Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
8.7.12 16:46

Aho všem…ráda bych se k Vám přdala :) Podle poslední MS mi termín vychází na 15.1., ale UZ jsem ale o týden pozadu :) tento týden jdu na UZ screening, tak doufám, že bude vše v řádku. Jinak mi puek roste taky. Pravda, že se nijak neomezuj v jídle. Nahoře mám zatím cca 2 kg :)

Příspěvek upraven 08.07.12 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.12 20:05
@ivavik píše:
Aho všem…ráda bych se k Vám přdala :) Podle poslední MS mi termín vychází na 15.1., ale UZ jsem ale o týden pozadu :) tento týden jdu na UZ screening, tak doufám, že bude vše v řádku. Jinak mi puek roste taky. Pravda, že se nijak neomezuj v jídle. Nahoře mám zatím cca kg :)

Vítám :-) cc kolik kilo?? :-) :-)
Já mám 5 kg dole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.7.12 20:53

2 kila, nevšimla jsem si, že mi to tam vypadlo :-) už jsem to opravila :)

5 kg dole? to jdes nejak opacnym smerem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.12 21:06
@ivavik píše:
2 kila, nevšimla jsem si, že mi to tam vypadlo :-) už jsem to opravila :)5 kg dole? to jdes nejak opacnym smerem :)
:-D :-D no mojí postavě to neublíží :-) jen mi prostě nějak nic nechutná :-(((
No doufám, že mi to vydrží :-))) jsem taková koule obrovská… V prvním těhu jsem přibrala 7kg, ale dali mi zabrat ty další dvě těhotenství - jak jsem byla těhotná za sebou a ty potraty, tak mi to dalo fyzicky zabrat. tak uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.7.12 21:29

No ja jsem na sebe docela zvedava..mam docela tendence pribirat a docela jsem s postavou bojovala i kdyz jsem chodila cvicit a hlidala si jidelnicek, tak uvidim. já jsem hodne malinka, takze na me je videt kazde kilo navic…ale tak co, po porodu to shodim snad a zatim jsem celkem v norme.
takze ty ted budes mit treti? jak mas stare ty prvni dve deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.12 21:36

Nn, budu mít teď druhé.-) