Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
30.6.12 09:30

@kaccenaa To jsem měla a doktor mi tenkrát řekl, že to jsou ty pánevní vazy nějak namožené či co :think:

• Citovat
  • Upravit
7091
30.6.12 10:28

Mě už teda zvracení přestalo i ty pocity, že se mi bylo permanentně zle celý den, jen pachy mi vadí, ale to je už pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.6.12 10:57

Tak já ještě nezvracela, ale bojím se, že to přejde… nedostanu do sebe nic jinýho než paštiku a kyselou okurku, tak mám pocit, že to prostě v lednu porodím.-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.6.12 11:03

@Kristyna+Daník :mrgreen: Tak to bude kluk :palec: Já se s Daníčkem začala živit tatarákem a pivem :zed: Teď jsem zase ovocno-zeleninovo-jogurtová :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
30.6.12 11:04

Njhorší mi stejně připadal ten první trimestr - permanentně blbě, furt se mi chtělo spát, nesnášela jsem smrad jakékoli kosmetiky včetně mýdla (to mi teda zůstalo po celou dobu těhotenství)… Hrůza.. A až na konci těhotenství jsem pochopila, proč se říká, že ženská si má užít druhý trimestr, že ten je nejlepší.. :D

• Citovat
  • Upravit
11513
30.6.12 11:37
@Amber_1977 píše: @Kristyna+Daník :mrgreen: Tak to bude kluk :palec: Já se s Daníčkem začala živit tatarákem a pivem :zed: Teď jsem zase ovocno-zeleninovo-jogurtová :nevim:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! já chci holčičku!!! :,( :,( :lol: :lol: jednoho kluka už mám doma :-)))))))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.6.12 11:44

@Kristyna+Daník Aspoň bude mít parťáka :dance: Jmenuje se Dan nebo Daniel? Mám Daniela :srdce:

• Citovat
  • Upravit
206
30.6.12 12:44

@Vveveruska : Ne, že bych ti to přála, ale jsem ráda, že má někdo stejný problém :) Je to přesně, jak popisuješ, dnes ráno mě to zabolelo na obou stranách (když jsem se chtěla vysmrkat :D), někdy je to intenzivnější a jindy o tom vůbec nevím…
Přemýšlím, jestli zajít k praktické nebo ke gynekologovi (k němu bych měla jít na další kontrolu až za tři týdny).
Každopádně, kdybys někam šla dřív než já, dej vědět, co ti řekli ;)!
S těmi nevolnostmi tě lituju, měla jsem to 14dní v kuse, permanentně špatně od žaludku, nevolnosti z jídla, když jsem nejedla, tak z hladu… Už to naštěstí přešlo, ale ta psychika je při tom asi nejhorší:( Tak džím palce, ať tě to brzy přejde ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.6.12 12:46
@Amber_1977 píše:
@kaccenaa To jsem měla a doktor mi tenkrát řekl, že to jsou ty pánevní vazy nějak namožené či co :think:

Díky za info, trochu mě to uklidnilo, to nezní jako něco tragického :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.6.12 12:56
@Amber_1977 píše: @Kristyna+Daník Aspoň bude mít parťáka :dance: Jmenuje se Dan nebo Daniel? Mám Daniela :srdce:

já vím, ale já bych ráda šila na holčičku.-))) Si ji hezky zdobila, když už jsem se do toho šití pustila :-)))) No uvidíme..

Máme Daniela :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.6.12 13:01

Já si zdobím Daníčka - na barevné ponožtičky už přítel rezignoval, červenou uznal, že mu sluší, akorát mi naposledy neprošel klobouček s beruškama :cert:

• Citovat
  • Upravit
11513
30.6.12 13:18
@Amber_1977 píše:
Já si zdobím Daníčka - na barevné ponožtičky už přítel rezignoval, červenou uznal, že mu sluší, akorát mi naposledy neprošel klobouček s beruškama :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cha cha!!
To já mám ráda kluky v klučičím.-) Taky ho parádím, ale na to šití je na holčičky tolik střihů!!! není to jen o teplákách a kalhotech, ale ty šatičky, sukýnky, mašličky.-) Tak aspoń jednu malinkatou holčičku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.6.12 13:20

Šatičky, ani sukýnka by mi asi neprošly :think:
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11513
30.6.12 13:23
@Amber_1977 píše: Šatičky, ani sukýnka by mi asi neprošly :think: :mrgreen:

No právě :-) :-) A pro tu holčičku… hm, hm, hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.6.12 13:42

Kaccenaa:já jdu na kontrolu 9.7., takže se určitě zeptám a dám vědět, co jsem zjistila. no kéž by to byly ty pánevní vazy.
jinak já už zvracím 5. týden a jestli to bude jako u prvního mimíska, tak ještě nejsem ani v půlce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí