Porod srpen 2012 - Moravskoslezský kraj (Opava, NJ atd..)

169
13.4.12 18:28

Porod srpen 2012 - Moravskoslezský kraj (Opava, NJ atd..)

Ahojí jsou tu nějaké maminky z Moravskoslezského kraje a nebo z okolí Opavy nebo Nového Jičína? Vím že je tu několik diskuzí na srpen,ale většina je rozjetých a chtěla bych poznat nějakou maminku ze svého okolí, protože v Opavě bydlím krátce a skoro nikoho tu neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
13.4.12 20:08

Ahoj, já jsem z NJ, do Opavy jsem chodila rok na VŠ, je to krásné město, jak se ti tam líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.4.12 20:31

ahoj :mavam: já jsem kousek od Opavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
13.4.12 21:09

Ahoj ahoj :mavam: , taky čekáme v srpnu sviště, bydlím kousek od Hlučína (jestli víš, kde to je) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
13.4.12 21:10

Čekáš první mimi nebo už je to tvé další???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.4.12 10:07

Ahojí holky, jsem moooc ráda že jste se ke mě přidaly, moc mě to potěšilo :)

Katuskko - já znám NJ moc dobře, protože pocházím z Kunína a teprv 2 roky bydlím Opavě..:) Jinak v Opavě se mi líbí, ale doma je doma, to myslím Kunín - Nový Jičín, možná je to tím, že tady v Opavě mám málo známých, dá se říct že skoro nikoho. Těžko se ve městě hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.4.12 10:11

Ivulík ahojík.. :) Odkud přesně jsi?Na fotce máš krásnou dcerušku :D

Ahojí Mishelio - vím kde je Hlučín, kdysi jsem tam byla na štěrkovně..:) Já čekám první mimi a ty? Kdy máš termín a kde budeš rodit? Já mám termín 17.8. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
14.4.12 14:48

@waycrazy

Taky čekáme první mimi, a termín vychází na 20.8. :) Chtěla bych rodit v Ostravě Vítkovicích ale uvidíme, protože tam často bývá STOP STAV… Hlavně aby už byla malá venku :) A pohlaví už víš, nebo se chceš nechat překvapit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.4.12 17:52

Misheila a kolik ti je? V Ostravě Vítkovicích rodila i kámoška a byla spokojená. To se tam nemůžeš zaregistrovat, aby tě vzali? My budeme mít kluka, potvrdili nám ho na 100% a ty už víš pohlaví? Termín porodu máme dá se říct stejný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.4.12 19:20
@waycrazy píše:
Ahojí holky, jsem moooc ráda že jste se ke mě přidaly, moc mě to potěšilo :)Katuskko - já znám NJ moc dobře, protože pocházím z Kunína a teprv 2 roky bydlím Opavě..:) Jinak v Opavě se mi líbí, ale doma je doma, to myslím Kunín - Nový Jičín, možná je to tím, že tady v Opavě mám málo známých, dá se říct že skoro nikoho. Těžko se ve městě hledá.

Já bydlím v NJ taky necelé dva roky, pocházím z Kopřivnice :). Vím, jak se cítíš, já tady mám taky docela hodně kamarádek a kamarádů, ale většina z nich ještě nemá mimčo, takže s lidma, co jsem se scházela, než jsme měli malou už se nescházím a tak kočárkuju sama :). Jinak já mám holčičku Nikol, 17.dubna jí budou 3 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
14.4.12 19:22
@waycrazy píše:
Misheila a kolik ti je? V Ostravě Vítkovicích rodila i kámoška a byla spokojená. To se tam nemůžeš zaregistrovat, aby tě vzali? My budeme mít kluka, potvrdili nám ho na 100% a ty už víš pohlaví? Termín porodu máme dá se říct stejný :D

