Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
5.6.12 18:59

já taky pořád žeru a žeru, pak je mi zle, tak nejím a pak je mi zase zle z hadu tak se zas najím a zas je mi zle, že jsem se najedla a pořád dokola :roll: .na váze se to zatím nijak neprojevuje, spíš jsem zhubla.
mám 158cm u prvního těhotenství jsem začínala na 64kg a na konci jsem měla 73kg,m ale opravdu jsem to těhotenství projedla, prostě mi to akorát během těhotenství líp spalovalo, protože jinak toustnu i ze vzduchu. teď jsem začínala na 65kg a předevčírem jsem měla 63,5kg, takže u mě zatím dobrý.
maki, ty budeš hodně štíhlá, tak ty budeš přibírat víc jak mi, co máme nějaké to kilo navíc, tvoje tělo se musí vyzbrojit, abys to břicho pak unesla. a když máš hlad, tak přece nebudeš trpět hlady, to budem až po porodu :), teď papej, jinak se ti bude akorát dělat zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
5.6.12 19:15

já teda 3kg dole, ale hodně lidí mi říka, že jsem hodně zhubla, už čekám, kdy se to zlomí a budu ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
6.6.12 09:54

Tak u mě ještě žádné projevy nevolnosti a jsem 8+2, ale je pravda, že se musím přemlouvat, abych něco snědla, protože mám pocit, že jak se najím, tak mi bude zle. Pro psychickou pohodu se nevážím, kalhoty všechny zatím dopnu tak, jak před těhotenstvím, jen mi malinko vystupuje břicho. Tak doufám, že celkově moc nenakynu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.6.12 19:11

Váha :(

Připojuji se k diskuzi o váze.. já mám navíc tak 1-2kg, začínala jsem na 63kg. A to je mi permanentně špatně :( Protože jsem nikdy nebyla hubeňour, začínám mít docela hrůzu, jak budu po pár měsících vypadat (o tom, jak budu vypadat po porodu si raději zakazuju přemýšlet :D). Vím, že bych to neměla řešit, ale začínám si i připadat nepřitažlivá, strašně se mi zhoršila pleť a mám hrozně (ale fakt hrozně) vypouklé bříško - a miminkem to není, protože měří něco málo přes 2cm :)! No nikoho jsem asi moc nepodpořla, ale potřebovala jsem si postězovat ;)!
Trošku z jiného soudku: komu už jste se s těhotenstvím pochlubili? Já zatím pouze nejbližším členům rodiny, kamarádce a kolegyni (tam jsem to nemohla utajit, je mi v práci občas špatně). Přemýšlím, jestli to vybalit na šéfa, je to vážně fajn člověk, tak nemám strach z jeho reakce, jen nevím, jestli to ještě není brzy. Ale chci být fér, aby si mohl rozmyslet, co a jak na mé pozici. Plánuju sice pracovat do poslední chvíle (já jsem schopná emailovat ještě na porodním sále :D), ale kdoví, co se může stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.6.12 09:06

@kaccenaa tak záleží kolik z tve váhy navíc bude opravdu jen tvoje…já přibrala 18 a týden po porodu sem neměla ani kilo navíc.šéfovi sem oznamovala až po 12tt.

jinak já sem teda zatím zhubla (spíš :poblion: ) zhruba 2kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
7.6.12 10:25

@kaccenaa jeste nikomu:-) cekame po screeningu 1. trimestru na ktery jdu v 12+2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
7.6.12 11:01

holkyyyyyyyyyyyyyyyy, tak mám po 6ti týdnech kontrolu za sebou - prcek má všechno co má mít, hoví si tam jako paša :) viděla jsem :srdce: nožičky, hlavičku, prostě všechno, je to krása :srdce: vyžebrala jsem si fotku, tak jí sem pak zkusím dát, i když tam toho tolik k vidění asi nebude (dělal mi UTZ i vaginálně, kvůli fotce, aby to bylo líp vidět).
Na screening, krev jdu v 16 týdnu - dříve to prý nemá cenu, že toho se moc ještě neuvidí.
4.7.2012 jdu na registraci do porodnice, jsem tak hapyyyyyyyyyyyyy :potlesk:
termín mám 03.01.2013 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.6.12 12:52

my to zatím neřekli nikomu, ale už to asi dlouho nevydržíme, zítra jdu konečně k doktorce a jestli bude všechno ok tak to asi řeknem alespoň babičkám:-)

petule mo gratulujem, je super že je všechno jak má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
7.6.12 13:14

holky potřebuji radu - protože tady plaším - myslíte, že je ok že na krev a ten screening půjdu až v 15 týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
7.6.12 13:33

@PetulaPl tak třeba si otěhotněla o týden později a dr to viděl už teď na utz že je mimi menší díky tomu ví že ve 13tt by bylo ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
7.6.12 14:42

@PetulaPl Buď v klidu. kamarádka šla až někdy v 18. týdnu, protože dřív nechtěla. Mně to Mudr nabídla hned, ale kdybych to odmítla, šla bych taky až v tom 16-17tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.6.12 15:07

Tak se hlásím z kontroly.
Miminko má 31,4 mm,takže něco málo přes 3cm.
Bylo krásně vidět, nožička, ručička, srdíčko, jsem nadšená :-)
Za dva týdny mě čeká prvotrimestr. screening, stojí 1000kč ,ale budu mít větší jistotu :-)
Doktorka říkala, že je občas už vidět na tom screeningu pohlaví, když miminko spolupracuje, tak jsem zvědavá.

Přeju hezkej víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
8.6.12 18:30

@pavlinka77 gratulujuuu,super,krásné zprávy :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.6.12 18:44

@pavlinka77 gratuluju:-) Chtela jsem zeptat, kdyz ses taky z Prahy, kde budes rodit? Ja se proste nedokazu rozhodnout, v diskusich je o kazde porodnici hodne pozitivniho, ale take nemalo negativniho…diky a jeste jednou gratulace a drzim palce na ten screening!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
8.6.12 19:08

jé já už chci taky na utz :) - jdu až 18.6.
Pavlí - krásné míry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital