Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak na dnesni kontrole mala nejak divocila. Druhy den mi poboliva bricho a doktorka pronesla ze by se to mohlo uz pripravovat, ze deloha je podrazdena a mala sestupuje.Tak asi uz by bylo na case dobalit tu tasku
.
Zatim mame usmev na tvari, ale strach mame.
@Evca22 píše:
Ahojky, tak na dnesni kontrole mala nejak divocila. Druhy den mi poboliva bricho a doktorka pronesla ze by se to mohlo uz pripravovat, ze deloha je podrazdena a mala sestupuje.Tak asi uz by bylo na case dobalit tu tasku.
Zatim mame usmev na tvari, ale strach mame.
Jee, a kdy mas termin?
Ahojky holky..
taky přidám svůj „šálek“.. Čekáme holčičku a má se nám narodit podle UZ 6.12. a podle MZ 12.12., což by bylo krásný datum, ale moc mu nevěřím
Ale uvidíme.
S dnes už manželem jsme se rozhodli na můj maturiták - teda spíš pomaturitní noc, že vysadíme ochranu a když se to povede, tak to spolu zvládneme a bude to krásný
Na poprvé to zřejmě nevyšlo, ale to nevadí. Nevěřila jsem tomu, že to půjde tak snadno.. No, už na velikonoce jsem mu to oznámila.. Vytáhla jsem ho na rozhlednu (bojí se docela výšek) a tam mu to řekla.. A i když se měsíc předtím ptal, jako jestli jsem si dělala test a nestalo se něco. Tak jak byl v šoku i z té výšky, tak chtěl co nejdřív dolů.. Sice mě jako objal, řekl mi, že je štastnej atd.. (Já mu dala do ruky na papíře vytištěnou samolepku „dítě v autě“ a z druhé strany nalepený test s tím, že to budeme asi brzy potřebovat ale nebylo to ono. Slezli jsme, zalezli do auta a on se mi tam rozplakal štěstím..
Nevím, jestli mu to došlo až v tu chvíli co jsme byli pevně nohama na zemi, ale bylo to to nejkrásnější… ![]()
Teď se už na naší malou moc těšíme
Sice pořád nevíme s určitostí jak se bude jmenovat, ale uvidíme.. Na kloučkovi jsme se shodli hned (byl by to Matyáš) ale na holčičce ne.. Měli jsme strašně jmen. Ted je jich spíš pár - amálka - gábinka - míša… Tak vám pořád nevím
Ale myslím, že vyhraje míša..
S holčičím jménem to máme podobně; na klukovi jsme se shodli rovnou, ale z těch holčičích už to chvilku vypadalo, že jsme vybrali, pak já si to rozmyslela, že se mi zas až tak nelíbí, nebo k prtěti nesedí, tak jsme se shodli na dalším, a já se teď furt vracím k tomu původnímu - připadám si jak šílenec ![]()
Jdu zítra na první kontrolu do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi řeknou… Čím dál častěji cítím píchání ve stydké oblasti, a některé ty signály už skoro podezírám z toho, že jsou to poslíčci, občas to bolí tak, že nejde dělat nic jiného, než se někde chytit a počkat až to přejde. Ale je to tak jednou za den, dva, když jsem hodně „akční“.
@kandyta @lenka.tp teda, já to měla absolutně opačně
na holčičím jméně jsme se shodli hned, ale na klukovi nám to trvalo, byli to nervy…
@kandyta píše:
Ahojky holky..taky přidám svůj „šálek“.. Čekáme holčičku a má se nám narodit podle UZ 6.12. a podle MZ 12.12., což by bylo krásný datum, ale moc mu nevěřím
Ale uvidíme.
S dnes už manželem jsme se rozhodli na můj maturiták - teda spíš pomaturitní noc, že vysadíme ochranu a když se to povede, tak to spolu zvládneme a bude to krásnýNa poprvé to zřejmě nevyšlo, ale to nevadí. Nevěřila jsem tomu, že to půjde tak snadno.. No, už na velikonoce jsem mu to oznámila.. Vytáhla jsem ho na rozhlednu (bojí se docela výšek) a tam mu to řekla.. A i když se měsíc předtím ptal, jako jestli jsem si dělala test a nestalo se něco. Tak jak byl v šoku i z té výšky, tak chtěl co nejdřív dolů.. Sice mě jako objal, řekl mi, že je štastnej atd.. (Já mu dala do ruky na papíře vytištěnou samolepku „dítě v autě“ a z druhé strany nalepený test s tím, že to budeme asi brzy potřebovat ale nebylo to ono. Slezli jsme, zalezli do auta a on se mi tam rozplakal štěstím..
