Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám PM 9.4., ale s cyklem 37 dní, takže podle PM TP 14.1., ale podle UTZ si myslim, ze to bude pozdeji ![]()
Holky já podle ms 1.1.2013 a podle utz 4.1.2012 z posledního utz zase 2.1.2013 ono je to stejně jedno mimi si samo řekne kdy chce ven ![]()
Já mám TP 03.01.2013 ale prý jsem možná o týden napřed, takže možná i na Vánoce ![]()
@BaBy85 já byla na odběrech minulý týden, brali mi 3 zkumavky (jednu na RH faktor, další na žloutenku/syfilis/AIDS a třetí na tu genetiku), mohla jsem mít lehkou snídani (cukr zatim neměřili) a příští týden si jdu pro výsledky a měření ultrazvukem.
U mě je mimi zase nejspíš o týden mladší, takže vlastně nevím jestli jsem teď 12 nebo 13 týden musím se příští týden u Dr. poptat ![]()
Jinak mi taky říkal, že zubař co nejdřív (tam jsem už objednaná bylo takže jdu taky příští týden) a na praktickou, že je dost času, ale jelikož teď budou dovči a tak, tak musím prozkoumat jak tam vůbec je, aybch to zase nepodcenila…
A jak vám rostou bříška (mám TP zatím 6/1)? Mě přijde, že poslední dva týdny se hrooozně zvětšilo, ještě, že jsem to řekla už v práci, tohle skrýt (ještě v těhle vedrech) by dalo už dost práci ![]()
Já zatím spíš večer takový břicho, jako když potřebuju hooodně čůrat ![]()
@Casparada díky. Tak to snad přežiju:-)
No mně břicho taky nějak vyrostlo poslední dobou (ještě jsme to nikomu neřekli, takže se pořad hlídám a nosím volnější trička). Ale vše dopnu, takže nájezd na obchody ještě neplánuji - počkám si na slevy:-))
@PetulaPl mne prave dr rekla, ze jsem asi o týden pozadu kvuli dlouhemu cyklu. Tak uvidime:-)
Tak screening je za mnou, brali mi 4 zkumavky, ale nějaké odběry k tomu nepatřili, ale opravdu jsem musela být nalačno, sestra se ještě ptala.
Jinak jsem se třikrát
než jsem tam došla, takže super.
Nejdřív teda krev, vypsání průkazky, pak jsem dostala kufřík pro nastávající maminky a šla do čekárny, kde jsem s partnerem čekala asi 5 minut a hned mě volali na utz. Doporučuju vzít partnera, bylo to nádherný. TP 4.1.2013 ![]()
Ahoj můžu se pridat? ja mam tp dle ms 10.1.2013 a dle utz jsem trochu mín to je tp 15.1. mě už pupík taky lehce vylezl
a v práci to jeste tak mesíc urcite tajit budu, schovávám to za volné trička, ale tak divne koukaj…jak kdyby nekdo chtel rict, ze jsem pribrala
jelikož budem 3 týdny v červenci na dovce, tak to reknu az pak. Holky ste nekterá z Prahy?
@Spikes00 píše:
Ahoj můžu se pridat? ja mam tp dle ms 10.1.2013 a dle utz jsem trochu mín to je tp 15.1. mě už pupík taky lehce vylezla v práci to jeste tak mesíc urcite tajit budu, schovávám to za volné trička, ale tak divne koukaj…jak kdyby nekdo chtel rict, ze jsem pribrala
![]()
jelikož budem 3 týdny v červenci na dovce, tak to reknu az pak. Holky ste nekterá z Prahy?
gratuluju k těhu ![]()
já jsem z Prahy
@MonikaL píše:
@Casparada tak takový mám taky
To jsem ráda, naše babi na mě totiž vždycky kouká a říká „zastrč to břicho“ a já "babi to ale nejde
" a ona na to "prosimtě to ještě nemůže být tak vidět
" njn s tímhle mě sice štve, ale stejně jí mám ráda ![]()