Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky jsme tu asi 4 dny nebyla a teda pěkně prokecáno
mě řekla dr se hlásit v porodnici do 14 týdne. Jinak ještě žádný oblečky nemám, ale koukám už po kočárku ![]()
Díky vám všem za milé uvítání
!
jinak… jak jste na tom dneska… já bych spala a spala… až bych brečela… to je asi tim počasím venku nebo co
…
jo a včera jsem si v lékárně koupila lízátka proti nevolnostem, tak tady teď u kompíku provádím testování… všichni tu na mě koukají, jako na prdlouše
… ale co, jestli to pomůže, tak ať se klíďo smějou, páč já bych tady nerada přede všema
![]()
@pavlinka77 píše:
@zabickaxyz
Já zatím nic nekupuju, hodně věcí budu mít po kamarádkách, jinak teda moje kamarádka kupuje zásadně oblečení z dovozu z Anglie a našla sekáč, kde se to prodává na kila, a já tam byla sní a ona nakoupila 4kg oblečení ( bylo to nějakých 60ks) za 200kč a byly to nádherný oblečky, žádné fleky, žádné žmolky, žádné dírky, nic sepraného. Vážně moc hezkýTak uvažuju, že tam možná taky půjdu něco koupit, ale jak se znám tak neodolám a určitě si nějaké nové oblečení koupím, ale max. pár kusů
Jééé tak to až budeš vědět kde to je tak se ozvi, taky bych jela na nákupy ![]()
@hranulka taky vítám:-)
ty lízátka(pokud myslíš ty zázvorové) jsou super…když sem čekala prvního tak do práce bych bez nich nikdy busem nedojela ![]()
Mě naštěstí nevolnosti minuli ![]()
Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost s trojkolkou? Máme totiž možnost jí podědit v krásném stavu (trojkombinaci), ale raději bych asi klasiku 4 kola, protože bydlíme na samotě u lesa + leden (doufám, že nebudou takové přívaly sněhu…) a nepřijde mi moc stabilní (ale zase asi zabere méně místa v autě)
@Casparada já mám klasiku 4kolku a švagrová má 3kolku-ta je do města mhd atd naprosto super a skladnější…ale jako ty bydlím na vesnici všude louky lesy atd a teda s tříkolkou bych to tu nedala do terénu je mnohem lepší ta čtyřkolka a podle mých zkušeností i do sněhu(hlavně takového toho měkčího(neušlapaného) nebo do takové té srač…ale záleží i jak na kom a hlavně na značce…ať vybereš to nebo to koukej ať je to dobře odpružené(opravdu co nejvíc…v terénu to fakt oceníš)…nejlepší máš zajít si do nějakého obchodu a zkoušet obojí…i se zaplou aretací i s vyplou(otáčení předních kol/a…s aretací je to super na klasické ježdění ale když budeš řídit kočár jen jednou rukou(když prší) nebo právě jakmile vjedeš do sněhu je lepší ji zablokovat a tu je třeba vyzkoušet jak se ti který kočár bez ní bude ovládat…snad sem poradila aspoň trošku ![]()
@MonikaL píše:
@petule chomutov
Fakt? to je co by kamenem dohodil ![]()
ty už víš kam půjdeš rodit? já ne - jen vím, že ne u nás ![]()
@petule bud chomutov nebo žatec, ale asi spíš chomutov hodně se to tu ted zvedlo a lidi si to chválí ![]()
Taky jsem slyšela. já se právě rozhoduji - chomutov, kadaň… i když v lednu asi čím blíž, tím líp ![]()
Ahoj, tak dnešní kontrola ok, až na glykemii, kterou jsem měla nějak hodně nízko…řekla mi že ten výsledek co mi vyšel se diví, že jsem došla
. No jinak mimísek 5 cm a odpovídáme 11+5, za měsíc jdu zase na kontrolu. Už se těším na sreening. Holky na sreeningu se zjišťují vrození vady a tak? a musím být na lačno nebo tak něco? ![]()
@Spikes00 tak na screening = odběr krve, by jsi teda měla už jít, 11+5 je nejvyšší část. Pak už je pozdě a spíš ti to neudělají, protože to není vypovídající. V těhu záleží na přesně spočítaných týdnech. Na lačno jsem být nemusela. to až na ten druhý
Ahoj, já jdu na screening příští týden. Ptala jsem se, jestli na lačno a řekla, že ne. ale je pravda, že mi budou brát jen genetické odběry (skupinu, protilátky, aids, atd, jsem již absolvovala).