Poradna duly
Jana Čurdová
No mě hafo pomohla knížka hovory s porodní bábou, ono je tam všechno hezky vysvětlený, hlavně to, že naše tělo je pro porod udělaný a brání mu jedině strach, takže to prostě bude dobrý a basta ![]()
@Sylviii Tak budu držet palce
Já mám 16.-20.,ale sama podle MS jsem si to spočítala dřív, asi 12.(měla jsem to jak když pejsek čurá, takže doktor to prostě spočítal dle tabulek na 20.a pak to sám upravil na 16.).Teda i spíš jako doufám, že dřív ![]()
@Mimimami já mám podle ms toho třetího, ale vždy když jsem byla na velkém utz tak mi to posunuli:D nejdřív na 8 a pak na 12:D, ale já to beru podle tý ms hlavně. Bylo by dobrý kdyby se narodila 12.12.2012 ![]()
@Sylviii Jojo,to bych si fakt moc přála, taky jí každej den přemlouvám, hladím bříško a říkám jí:„Tak toho 12.,jo? Jsme domluvený!“a ona mě vždycky žďuchne, tak doufám, že to jako klapne ![]()
@Mimimami a jeste ve 12 hodin 12 minut
a kde budeš rodit? Já v motole, to mě žďuchá furt, se tam mrská jak kapr
, já jen doufám, že nebudu na vánoce v nemocnici ![]()
@Sylviii No to je má noční můra!!Že budu tak dlouho přenášet, až skončím na Štědrý den v porodnici
,ale snad ne, budu jí dál každý den domlouvat a snad se jí bude chtít ven dřív
Já porodnici ještě zvažuju, zrovna sleduju diskuzi, co mi kápla celkem do noty…jsem od Plzně, takže buď ve FN Plzeň, nebo v menší nemocnici v Rokycanech(počkám si na recenzi
).
@Mimimami u mě vyhrála nemocnice co mám nejblíž, taky je největší a nejhezčí
, jsem zvědavá jestli budu přenášet nebo porodim dřív, ale jestli budu mít plánovaného císaře tak to bude dřív ![]()
@Sylviii Tak u císaře zase nebude termín porodu překvápko a budeš se na to moct alespoň psychicky připravit…ale uvidíš, jak si to malá bude přát, tak si to tam v pupíku zařídí ![]()