Poradna duly
Jana Čurdová
Aho všem…ráda bych se k Vám přdala
Podle poslední MS mi termín vychází na 15.1., ale UZ jsem ale o týden pozadu
tento týden jdu na UZ screening, tak doufám, že bude vše v řádku. Jinak mi puek roste taky. Pravda, že se nijak neomezuj v jídle. Nahoře mám zatím cca 2 kg ![]()
Příspěvek upraven 08.07.12 v 20:46
@ivavik píše:
Aho všem…ráda bych se k Vám přdalaPodle poslední MS mi termín vychází na 15.1., ale UZ jsem ale o týden pozadu
tento týden jdu na UZ screening, tak doufám, že bude vše v řádku. Jinak mi puek roste taky. Pravda, že se nijak neomezuj v jídle. Nahoře mám zatím cca kg
Vítám
cc kolik kilo??
![]()
Já mám 5 kg dole ![]()
2 kila, nevšimla jsem si, že mi to tam vypadlo
už jsem to opravila ![]()
5 kg dole? to jdes nejak opacnym smerem ![]()
@ivavik píše:
2 kila, nevšimla jsem si, že mi to tam vypadlouž jsem to opravila
5 kg dole? to jdes nejak opacnym smerem
No ja jsem na sebe docela zvedava..mam docela tendence pribirat a docela jsem s postavou bojovala i kdyz jsem chodila cvicit a hlidala si jidelnicek, tak uvidim. já jsem hodne malinka, takze na me je videt kazde kilo navic…ale tak co, po porodu to shodim snad a zatim jsem celkem v norme.
takze ty ted budes mit treti? jak mas stare ty prvni dve deti?
Nn, budu mít teď druhé.-) Prvního mám klučinu 28 měsíců
Další dvě těhu se nevydařily…
No já přibrala 7 kg v těhu, 11 nechala v porodnici, ale bojovali jsme trochu s kojením a já tak moc chtěla kojit, že jsem si dopřávala a zůstalo mi 7 kg po porodu nahoře… a ty se mi nepodařilo sundat.. ale tak - jsem šťastná taková jaká jsem ![]()
Tak ted zatim hubnes..a kolem dvou deti se nabehas, tak to pujde samo ![]()
Ahoj Ivi, mě podle MS vychází taky 15.1. ale dle posledního utz. 12.1. Vítej ![]()
Taky vítám novou těhulku a gratuluji
!
a děvčata… s tim tloustnutím…já teda nevim, jak vy… začínám mít bříško, ale jsem fakt přesvědčená o tom, že je to spíš špíček, páč si neodřeknu vážně vůbec nic a navíc mi nevolnosti nějak ustoupily, takže vesele nabírám a nabírám
… zatím dle váhy taky 2 kg nahoře, ale podle oblečení mi to připadá minimálně na 5 kg
… hlavně se mi teda taky zdá, že jsem celkově taková nějaká oteklá
… mám pocit, jako bych dost zadržovala vodu v těle… myslíte, že je to normálka?
jinak ve čtvrtek mám další kontrolu, tak se těšim… držte mi pěsti ať je vše o. k.
všem prima den ![]()
Holky v klidu ja mám nahoře už 4kg, a to nějak nežeru. Před těhu 53/170 a termín mám 20ledna a břicho nemám žádný je skoro plochy tak to mám v prsou asi
![]()
No teda… s těma prsama to je vážně masakr… máte někdo představu, kdy to přestane růst… páč já už před 14 dny musela pro novou podprsenku a teď se mi pomalu zdá, že budu muset pro další
… ale na druhou stranu je fakt, že se to snad brzy zarazí, páč ty tlaky a bolesti na dotyk se pomalu vytrácí ![]()
Hihi no holky, to by bylo možná zajímavé zjištění, o kolik máme težší prsa ![]()
jinak k příspěvku níže…myslím, že to je normálka, většina těhulek má problém se zadržováním vody a otoky… to já zatím tyhle potíže nemám, spíš ty chutě.. ![]()
@hranulka píše:… hlavně se mi teda taky zdá, že jsem celkově taková nějaká oteklá… mám pocit, jako bych dost zadržovala vodu v těle… myslíte, že je to normálka?
Taky už mi ustopily bolesti prsou, ale koupila jsem si sportovní podprdy a i s nima spím, nejde nechat prsa volně hrozne to tahá a nechci mít lajdáky
![]()