Poradna duly
Jana Čurdová
@maritimka Termín mám 19.10. Jsem tedy taky v 19tt a pohyby necítím. Taky už se na to těším a jsem zvědavá, jak to bude „vypadat“ a jaký to bude pocit ![]()
Zuzka2012 - tak to jsem zvědavá, jestli se nepotkáme
. U nás v rodině všechny přenášely… ![]()
Jinak pohyby jsou pořád nulové. Jednou jsem už měla takový „zvláštní“ pocit v podbřišku, ale nejspíš to pohyby nebyly…
Minulý týden jsem byla na UTZ - na 98% máme 4 údy, 20 prstů, bez roštěpu a všechny kosti tak, jak máme mít
. Jinak jdu tento týden na srdíčko, tak jsem zvědavá, co nám budou dělat. Přece jenom na UTZ máme prý ozvy v pořádku a pravidelné…
Poslední týden zkouším v práci sedět na balonu, ze židle mě hrooozně bolely záda.
Nevíte někdo o nějakém salonu s těhu masážemi? Asi budu muset na nějakou zajít, protože na to, že jsem ve 20tt, mám opravdu dost silné bolesti…
@maritimka Nebo třeba ta naše bude chtít ven dřív…
Prosím tě, na ten předporodní kurz jsi jim psala mail a ozvali se ti brzy? Já jsem jim psala a žádná odpověď, tak jsem psala ještě jednou a zatím taky nic. Telefonní číslo jsem koukala, že je jen na porodní sál, tak to mi přijde blbý… nerada bych to ale prošvihla. Chtěla bych jít na těch 5 lekcí.
@maritimka Jinak gratuluju k úspěšnému utz
Já jdu začátkem června, tak snad bude všechno v pohodě…
@Zuzka2012 Tak to budu držet pěsti, aby jste byly na UTZ tak, jak máte být ![]()
Jinak co se kurzu týče, psala jsem jim mail 30.4. a paní se mi ozvala 3.5. z tohoto mailu : KREZLOVAL@fnplzen.cz . Jestli se ti neozvali na ten ofic, zkus tenhle. Psala mi, že je teď o kurzy velký boj, tak aby jsi to stihla. Jestli chceš jít na těch 5 lekcí, tak se tam nejspíš uvidíme, protože termíny jsou jen jedny pro všechny ![]()
@maritimka Díky moc za ten mail, zkusím to… sice tam budu psát už potřetí
ale zase to nechci prošvihnout, no.
Tak pořád lepší tam napsat potřetí a dostat se, než čekat a pak ostrouhat…:)
Ahojky ja sem na tom stejne termin mam okolo 20.10 a taky nevim Mulacovka se mi taky nelibi a Lochotin je masakr kamaradka tam rodila a byla docela nestastna ale je spousta jinych co tam byli spokojeny kazdy ma na to svuj nazor..znama nedavno rodila v Horovicich a byla spokojena je to sice kousek cesty ale pece super neni to tam nacpany a maji na tebe vic casu..ale sama jeste opravdu nevim cekam 1 dite a nechci aby se ke me nekdo choval jako, ze obtezuju a toho se na Lochotine obavam
![]()
@monicka000 Ahojky. Kdybych byla mimi Plzeň, tak bych šla do Hořovic. Ale myslím si, že jako prvnička budu tak vykulená, že jakákoli cesta pro mě bude stres a ta do Hořovic trvá hodinu. Takže proto volím Lochotín. Teď 1.8. mi tam začíná předporodní kurz, takže si to tam prohlídku, hodně toho načtu o kojení a porodu a snad to bude v pohodě. Co ty, jdeš na předporodní kurz?
Ahoj holky,
prodávám odsávačku medela-elektrickou, je používaná 14 dní plně v záruce, zakoupená v květnu 2012 tak kdybyste měli někdo zájem nebo o někom věděli budu ráda…Nová stála 2500,– já jí prodávám za 1500,–
Je s kompletním příslušenstvím v základni výbavě(mě plně stačilo).Prsní nástavec je universální a já mám velká prsa a sedí skvěle. Byla jsem s ní nadmíru spokojená, jen bohužel krátce…Prodávám jsem jelikož jsem 14 dní po porodu ztratila mléko, tak jí už nepotřebuju…a vzhledem k tomu že vím jak jsou drahé, tak chci pomoci jiné budoucí mamince alespon trošku ušetřit…jelikož je používáná týden a mě tu zbytečně leží.
Kdybyste měli zájem tak mě kontaktujte…jinak přeji bezproblémový porod
![]()
@Monrei Ahojky. A je to ta Swing - dvoufázová a nebo Mini Electric?
@maritimka píše:
@Monrei Ahojky. A je to ta Swing - dvoufázová a nebo Mini Electric?
mini elektric, ale vzhledem k tomu, že nevíš jestli budeš dlouho kojit tak je plně dostačující…já ztratila mléko po 14 dnech ![]()
@Monrei To je jasný, že stačí. U nás jsou teď ty Medely v akci ve zdravotnických potřebách a tahle tam vychází na 1699,– nová, takže děkuju, ale koupím ji novou na flexipassy, co máme z práce. Ale přeji, aby ti doma dlouho neležela ![]()
Ahoj, budu rodit na Lochotíně, doufám, že až v půlce září.
V pátek jsem dokončila 5. lekci předporodního kurzu a protože mám nějaké kompikace, chodím už 3 měsíce každý týden na kontrolu přímo do ambulance v porodnici. Všechny PA jsou opravdu skvělé, milé, pozorné a slušné. Narazila jsem jen jednou na jednu méně příjemnou Dr., ale byla tam asi jen jako výpomoc z Rokycan, jinak jsem s personálem opravdu spokojená. Kurz byl také skvělý, chodili jsme s přítelem oba, prohlédli jsme si prostředí a musím říct, že je to tam moc pěkně vybavené.
Jediné, co nám sama říkala PA na kurzu, že méně pozorný přístup je od laktačních sester, mají toho hodně a je jich tam málo, proto nezbývá tolik času, aby se mohly plně věnovat každé mamince. Takže kojení je třeba načíst a nastudovat.
Doufám, že ještě někdo doplní nějaké čerstvé zkušenosti přímo s porodem, ale potom má asi každá miminka jiné starosti ![]()