Termín porodu prosinec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.12 13:50

Zdravím, též mám termín porodu 8.12.2012, ráda bych se k vám přidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila73
19.10.12 19:32

Ahoj maminy.
Je tu některá z Vás z Plzně či okolí? Jarmila

• Citovat
  • Upravit
19.10.12 19:59
@Belinduska píše:
Zdravím, též mám termín porodu 8.12.2012, ráda bych se k vám přidala :-)

Stejně jako já… :) jak Ti to utíká? Mě vůbec, ale už jen 50 dní a je tu termín… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.12 20:03
@Jarmila73 píše:
Ahoj maminy.
Je tu některá z Vás z Plzně či okolí? Jarmila

Ahoj. Já jsem okres Plzeň-město :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.10.12 20:04

Já mám 7.12. :) tak schválně, která dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 22:32

Pro Martinu

No, už je to na mě dlouhé, těším se, až to bude za mnou… snažím se s prckem uzavřít dohodu, že půjde ven ve 38 týdnu, ale nějak na to nereaguje :-)) jsem pekelně unavená.. budeš rodit na Kladně nebo v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.10.12 03:59

Je to dlouhý, ale já radši nikam nespěchám. Muž dělá od září v Blansku a my s malým bydlíme u hradce Králové - je to dost náročný, psychicky i finančně, máme problém sehnat přijatelnej byt do podnájmu. Ted to snad vypadá, že se budeme 1. listopadu stěhovat - už bylo na čase. Takže já zas malýho přemlouvám, at tam zůstane, dokud nebudem přestěhovaný a trochu zabydlený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.10.12 04:04

JInak jsem ještě chtěla napsat, že u Adámka jsem od druhý půlky těhotenství měla vybranej termín, kdy by se mi líbilo, aby se narodil, soustředila jsem se na to, mluvila o tom a ono to opravdu vyšlo :). Ale bylo to jen 3 dny před termínem, ne 14 dní, to nevím, jestli by fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.12 14:04

@Belinduska
Ahojky, tak koukam, že to je všude stejný, teď to bude ještě krušnej listopad a pak už se budeme dělit o zážitky z porodu, určitě to uteče… ;) napoprvé jsem přenáśela skoro 2 týdny, tak doufám, že to není pravidlo… A budu rodit tady v Kladně - jediná možnost, jak během těch 4 dní vidět manžela… :) a kdepak budeš rodit Ty?

@Baaru
Jsem taky zvědavá, kdo tu roztrhne ten pytel s porodem jako první… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarmila73
20.10.12 18:19

Já jsem z okresu Rokycany. Mám to do Plzně kousek.
Nemáte některá z Vás chuť si zajít někdy na čajík nebo někam s dětmi na pokec? Mám ještě čtyřletou holčičku.

• Citovat
  • Upravit
195
25.10.12 09:41

Zdravím, chtěla jsem se zeptat svobodných, jestli náhodou neřešíte taky problém, jaké příjmení dát miminku. My se nějak nemůžeme dohodnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.10.12 14:54
@Baaru píše:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat svobodných, jestli náhodou neřešíte taky problém, jaké příjmení dát miminku. My se nějak nemůžeme dohodnout :D

Svobodná jsem, ale tohle neřešíme a ani jsme neřešili, přišlo mi samozřejmé, aby se malá jmenovala po tatínkovi :D. A až se jednou třeba vezmeme, tak se pak budeme jmenovat všichni sejně, bez papírování a obíhání navíc. Ale aby se malá mohla jmenovat po tátovi, museli jsme zajít na matriku přiznat otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.10.12 18:48

Mě právě zas přijde samozřejmé, aby se jmenovala po mě. Brát se asi jen tak nebudem a tenhle zvyk, že se děti jmenujou po otcích mi přijde vzhledem k jejich zapojení trochu mimo :) Já si právě nedokážu odpovědět, proč by měla mít jméno spíš po otci, než po mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.10.12 19:39

Taky jsem svobodná a chci aby se dítě jmenovalo po tátovi. jednak syn už se tak taky jmenuje a pořád věřím, že se jednou vezmeme a pak budeme mít příjmení všichni stejné. Doufám, že nejsem naivní, protože o svatbě mluvíme už 4 roky a pořád to nějak nevychází :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.12 19:55

Ahoj holky, už se pomalu blížíme do finále, tak jsem se chtěla zeptat, jestli už se nějak začínáte připravovat na porod, např masáží hráze? Já nevim, jestli to je užitečné - rodila jsem před šesti lety bez nástřihu a bez masáže a moc bych chtěla rodit znovu bez nástřihu, tak nevim, jestli masírovat, protože je mi to dost nepříjemný… A máte ještě nějaká „udělátka“ na přípravu, např jsem četla o maliníku, ale nevim, jak moc a k čemu pomůže… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí