Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,13.4.jsem na testíku našla // z prvu to bylo velké překvápko.Mám mladšího přítele a ten ještě žádné dítko nemá.Já již tři 21,18 a 9let.Doma mám jen mladšího syna,ty starší už bydlí jinde ![]()
Tak a teď proč jsem byla překvapená z //10let jsem brala HA,přítel si přál miminko a já mu říkala,že to jen tak nepůjde,protože jsem starší a brala jsem dlouho HA.Tak jsem vůbec nedoufala,obden jsme se tulili a 32DC hups a //
Tak miminko čekám 19.12.Najde se tu taky maminka(čekatelka) s prosincovým miminkem,na rozptýlení i radu? ![]()
Příspěvek upraven 25.04.12 v 17:31
Ahojda,já budu mít taky vánoční dáreček, cca 17.12., ale nevím,jestli ses nespletla s datumem testu, píšeš 12.5.,tak ses asi upsala? ![]()
@silwuschka ahoj nojo,má tam být 13.4. teď jsem se koukla na test,jsem nějaká zmatená ![]()
Tak tě vítám a budem těhulkovat spolu ![]()
@Lexuska Jo a ještě máme společného toho mladého přítele, tedy nejedná se o tutéž osobu, já mám od 10let mladší a dítě to bude nás obou první ![]()
holky držím pěsti,mám o 14 let mladšího partnera,také dětí povíc a v roce 2010 se mi v prosinci narodila krásná dcera ![]()
@berry4 tak to je paráda,díky. @silwuschka asi 5+4tt ale nevím to přesně ještě jsem nebyla u doktora.Ty už jo?
@Lexuska Jj,já to poznala snad ve 2 týdnu po početí,bylo mi divně…Dr.ještě nemohla potvrdit jistě těhu,ale za týden už se zvyšílo HCG z 1000 jednotek na 10.000 a mimi už bylo vidět, ve středu už tam viděla i slyšela srdíčko
,takže já si to spočítala,že dnes končím teprve 5 týden…
Já sem sice nepatřím, ale úplně stejné pocity jsem zažívala loni o této době… naše malá už má 4,5 měsíců, uteče to jako voda, moc Vám to přeju holky ![]()
@silwuschka jé vy už máte srdíčko,paráda.Já se na kontrolu chystám příští týden,tak uvidím co mě řekne.HCG nevím,tak snad mě veme krev abych to taky věděla.
Jinak mě je od pondělka zle,motá se mě hlava,žaludek na vodě,ale zatím nezvracím.Cucám těhu lízatka a jde to ![]()
@Lexuska jo,to je ono,to jsem přesně měla po těch 14dnech,slabo,motala hlava,jako po kocovině…ale před týdnem to přešlo a včera jsem poprvé zvracela,ale dnes nic… ![]()