Nevím, jestli mu to došlo až v tu chvíli co jsme byli pevně nohama na zemi, ale bylo to to nejkrásnější…
Teď se už na naší malou moc těšímeSice pořád nevíme s určitostí jak se bude jmenovat, ale uvidíme.. Na kloučkovi jsme se shodli hned (byl by to Matyáš) ale na holčičce ne.. Měli jsme strašně jmen. Ted je jich spíš pár - amálka - gábinka - míša… Tak vám pořád nevím
Ale myslím, že vyhraje míša..
@lenka.tp To se jménem mi to něco připomíná
také jsem se hodně vracela ke svému první návrhu Amálce. A když už to přítel vzal, babička si nadepsala krabici se jménem tak mě to začalo asi „štvát“ že s tím všichni souhlasí, tak mě to přestalo.. Ale pak mi to bylo zas jedno
a chtěla jsme jí.
Jo, já tam byla zrovna dneska ráno, zas se jim něco nelíbilo tak tam musím ještě odpoledne kolem 4 (a zase ta písnička, abych si vzala s sebou tašku, kdyby si mě tam nechali
)
@Monča1985 A už jste se shodli? ![]()
@Evca22 Jeee, taky krasny
Já v tu chvíli moc nepřemýšlela, potom co jsem ráno našla dvě čárky na testu.. Za to jsem mu to vynahradila, když jsem se dozvěděla, že to bude holčička. Koupila jsem růžovou dárkovou taštičku, pitíčko s princeznou, nějaký růžový bonbony a ještě něco růžového.. a dala mu to se slovy, jestli tuší, co to znamená.. a on jen nadšeně „bude to princeznaa“
![]()
@kandyta Nakonec jo, a rovnou jsme šli na matriku aby jsme si to zase nerozmysleli ![]()
@kandyta @lenka.tp Takže stejně jako my. Na klučičím hned a na holčičím ne ne se shodnout
Máme sice ještě měsíc, ale i tak… už by jsme se měli dohodnout.
Jsem ráda, že nejsme jediní, kdo nemá ve jméně jasno
mám pocit, že kolem mě jsou jen modely, kdy jeden nebo druhý nebo oba „odjakživa“ vědí, jak se jejich děti mají jmenovat, nebo zvolili model „on volí jméno pro dceru, ona má právo veta, a u syna naopak“ a taky měli jméno hned…
hele, máte nějak vysledováno, kdy se prtě nejvíc pohybuje? kamarádka mi teď ukazovala, jak má v diáři pečlivě poznamenané, kdy se prtě vrtělo a co se v tu dobu dělo. já se musím přiznat, že takhle důsledná teda nejsem.
Já mám ve svém okolí kamarádky, co plánují mimi a jména mají dávno rozmyšlené
celou dobu mě bombardovali dotazy už víte jména??? my už jo
Ne já si to teda nepíšu… U prcek se hýbe pokaždý jinak…
@lenka.tp píše:
Jsem ráda, že nejsme jediní, kdo nemá ve jméně jasnomám pocit, že kolem mě jsou jen modely, kdy jeden nebo druhý nebo oba „odjakživa“ vědí, jak se jejich děti mají jmenovat, nebo zvolili model „on volí jméno pro dceru, ona má právo veta, a u syna naopak“ a taky měli jméno hned…hele, máte nějak vysledováno, kdy se prtě nejvíc pohybuje? kamarádka mi teď ukazovala, jak má v diáři pečlivě poznamenané, kdy se prtě vrtělo a co se v tu dobu dělo. já se musím přiznat, že takhle důsledná teda nejsem.
Ja tedy nikam nic nepisu, malinka se nejvic vrti v noci, da se rict ze celou noc nespime. Jinak to nejak nesleduju.Pres den se hybe mene, ale tu a tam kopne, tak vim ze je vse vporadku.
Me v noci prte pravidelne budi kolem druhe a usinam tak kolem pate. rikam si, jestli uz me trenuje na budouci spankovou deprivaci ![]()