Poradna duly
Jana Čurdová
@poosleda píše:
@PetulaPl já mám v plánu ty tepláky, rifle, modrý bodyčka a možná i osuška
tak mám modrá bodýčka a je to boží
tak mám radost.
Mimochodem holky, ty džíny vypadaly v pohodě.
@barnys píše:
taky pracuju v kanclu, dělám účetní. ale už zaučuju novou paní a od nového měsíce mě tam nechtějí
aha, tak vidíš, aspoň budeš mít klid a čas na to si vše v klidu připravit. Tady u nás ještě nevypsali ani pozici, takže já se zaučování možná ani nedožiju ![]()
@poosleda píše:
Dobré ráno, holky
myslela jsem, že se z toho debilního doktora vyspím, ale jsem pořád smutná a musím myslet na to, jak mi řekl, že není normální, aby se mimino až takhle pořád vrtělo.. Ach jo.. No snad to bude ok..
Nicméně - nasazuju čočky, abych lépe viděla a razím směr LIDL!! Mají od 7, tak ať tam v 7:30 jsem![]()
nebuď smutná! Já zase už začinám přemýšlet nad tím, proč ten můj se vůbec nehýbe
takže ono si asi nevybereš!
Buď ráda, že se tam mrská ![]()
@silwuschka píše:
Ahoj holky, tady je odkaz na uzavřenou skupinu, nevím, jak vás tam dostat, tak zkuste na to kliknout a jestli to po vás bude chtít něco, tak pak uvidíme
https://www.emimino.cz/…-v-prosinci/
tak chcete poslat žádost o vstup, tak jsem to udělala ![]()
@sigip píše:
Holky pojdte do uzavrenkyuz tam jsem taky, ale ted si jdu zdrimnout. nakup v lidlu byl narocnej :-
a jak tam mám jít? žádost jsem poslala.
Koukni se na.svuj profil a mela.by ksi mit zadost v pravo.tak jak ti vyskoci kdyz te nekdo zada o pratelstvi ![]()
@nicka9 píše:Ty rifle jsou super, jsou s lycrou, takže příjemné na omak a pružnější, takže si klidně vem menší. Já jsem si zkoušela 42,ale nakonec jsem vzala 40 a ještě tam mám vůli. Ale to mám schválně, protože je potřebuju hlavně na podzim. Porod mám mít 26.12.
@silwuschka : taky jsem poslala žádost, snad se ti to tam nějak ukáže. A i u vás byl Lidl už skoro vybrakovaný?@poosleda: Ty jo, tak to cumim. doufam, ze ve zlíně to nebude zas takový nápor. Máme tady LIDL dvakrát, tak si kdyztak prejedu. A ty rifle vypadaji dobre? Ja pujdu po 44, ale predpokladam, ze ty nejvetsi velikosti se hned vyprodaji. Libi se mi tam to jedno bydycko, ale stve me, ze maji jen modrou nebo ruzovou…
![]()
@bejbyn vitej ![]()
gratuluji k holcicce
zazadej si o pratelstvi do uzavrene mistnosti ![]()
@misar píše:
Taky máme na 99% vybraný kočárek, ale počkám ještě na velký UZ a páááádím pro něho.
http://www.kocarky-ostrava.cz/…-zeleny-144/
a neslyšela jsi náhodou o tom, že ho ženské jezdí kupovat do Polského Těšína? jestli se to vyplatí nebo je lepší koupit přes net, taky o něm uvažuju ![]()
@barnys myslim,ze je lepsi ho koupit v CR, co kdyz ho budes muset reklamovat? to cestovani by se fakt asi prodrazilo pak..tak si to dobre rozmysli
@sigip píše:
@barnys myslim,ze je lepsi ho koupit v CR, co kdyz ho budes muset reklamovat? to cestovani by se fakt asi prodrazilo pak..tak si to dobre rozmysli
já vím, ale přes internet je ta reklamace taky složitá, navíc ten obchod můžou na netu zrušit a co potom. Ten Těšín máme kousek, bydlíme skoro u hranic s Polskem, víš
Holky, tak to už asi nemá cenu do toho Lidlu po práci jezdit, že
já jsem chtěla ty tepláky, nemám co nosit na doma. a chtěla jsem ta modrá bodyčka
@barnys pokud bydlite blizko, tak to je o necem jinem
do lidlu si zajed.za to nic nedas. nevis jestli to budou mit nebo ne a prejdi k nam do uavrene diskuze
@sigip
a já tam ještě nejsem? ![]()
holky, které uvažujete taky o tom kořárku tako laret, nevíte, jaký je rozdíl mezi kolekcí grey a a black, nevidím v tom žádný rozdíl.
@barnys nejsi
najed na svuj profil a vpravo by jsi mela mit poslanou zadost.tak na ni klikni ![]()