Poradna duly
Jana Čurdová
no to jsou moje výpočty co mi tak vychází,no tak tím =ádem radši zase rušim svou účast a přeouvám se k ledňáčkům 2013
achjo
no za 3 týdny se dozvím od mudry víc:-) díky ![]()
nic si z toho nedělej
mě dr řekl 31.12. a příště to může bejt zase jinak záleží jak prďola poroste
ale zase můžeš rodit dřív nebo přenášet že? tak si nevybereš
já byla u prvního těhu v červňátkách a rodila sem o 3 týdny dřív takže květňátko ![]()
Ahooj, můžu poprosit o přidání do skupiny prosinec 2012??:) Termín mám na 8.12
Zkoušela jsem ti napsat soukormou zprávu, ale protože sem tu nová tak to nešlo:)
Ahojky SZEBI Najdi si v uzavřených skupinách skupinku: Porod v prosinci 2012 a když to rozklikneš napiš tam proč chceš přidat a moderátorka ti to odklepne ![]()
ahojda,mám termín porodu .prosince a pojedeme asi do Náchoda je tu ještě někdo takový?
ahoj holky, mohla bych se taky k vám přidat do skupiny? co pro to musim udelat?
@mac9 @ivus.j @Szebi Ahojda,koukám,že tu jste taky prosincové čekatelky,kdyby náhodou někdo chtěl,máme otevřenou skupinu:čekáme miminko v prosinci 2012,tak můžete nakouknout nebo přijít pokecat ![]()
Ahoooj!
Ahoj jmenuji se Marika. Taky budu rodit prosinci 24.12 takze vanoce budu nadherne zdravim te zatim ![]()
Ahojky tak se k Vám také přidávám podle ultrazvuku mám termín 31.12.2012, tak jsem zvědavá kdy se nakonec klučina vykulí ![]()
@Fialka31 píše:
Ahojky tak se k Vám také přidávám podle ultrazvuku mám termín 31.12.2012, tak jsem zvědavá kdy se nakonec klučina vykulí
juuuuuu, krásné datum
gratuluji!
Ahoj u nás je to 8.12. tak už se stejně jako vy všichni tady také těšíme na naše třetí a neplánované miminko ![]()
Tak a je to potvrzeno celej cas sme mu rikali Dominik a ona to bude holka Dominika, nebo Nikol, ted nevime, ale to je jedno mam za sebov odber plodove vody a nese baby ja uplne zdrave a to je nejdulezitejsi!!! ![]()
@Marika40 tak to gratulace
nám teďe řekli že to bude kluk tak to snad i tak bude
dvě děvčátka už doma máme ![]()