Poradna duly
Jana Čurdová
Mě už teda zvracení přestalo i ty pocity, že se mi bylo permanentně zle celý den, jen pachy mi vadí, ale to je už pohodička ![]()
Tak já ještě nezvracela, ale bojím se, že to přejde… nedostanu do sebe nic jinýho než paštiku a kyselou okurku, tak mám pocit, že to prostě v lednu porodím.-)))))
@Kristyna+Daník
Tak to bude kluk
Já se s Daníčkem začala živit tatarákem a pivem
Teď jsem zase ovocno-zeleninovo-jogurtová ![]()
Njhorší mi stejně připadal ten první trimestr - permanentně blbě, furt se mi chtělo spát, nesnášela jsem smrad jakékoli kosmetiky včetně mýdla (to mi teda zůstalo po celou dobu těhotenství)… Hrůza.. A až na konci těhotenství jsem pochopila, proč se říká, že ženská si má užít druhý trimestr, že ten je nejlepší.. ![]()
@Amber_1977 píše: @Kristyna+DaníkTak to bude kluk
Já se s Daníčkem začala živit tatarákem a pivem
Teď jsem zase ovocno-zeleninovo-jogurtová
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! já chci holčičku!!!
jednoho kluka už mám doma ![]()
@Kristyna+Daník Aspoň bude mít parťáka
Jmenuje se Dan nebo Daniel? Mám Daniela ![]()
@Vveveruska : Ne, že bych ti to přála, ale jsem ráda, že má někdo stejný problém
Je to přesně, jak popisuješ, dnes ráno mě to zabolelo na obou stranách (když jsem se chtěla vysmrkat
), někdy je to intenzivnější a jindy o tom vůbec nevím…
Přemýšlím, jestli zajít k praktické nebo ke gynekologovi (k němu bych měla jít na další kontrolu až za tři týdny).
Každopádně, kdybys někam šla dřív než já, dej vědět, co ti řekli
!
S těmi nevolnostmi tě lituju, měla jsem to 14dní v kuse, permanentně špatně od žaludku, nevolnosti z jídla, když jsem nejedla, tak z hladu… Už to naštěstí přešlo, ale ta psychika je při tom asi nejhorší:( Tak džím palce, ať tě to brzy přejde
!
@Amber_1977 píše:
@kaccenaa To jsem měla a doktor mi tenkrát řekl, že to jsou ty pánevní vazy nějak namožené či co
Díky za info, trochu mě to uklidnilo, to nezní jako něco tragického ![]()
@Amber_1977 píše: @Kristyna+Daník Aspoň bude mít parťákaJmenuje se Dan nebo Daniel? Mám Daniela
já vím, ale já bych ráda šila na holčičku.-))) Si ji hezky zdobila, když už jsem se do toho šití pustila
No uvidíme..
Máme Daniela ![]()
Já si zdobím Daníčka - na barevné ponožtičky už přítel rezignoval, červenou uznal, že mu sluší, akorát mi naposledy neprošel klobouček s beruškama ![]()
@Amber_1977 píše:
Já si zdobím Daníčka - na barevné ponožtičky už přítel rezignoval, červenou uznal, že mu sluší, akorát mi naposledy neprošel klobouček s beruškama
@Amber_1977 píše: Šatičky, ani sukýnka by mi asi neprošly![]()
No právě
A pro tu holčičku… hm, hm, hm…
Kaccenaa:já jdu na kontrolu 9.7., takže se určitě zeptám a dám vědět, co jsem zjistila. no kéž by to byly ty pánevní vazy.
jinak já už zvracím 5. týden a jestli to bude jako u prvního mimíska, tak ještě nejsem ani v půlce ![]()
@kaccenaa To jsem měla a doktor mi tenkrát řekl, že to jsou ty pánevní vazy nějak namožené či co