Porod říjen 2012 Plzeň

7449
16.4.12 15:05

porod říjen 2012 Plzeň

Ahojky. Najde se tu nějaká slečna či paní z Plzně s termínem porodu cca říjen 2012?

Sice je na to ještě relativně brzy, ale mám problém s porodnicí :nevim: . V Plzni je na výběr Mulačovka nebo Lochotín. Mulačovku jsem zavrhla hned, nelíbí se mi vybavení a prostory (vím, není to to nejdůležitější, ale necítila jsem se tam nikdy dobře). Lochotín je moderní „továrna na děti“. Když se podaří, mám skvělou péči. Když se zadaři vybrat si porodní boom, všichni na tuto porodnici nadávají. Máte někdo podobný problém?
Ještě jsem přemýšlela nad Prahou, ale přece jenom je to dálka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
925
16.4.12 15:39

Ahoj,já jsem teda teprve na začátku těhu,termín mám v prosinci,ale prvního syna jsem rodila právě v Mulačovce a opravdu si nemohu na nic stěžovat.Je pravda,ře to tam není nejmodernější,ale je tam úžasný přístup doktorů a sester,což si myslím že je taky hodně důležité.Já bych asi žádnou vzdálenou porodnici nevybírala,přeci jen nevíš co se může po cestě stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
16.4.12 15:51

Hlavně do Prahy by ses musela registrovat. V Plzni je podle mne mnohem lepší péče…Já byla ve FN a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.4.12 07:27

To mě právě taky děsí. Sice bych asi raději do Prahy, ale přece jen - cesta přes hodinu (a to ještě v lepším případě)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.4.12 21:26

Ahoj, mám termín taky na říjen :)
Ještě jsem o tom nepřemýšlela :oops:
Několik mých kamarádek vloni rodilo na Locháči a všechny v pohodě..
Na Prahu bych se vyprdla. Na porod mi přijde strašně daleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
18.4.12 11:19

Pampeli, tak to se možná potkáme. Já mám kokr. 11.10. :)
Tím, že jsou v Plzni dvě možnosti, tak ani není moc o čem přemýšlet, ale asi půjdu do toho Locháče… Chtěla bych se tam jít někdy podívat v rámci exkurzí, co tam dělají. Nemáte někdo zkušenosti s těmito prohlídkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.4.12 16:55

Martinko, to možná jo :) Já mám tedy 17.10., ale třeba se bude drát na svět dřív. O exkurzích nic nevím, ale ráda bych tam taky šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
22.4.12 18:20

Já jsem chodila na celý předporodní kurz a byl super. Moc mi to pomohlo v orientaci v porodnici… dělají i tu maxilekci s prohlídkou a to je prý taky fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.4.12 12:41

Pampeli, tak to jsem zvědavá, zda-li se nepotkáme :)

Dnes jsem koukala na předporodní kurzy ve FN Lochotín a mají se zamluvit nejdéle 22tt, takže ještě času dost :)
Jinak jsem také narazila na fotogalerii z porodních sálů : http://www.fnplzen.cz/…new/foto.asp . Chtěla jsem se zeptat těch, kteří už tam rodily, zda-li takhle vypadají standartní porodní sály a nebo je to nějaký nadstandart? Myslím ten s tou vanou a dvoulůžkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
30.4.12 13:11

To je standard, tam jsi celý porod, pak tě dají na šedstinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
30.4.12 15:57

Právě že ty pokoje vypadaly hezky, tak jsem chtěla vědět, jestli jsou takhle pro všechny rodičky a nebo, jestli je tohle nadstandart a pak standart je jen vykachlíkovaná místnost bez ničeho :). A tady na těch pokojích jsi i při 1.fázi nebo až pak na samotný konec při samotném porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
1.5.12 09:09

To záleží, jak jsi na tom s vodou a jak je plno. Já jsem tam byla celých 15 hodin). Pokud ti praskne nejprve voda, tak se čeká na pokoji s rodičkama, co čekají po prasknutí vody na kontrakce (nechává se čekat 24 hodin). Tam nesmějí příbuzní, musí tam být klid. Já měla sptreptokoka, takže jsem nečekala a dali mi tabletu na vyvolání. Pokud začínáš rodit nejprve kontrakcemi, tak tam jdeš rovnou :). Na tom pokoji můžeš mít třeba párty, to už nikoho nezajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.5.12 12:28

Ahojky, tak já mám termín porodu 20.8.2012 a určitě půjdu do FN Lochotín, nejde jen o to jak to tam vypadá, ale celkově o modernější vybavení pro mimčo. Když nastanou nějaké komplikace, tak jsou na to na Lochotíně lépe vybaveni než u Mulačů. Tam pokud dojde k větším komplikacím, tak stejně převážejí na Lochotín. Takže jako prvorodička chci jít určitě na Lochotín. Sestřenka tam rodila před 3 lety a teď 3.4.2012 znova a byla naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
1.5.12 12:41

Ahojky, rodím také v říjnu a určitě jdu do FN. Nejsem prvorodička, takže jdu s tím, že můžu narazit na nějakou blbou sestru, která bude prudit, ale za ten klid, kdyby se náhodou něco zvrtlo a mimčo potřebovalo kvalitní péči, to stojí…Prostředí je tam pěkné a minule se mi povedlo většinou narazit na super personál. Když jsem něco jooo nevěděla, došla jsem si, slušně se zeptala…když sestra reagovala nějak podrážděně, řekla jsem jí, že se omlouvám, že vyrušuji, ale potřebuju poradit. V tu ránu byla úplně jiná odezva. :lol: v tu chvíli si většina uvědomí, že reagují nějak nepatřičně…v Mulačovce jsem byla jen jednou na kukandu za manželem a asi by se mi tam nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
1.5.12 12:47

No já právě kvůli možným komplikacím chci na Lochotín. Říkám si, že nejdůležitější je, aby malá byla v pořádku a lepší péči si myslím dostane na Lochotíně a já holt budu muset přežít pokud narazím na nějakou né moc naladěnou sestru :D ale tak pokud nebudou komplikace, tak je to jen na tři dny a pustí nás domů a to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí