen samou radost
![]()
Ahoj maminy. Nechcete se některá sejít? Hledám nějakou maminu s prckem na procházky a tak vůbec… Kámošku třeba
@Janča1212 píše:
Jé, holky téma nadstandart!!!
100% do něho jdu!!! Při prvním těhu jsem byla na normálním pokoji a už nikdy víc!! Druhé dítě řvalo celou noc, neměla jsem soukromí, spát se nedalo… a navíc sociálka spojená s dalším pokojem- tzn- 4 lidi na 1 sprchu a 1wcŠílenost!!!
Chtela jsem taky nadstandart, bohuzel obsazeno.Tady jsme byly 3 na pokoji wc pro vsechny na chodbe. Sprcha tedy na pokoji, nevyspala jsem se ani jednu noc ![]()
Ahoj holky,
tak my už to máme za sebou
V úterý (18.12.) nám ráno ve 4:51 praskla voda a v 15:51 se nám narodila krásná zdravá holčička Michalka s váhou 3650g a 53 cm.
Placenta už byla pěkně – jak to říct, v háji.. Takže bylo fakt na čase.
Malou po porodu okamžitě odstřihli a šli resuscitovat (těsně předtím než vyšla někdo z PA jen řekl, volejte dětskou JIPku ) – začala dýchat až 8 minut po porodu.. Bylo to fakt peklo. Horší než celý porod bylo těch pár minut než začala křičet – to mě polil pocit neuvěřitelnýho štěstí. Ale o to větší je to teď štěstíčko..
Domů nás pustili včera před polednem a užíváme si to.. Plně kojíme už od čtvrtka, strašně rychle se to rozběhlo a malá je úžasně spokojená..
Tatínek byl statečně u porodu a já si to bez něj neumím představit. Kdyby tam nebyl on, tak fakt nevím..
Tak doufám, že to budeme mít o mnoho šťastnější a moc vám držím palečky..
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Ted ani nevím, zda jsem vám dala vůbec vědět.
Takže píšu info – 25.12.2012 se nám narodil náš první syn Kubíček, měřil 51 cm a vážil 2,98 kg a narodil se v Motole
tatínek byl u porodu a byl naprosto úžasný, bez něho bych to rozhodně nezvládla!
Voda praskla den předtím ve 23:00, takže cesta na svět trvala cca 15 hodin a dala jsem si to se vším všudy.
Mám i stehy, ale to miminko za to stojí a ta bolest přebolí
dneska už můžu i relativně sedět a fungovat.
Kubíček je strašně hodný miminko, prakticky skoro vůbec nepláče a pořád jen spinká a spinká. Zítra mám první kontrolu u pediatra a už máme za sebou i první kakání, přebalování, koupání.
Taťka se vším pomáhá a je naprosto úžasný, jsem strašně moc šťastná.
Doufam, že i vy i vaše miminka se mají výborně a že jste všichni v pořádku. Pokusím se Vás nějak dočíst, ale nevidím to nadějně, ale aspon se pokusím.
Pokud se tu narodila nějaká nová miminka, tak všem srdečně gratuluji!!
@PetulaPl píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Ted ani nevím, zda jsem vám dala vůbec vědět.
Takže píšu info – 25.12.2012 se nám narodil náš první syn Kubíček, měřil 51 cm a vážil 2,98 kg a narodil se v Motoletatínek byl u porodu a byl naprosto úžasný, bez něho bych to rozhodně nezvládla!
Voda praskla den předtím ve 23:00, takže cesta na svět trvala cca 15 hodin a dala jsem si to se vším všudy.
Mám i stehy, ale to miminko za to stojí a ta bolest přebolídneska už můžu i relativně sedět a fungovat.
Kubíček je strašně hodný miminko, prakticky skoro vůbec nepláče a pořád jen spinká a spinká. Zítra mám první kontrolu u pediatra a už máme za sebou i první kakání, přebalování, koupání.
Taťka se vším pomáhá a je naprosto úžasný, jsem strašně moc šťastná.Doufam, že i vy i vaše miminka se mají výborně a že jste všichni v pořádku. Pokusím se Vás nějak dočíst, ale nevidím to nadějně, ale aspon se pokusím.
Pokud se tu narodila nějaká nová miminka, tak všem srdečně gratuluji!!
Velka gratulace ke Kubickovi
![]()