Je mi 23. Zaregistrovat se nejde, max. že bych si zaplatila VIP kartu, za 2500, tím pádem mám jistotu, že mě vemou. Ale to nehodlám platit, takové peníze :mrgreen: :mrgreen: Je to fakt moc. Navíc chci nadstandart takže už tak budu platit dost :pankac: :lol: My čekáme na 100% holčičku bude to Agátka. Už mi to potvrdili 3 doktoři nezávisle na sobě. A moje gyndařka mi to potvrdí pokaždé když jdu na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.4.12 14:41

Aohjí…:) Z NJ do Kopru to ale nemáš dak daleko, ikdyž to ježdění je také naprd :nevim: Já mám kámošky s děckama a hlavně segru která mále 2,5letého kloučka v Kuníně a tady mám jen dvě kámošky které mají deti a stemi se moc nestýkám, třeba se to změní jak se narodí malý. Můžu se zeptat kolik ti je? Malá má 3 měsíce? to máš krásné, taky se těším až bude malý venku, akorát stálen nevíme jak se bude jmenovat, stále ne nemůžem dohodnout na jméně :evil: :evil: :think: Nikol je pěkné jméno, je pěknéjší než Nikola, protože takhle se jmenuju já :D Kdybych měla holku, tak mám jasno hned od začátku, protože se mi moc líbí jméno Ellen. Ale bohžel musíme vymýšlet jméno na kloučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.4.12 14:46

@Misheila mě je také 23 :lol: s tou VIP kartou je to mazec, na to bych se také vykašlala, příjde mi to zbytečné a když bude plno,tak můžeš třeba do Poruby ne? Já nadstndart nechci, nechci být sama na pokoji, chci být radši s maminkama, které by mi i poradily a mohla bych si snima povídat o prackách atd.. :) Já jsem chtěla taky holčičku,ale 3× mi potvrdily kluka a na druhém screeningu mi řekli že je to na 100% kluk, ale už jsem se stím smířila,ale hlavně jsem ráda kvůli přítelovi, protože je fotbalista a strsšně moc si přál kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
15.4.12 15:54
@waycrazy píše:
@Misheila mě je také 23 :lol: s tou VIP kartou je to mazec, na to bych se také vykašlala, příjde mi to zbytečné a když bude plno,tak můžeš třeba do Poruby ne? Já nadstndart nechci, nechci být sama na pokoji, chci být radši s maminkama, které by mi i poradily a mohla bych si snima povídat o prackách atd.. :) Já jsem chtěla taky holčičku,ale 3× mi potvrdily kluka a na druhém screeningu mi řekli že je to na 100% kluk, ale už jsem se stím smířila,ale hlavně jsem ráda kvůli přítelovi, protože je fotbalista a strsšně moc si přál kluka.

Kdyby náhodou ty Vítkovice nevyšly tak se nedá nic dělat, Poruba je druhá možnost, a taky je chválena.
Já jsem chtěla už od začátku nadstandard, jelikož jsem prvorodička a ráda bych se vše naučila takhle v soukromí sama a prostě užila si jen moji holčičku :) Také bych byla ráda sama na pokoji i z toho důvodu, abych se vyspala, když malá bude spinkat a nerušil mě pláč druhého miminka a nebo abychom naopak, pak nerušili druhou maminku, když by Agátka plakala. Možná kdyby to bylo moje druhé mimi, tak by to bylo jiný ale teď jsem přesvědčená o tom, že to tak bude nejlepší :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.4.12 16:10

Já bych se asi necitila dobře být sama na pokoji, ikdyž asi budu rodit v Krnově a ta nemocnice je přímo od přítelové babičky, takže ta u mě bude často..:) ale itak chci být radši s ostatníma maminkama..:) V Porubě jsem byla na 1screeningu a byla jsem tam spokojená, takže si myslím že je to tam v pohodě a hlavně je tam dětská JIP kdyby náhodou. Je i ve Vítkovicích? Já si zas říkám, že třeba u druhého mimi budu chtít být na pokoji sama, bo už budu vědět co a jak..:) Už máš nakoupené nějaké věcičky, či kočárek atd..?.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí