Čekáme miminko v prosinci :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
15.12.12 03:49

@Lexuska a na mimčo už vše připravené? Já jsem dnes žehlila pidi oblečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.12.12 04:47

Holky, jak tu čtu, že žehlíte pleny, oblečky, upravujete pokojík, tak si to užijte. :mrgreen: Mám relativně klidné dítě - 2.5 měs a nějaké žehlení? Já tu žehličku viděla naposledy před porodem. Ale taky jsem si to tak představovala, jak budu „dokonalá“ - stíhat domácnost, prát, žehlit, stíhat mimina, učit se do školy :-D hahahaha.. a dnes? Žehlit prckovi? Haha, co to je, stejně to hned letí na topení a pak do koše na prádlo. Uklidit domácnost? Opět haha, kdy?? :lol: Max 2× týdně? Předtím každý den. To jen tak na začátek :lol: Učit se do školy? Jou jou, po nocích a to mám štěstí, že prďoch spí od 21h - 4h rána :potlesk:
Holky, hlavně si to nemalujte :dance: Jak se vám prďolky narodí, tak na nějaké žehlení, lítání v domácnosti, atd, si vůůůůůbec nevzpomenete, ten čas neskutečně rychle utíká :dance:
Přeji vám klidné porody, a hlavně ať se prťátka rodí co nejrychleji.. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.12.12 08:34

Ahojky :mavam: Já mám termín dnes, ale tak nějak tajně a naivně jsem doufala, že to přijde dřív…teď už jsem v té fázi, kdy mám zoufalý pocit, že snad nikdy neporodím a každý den se vzbudím zklamaná, že NIC :roll: Vyzkoušela jsem i všechny babské rady na urychlení, ale malé se prostě ven nechce…takže to čekání mě asi nejspíš zabije!!A to nemluvím o tom, jak mě dokáží vytočit otázky typu:„Tak kdypak už porodíte?“,nebo:„Ty jsi ještě těhotná?“… :cert: Navíc kamarádka, která měla termín 4.1.2013 to dorazila tím, že už porodila, takže si přijdu jak slonice, která bude"nosit"to své slůňátko minimálně rok 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
15.12.12 10:49

@Pasadena Neboj se, ono miminko ví, kdy je správný čas :* hlavně pamatuj, že termín je 38tt až 42tt a buď trpělivá, bude to už brzo! Vím, jak se cítíš, taky jsem myslela, že porodím dřív, a už nemám ani ty poslíčky - zítra končíme 39tt, do toho starší dítko marod a chlap doma velmi nerad pomáhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.12.12 11:32

@Petullka82 Díky za podporu :hug: Je to opravdu nekonečné a každý den navíc je utrpení :(,ale pořád si říkám, že příroda je příroda a té neporučím, ani jí nijak neukecám, takže nezbývá nic jiného, než se na to nesoustředit a nechat to osudu, ale to je právě to nejtěžší :,(.Tolik jsem si přála, abych to stihla do Vánoc(říkala jsem si, že to je od termínu docela daleko…)a nakonec se to tak nezadržitelně blíží, že se nezbývá jen modlit, aby se jí chtělo ven dřív jak na ten Štědrý den…Tak snad :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
15.12.12 11:40

@Pasadena Neboj, nejsi v tom sama :hug: Co když je datum narození důležité a ona čeká na to svoje?
Hlavně se spoustřeď na to, že budete mít pěkný porod a budete obě zdravé a v pořádku :* Jsme silný ženský a dáme to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.12.12 11:48

@Petullka82 No přesně tím se pořád uklidňuju. Že je přece fuk kdy se narodí(ať si vybere sama)a snad i ten porod ať je jaký chce(já to prostě nějak dám),hlavní je, aby byla malá v pořádku a zdravá, na ničem jiném nezáleží…Ale ty myšlenky jsou s každým dnem horší a zbytečnější a napadají mě samé kraviny, jak už se nedokážu na nic jiného pořádně soustředit :? a do toho mě ještě rozsekávají přátelé a rodina těma hloupýma otázkama:„Tak co? Kdy už to bude?“No to bych fakt vraždila :cert:!Ale děkuji moc za podporu, hned se cítím mnohem líp :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
15.12.12 12:41

Na ty přátele existuje jednoduchá odpověď: Polibte mi… :lol: Mně tohle teda nevadí, ale možná je to tím, že se mě moc neptají…
Přijde mi to stejně nesmyslný, je to asi jako by se mě ptali, kdy hodlám umřít, ani na jedno nemám odpověď, nejsem Pán Bůh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.12.12 13:00

:mrgreen: :mrgreen: Přesně tak! O to víc mě zaráží, že na tak blbé otázky opravdu očekávají nějakou odpověd :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.12.12 00:59

Holky klid, porodit musíme :-) Já jsem tedkom byla se starší dcerkou několikrát u doktorky, opakovaně je nemocná a vždycky se mě ptali, kdy máte termín.. Už jsem si připadala jak papoušek :mrgreen: Ale nevadí mi to, asi mám trochu jiné starosti.. Vím, že u první dcery mi to vadilo jak vám, kdykoli se někdo ptal na termín, tak už jsem viděla rudě :lol: A pak mě ještě točily otázky - tak jaký byl porod?? Jelikož jsem tenkrát na porod radši chtěla zapomenout, tak mi to opravdu až ubližovalo..
Jestli můžu poradit, nesoustředte se na sebe, ale pečujte o okolí a čas uteče a porod přijde jak nic :-) Já celý den lítám kolem dvouleté a večer se věnuji restům v domácnosti, takže až na občasné tvrdnutí nebo bolest kyčlí nevnímám, že za týden mám rodit :lol: A to občas musím ještě kočár tahat do vysokých busů.. prostě musím fungovat, jako kdybych nebyla v devátém měsíci.. Je to ale zvláštní pocit, říkat si o pomoc s kočárkem, když mám tááákoveeej pupek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
16.12.12 05:35

@Kamka33 ahojky, to máš stejný jako já, taky mám doma dvouletý dítko a už nic tolik neřeším jako u prvního těh., není na to čas…proto mám asi i pocit, že se mě nikdo na ten termín neptá :mrgreen: spíš řeším úklid, dárečky, jak zabavit prďolu a nemuset ven, jak být hodná na jeho tatínka, i když neuklízí :mrgreen:
každopádně nám všem přeju hezký a rychlý porod, ať jsme pak všichni v pořádku a spokojeně doma, ať už to bude kdykoliv. držte se! :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.12.12 08:00

@Pasadena nic si z toho nedělej, já jsem také stále 2v1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
17.12.12 00:41

@Petullka82 jj tak nějak.. Já jsem ráda, že už pár komínků stojí ve skříni, tak kdybych náhodou rodila, tak Monička už nebude chodit nahá :-)) Ještě plánuji tento týden jít s Alicí do dvou kroužků, tak uvidíme a v pátek mám vánoční večírek.. No a na vánoce mám rodit, sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
17.12.12 11:00
@Pasadena píše:
Ahojky :mavam: Já mám termín dnes, ale tak nějak tajně a naivně jsem doufala, že to přijde dřív…teď už jsem v té fázi, kdy mám zoufalý pocit, že snad nikdy neporodím a každý den se vzbudím zklamaná, že NIC :roll: Vyzkoušela jsem i všechny babské rady na urychlení, ale malé se prostě ven nechce…takže to čekání mě asi nejspíš zabije!!A to nemluvím o tom, jak mě dokáží vytočit otázky typu:„Tak kdypak už porodíte?“,nebo:„Ty jsi ještě těhotná?“… :cert: Navíc kamarádka, která měla termín 4.1.2013 to dorazila tím, že už porodila, takže si přijdu jak slonice, která bude"nosit"to své slůňátko minimálně rok 8o.

Jo, to je hrozný. Mě se taky pořád všichni ptají. :roll: Jeli jsme koupit nějaké dárky, zdrželi se v obchodě - manželovi rodiče:" My mysleli, že jste v porodnici a oni nakupujou :roll:." Nebo taky:„Ještě pořád nic?“, „Ty jsi ještě doma?“ Děsný :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.7.18 09:15

Ahojte devcata chtela bych ozivit tuto diskusi a zeptat se vas jak vase deti prozivaji narozeniny jako prosincatka? Nevadi jim ze maji narozeniny a hned jeziska? Hlavne ty vetsi deti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí