Maminky Příbram - červenec srpen 2012

3871
19.4.12 11:43

Maminky Příbram - červenec - srpen 2012

Ahoj holky, je tu někdo v tomto TP, na pokec po diskuzi nebo u kafíčka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
20.4.12 13:44

Tak fakt nikdo? :,( Po Příbrami běhá takových pupíků a tady nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.12 13:01

Ahojky, taky se divím že tady nikdo neni :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.9.12 21:17

Ahoj, tak pokrok, už jsme dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.12 18:51

@vikiska velký pokrok :lol: a ty si přímo z příbrami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
8.9.12 21:11

Ne ne, ale kousíček od Příbrami. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.12 21:31

Já taky bydlím kousek od Příbrami, u Milína bydlím a ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.9.12 06:17

Já jsem ze Lhoty u Příbrami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
9.9.12 06:34

Já jsem z Pb, ale termín mám až 4.10. i když u mě je to individuální, když mi hrozili předčasným porodem od 22tt a stále držím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.9.12 06:38

@Pajkax Ahoj, taky nespíš? Tak to je dobrý, to tě akorát stresovali co? Já zas nespím a ahledám na diskusích o zánětwch. Od noci mě strašně bolí prso, tak jsem celá na větvi a bojím se, že bude konec s kojením. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
9.9.12 08:59

@vikiska tak snad to bude dobré a zánět mít nebudeš
já nějak tedka ke konci těhotenství nespim, jinak stresovali, asi kdyby mě nepostrašili a já neležela, tak by bylo vše jinak, jeden týden jsem si říkala, jak je vše v poho a více jsem doma trajdala a měla jsem hnedka pak na kontrole velký skok na děložním hrdle, takže to ležení mi fakt pomáhalo, ale byli to dlouhé chvíle v posteli… no 14 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 09:51
@vikiska píše:
@Pajkax Ahoj, taky nespíš? Tak to je dobrý, to tě akorát stresovali co? Já zas nespím a ahledám na diskusích o zánětwch. Od noci mě strašně bolí prso, tak jsem celá na větvi a bojím se, že bude konec s kojením. :(

musíš vydržet a kojit.. i přes to že máš zánět… bolí to ale musí se to vydržet takto mi to říkala sestra :)když to vydržíš tak se nemusíš bát o kojení a když ti miminko nevypije všechno mléko tak použij odsávačku :) kdyby to opravdu hodně bolelo dávej studený obklady.. to je jediný co radili mě.. ale já už nekojím… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.9.12 12:36

Tak jsem volala do porodnice, sestra mi řekla, ať radši přijedu. Zítra tam musím znovu na sono. Nezdálo se jí to jako klasická mastitida. Tak jsem zvědavá, co to bude. Kojit se snažím, i když mi u toho tečou úplně slzy. myslíš, že mám pokojení každé prso doodsát, aby tam nic nezůstávalo? To bych ho, měla ale tvrdé ne? A to já vůbec nemám. Pořád je mám střídat tak jak jsme zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.12 19:28

Mě bylo řečeno že když je tam zanět tak mléko musí ven… zeptej se doktorky :) já když sem kojila tak sem měla velký zánět že mě to taky bolelo a měla sem tam uplně rudý flek až do fialova, odsávala sem jak divá a za 7 dní sem to měla pryč.. :) ale malou sem dokrmovala přes flašku takže mi potom nechtěla prso a kojila sem i 2hodiny v kuse a to se nedalo že sme spolu zápasili tak sem jí neodstavila ale dávala sem jí moje mléko z flašky, ale to jí nestačilo pořád takže nutrilon a teď vůbec se mi mléko nedělá :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
10.9.12 06:59

Hezké ráno Markét, ta mi zatím kojíme, tak jak jsme zvyklý. Každý kojení jedno prso, zatím jsem to neodsávala. Dneska jdu na ten UZ, tak uvidím co mi řeknou. Ale večer, se mi taky udělal červený flek, takže to asi bude fakt klasický zánět. Tak se zeptám, jestli mám aspoň to bolavý prso po kojení dovyprázdnit. Ale malá se k němu normálně přisaje, takže zatím dobrý, i když trpím, ale zdá se mi, že je to od včera menší bolest. No uvidíme.

A ty jsi rodila v Příbrami? A kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital