Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, mohla bych se taky přidat? Díky. Test jsem si dělala až ted´, protože mimi je neplánované, přes kojení a antiko
Dva raubíři mi totiž stačí
![]()
Ahojky Gabi, já bych se taky ráda přidala
pošleš mě pozvánku???děkuji kočko
@Gabčulinda ahoj, ja bych taky chtela do klubu rodime v prosinci 2012
diky moc ![]()
ahoj, ja jsem uz prosila o pozvanku a nic mi neprislo, jak tooo? ![]()
A žádala sis přímo na skupině? Schválila jsem všechny žadatelky..Sem skoro vůbec nekoukám,tak nevím,kdo všechno má zájem o přidání.. Pošlu ti pozvánku..
@Gabčulinda ahojky, muzes me take pridat do skupiny prosim te? Dekuji moc, Peta
Ahoj holky, ráda bych se přidala do skupiny Termín porodu prosinec 2012. Díly, L.
Hlky,pokud budete chtít některá k nám do skupiny,prosím,pošlete mi zprávu Já se sem nechodím skoro vůbec koukat,tak je možné,že některou z Vás přehlédnu a tím pádem Vás nepřidám … Jinak se na Vás budeme moc těšit ![]()
Ahoj holky…Všechny moc zdravím,také mám termín kolem 10 prosince
mohu se k Vám přidat??? Lucka
Ahoj, muzes me prosim pridat do skupiny tehulek na prosinec 2012? Diky
raubire cekame 8.12. Tak uvidime , jak to bude letos s Mikulasem ![]()
Ahojky tak to u nás taky vypadá na prosinec 31.12.
ještě nemám potvrzeno od dr nějak jsme nespěchali abych nemusela víckrát než mi dá průkajdu ale 24.5. jdem na kontrolu takže si pak zažádám o přijetí jestli mě vemete mezi sebe ![]()
Ahojky holky
tak se k vám jdu pomalu přidat,dneska jsem byla na KO u doktorky a zítra začínáme 8tt,mělo by to vyjít na prosinec
Už sme viděli srdíčko jupíí.Doma už máme 21.měsíční holčičku Izabelku Anuu,takže bude velká ségra ![]()
ZuzIzi - 8tt? já jsem dneska 8+5tt a termín mi dr dal na 31.12. to ti asi prosinec nevyjde jestli začínáš 8tt
ne?