Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojí jsou tu nějaké maminky z Moravskoslezského kraje a nebo z okolí Opavy nebo Nového Jičína? Vím že je tu několik diskuzí na srpen,ale většina je rozjetých a chtěla bych poznat nějakou maminku ze svého okolí, protože v Opavě bydlím krátce a skoro nikoho tu neznám ![]()
Ahoj, já jsem z NJ, do Opavy jsem chodila rok na VŠ, je to krásné město, jak se ti tam líbí?
Ahoj ahoj
, taky čekáme v srpnu sviště, bydlím kousek od Hlučína (jestli víš, kde to je) ![]()
Ahojí holky, jsem moooc ráda že jste se ke mě přidaly, moc mě to potěšilo ![]()
Katuskko - já znám NJ moc dobře, protože pocházím z Kunína a teprv 2 roky bydlím Opavě..:) Jinak v Opavě se mi líbí, ale doma je doma, to myslím Kunín - Nový Jičín, možná je to tím, že tady v Opavě mám málo známých, dá se říct že skoro nikoho. Těžko se ve městě hledá.
Ivulík ahojík..
Odkud přesně jsi?Na fotce máš krásnou dcerušku ![]()
Ahojí Mishelio - vím kde je Hlučín, kdysi jsem tam byla na štěrkovně..:) Já čekám první mimi a ty? Kdy máš termín a kde budeš rodit? Já mám termín 17.8. ![]()
Taky čekáme první mimi, a termín vychází na 20.8.
Chtěla bych rodit v Ostravě Vítkovicích ale uvidíme, protože tam často bývá STOP STAV… Hlavně aby už byla malá venku
A pohlaví už víš, nebo se chceš nechat překvapit???
Misheila a kolik ti je? V Ostravě Vítkovicích rodila i kámoška a byla spokojená. To se tam nemůžeš zaregistrovat, aby tě vzali? My budeme mít kluka, potvrdili nám ho na 100% a ty už víš pohlaví? Termín porodu máme dá se říct stejný ![]()
@waycrazy píše:
Ahojí holky, jsem moooc ráda že jste se ke mě přidaly, moc mě to potěšiloKatuskko - já znám NJ moc dobře, protože pocházím z Kunína a teprv 2 roky bydlím Opavě..:) Jinak v Opavě se mi líbí, ale doma je doma, to myslím Kunín - Nový Jičín, možná je to tím, že tady v Opavě mám málo známých, dá se říct že skoro nikoho. Těžko se ve městě hledá.
Já bydlím v NJ taky necelé dva roky, pocházím z Kopřivnice
. Vím, jak se cítíš, já tady mám taky docela hodně kamarádek a kamarádů, ale většina z nich ještě nemá mimčo, takže s lidma, co jsem se scházela, než jsme měli malou už se nescházím a tak kočárkuju sama
. Jinak já mám holčičku Nikol, 17.dubna jí budou 3 měsíce ![]()
@waycrazy píše:
Misheila a kolik ti je? V Ostravě Vítkovicích rodila i kámoška a byla spokojená. To se tam nemůžeš zaregistrovat, aby tě vzali? My budeme mít kluka, potvrdili nám ho na 100% a ty už víš pohlaví? Termín porodu máme dá se říct stejný
Je mi 23. Zaregistrovat se nejde, max. že bych si zaplatila VIP kartu, za 2500, tím pádem mám jistotu, že mě vemou. Ale to nehodlám platit, takové peníze
Je to fakt moc. Navíc chci nadstandart takže už tak budu platit dost
My čekáme na 100% holčičku bude to Agátka. Už mi to potvrdili 3 doktoři nezávisle na sobě. A moje gyndařka mi to potvrdí pokaždé když jdu na kontrolu ![]()
Aohjí…:) Z NJ do Kopru to ale nemáš dak daleko, ikdyž to ježdění je také naprd
Já mám kámošky s děckama a hlavně segru která mále 2,5letého kloučka v Kuníně a tady mám jen dvě kámošky které mají deti a stemi se moc nestýkám, třeba se to změní jak se narodí malý. Můžu se zeptat kolik ti je? Malá má 3 měsíce? to máš krásné, taky se těším až bude malý venku, akorát stálen nevíme jak se bude jmenovat, stále ne nemůžem dohodnout na jméně
Nikol je pěkné jméno, je pěknéjší než Nikola, protože takhle se jmenuju já
Kdybych měla holku, tak mám jasno hned od začátku, protože se mi moc líbí jméno Ellen. Ale bohžel musíme vymýšlet jméno na kloučka.
@Misheila mě je také 23
s tou VIP kartou je to mazec, na to bych se také vykašlala, příjde mi to zbytečné a když bude plno,tak můžeš třeba do Poruby ne? Já nadstndart nechci, nechci být sama na pokoji, chci být radši s maminkama, které by mi i poradily a mohla bych si snima povídat o prackách atd..
Já jsem chtěla taky holčičku,ale 3× mi potvrdily kluka a na druhém screeningu mi řekli že je to na 100% kluk, ale už jsem se stím smířila,ale hlavně jsem ráda kvůli přítelovi, protože je fotbalista a strsšně moc si přál kluka.
@waycrazy píše:
@Misheila mě je také 23s tou VIP kartou je to mazec, na to bych se také vykašlala, příjde mi to zbytečné a když bude plno,tak můžeš třeba do Poruby ne? Já nadstndart nechci, nechci být sama na pokoji, chci být radši s maminkama, které by mi i poradily a mohla bych si snima povídat o prackách atd..
Já jsem chtěla taky holčičku,ale 3× mi potvrdily kluka a na druhém screeningu mi řekli že je to na 100% kluk, ale už jsem se stím smířila,ale hlavně jsem ráda kvůli přítelovi, protože je fotbalista a strsšně moc si přál kluka.
Kdyby náhodou ty Vítkovice nevyšly tak se nedá nic dělat, Poruba je druhá možnost, a taky je chválena.
Já jsem chtěla už od začátku nadstandard, jelikož jsem prvorodička a ráda bych se vše naučila takhle v soukromí sama a prostě užila si jen moji holčičku
Také bych byla ráda sama na pokoji i z toho důvodu, abych se vyspala, když malá bude spinkat a nerušil mě pláč druhého miminka a nebo abychom naopak, pak nerušili druhou maminku, když by Agátka plakala. Možná kdyby to bylo moje druhé mimi, tak by to bylo jiný ale teď jsem přesvědčená o tom, že to tak bude nejlepší
![]()
Já bych se asi necitila dobře být sama na pokoji, ikdyž asi budu rodit v Krnově a ta nemocnice je přímo od přítelové babičky, takže ta u mě bude často..:) ale itak chci být radši s ostatníma maminkama..:) V Porubě jsem byla na 1screeningu a byla jsem tam spokojená, takže si myslím že je to tam v pohodě a hlavně je tam dětská JIP kdyby náhodou. Je i ve Vítkovicích? Já si zas říkám, že třeba u druhého mimi budu chtít být na pokoji sama, bo už budu vědět co a jak..:) Už máš nakoupené nějaké věcičky, či kočárek atd..?.. ![]()