Poradna duly
Jana Čurdová
@lulinka10 Děkuju.. nechám se překvapit. A jak je tobě? Možná si to v diskuzi psala, ale já v tom plavu a i když to čtu i dvakrát, nic si nepamatuju
musela bych si u každé napsat, co a jak
![]()
Já se cítím celkem dobře (teda dneska
) Jinak pořád pobolívá podbřišek - cítím, že se tam „něco“ děje, prsa dneska bolí minimálně.. Jinak zatím nemám vůbec chuť k jídlu, musím se nutit, abych něco snědla.. a úplně jinak cítím vůně a chutě.. ![]()
Jinak kolik je vám let a čekáte prvního prcka? ![]()
@LucsynkaR Prvního, 30. Podbřišek cítím taky pořád, přesně…že se něco děje
jinak začínám víc cítít smradlavý věci, no a přešla mě naprosto chuť na veškerý intimnosti
![]()
My čekáme druhé vymodlené díťátko, je mi 27let a cítím se oproti minulému těhu dobře,prsa už tak nebolí, jen občas pobolívá podbřišek a ve středu se konečně chystám k mudr ![]()
Holky užívejte krásného počasíčka ![]()
Jinak mě je 24(skoro) a čekáme první..Podařilo se nám rychle - po 2 měsících.. ![]()
Zdravím všechny těhulky
tak jsem si dnes v noci uvědomila, že prostě jíst musím a hlavně pořád, co dvě hoďky… snažila jsem se jen lehce navečeřet a dopadlo to svačinkou ve tři ráno a snídaní už v šest. Můj den se sestává z vaření, jezení, nakupování jídla a z toho že mám furt hlad… ach
budu kulička ![]()
No holky a já to zakřikla protože je mi od včerejška zle
![]()
takže ležím a dneska do sebe toho moc nedostanu ![]()
Dobré ránko holky,Tak mě špatně není sem tam mám jen takový náznak,ale za chvíli ok.Jídlo mě nějak nebere,ale chutě mám dnes jsem si musela dojít koupit nanuka ![]()
@lulinka10 No super.. tak at je ti lip.. me se udelalo zle dopoledne a od te doby stridave dobry a spatny, no radost z toho nemam :/
Noo já zatím nějak nevolnosti nepociťuju, jen občas spíš nemám na nic chuť (hlavně po ránu), ale něco sníst musím a pak je mi lehce nevolno, ale rychle to přejde - naštěstí..
a asi hodinu po jídle mám zase hlad, takže bych mohla jíst nonstop..
![]()
Chutě zatím moc nemám, jen místo kafe(který sem předtím měla tak 3-4krát denně) piju Caro a moc mi chutná..
Hned si jdu po obědě jedno udělat, jen co manžel doumývá nádobí ![]()
Tak nevolnosti nejsou.Ale musím jíst často a trochu,jinak mi je zle.Mě je 29 a čekám třetí dítko.Doma mám holky 5 a 3 roky.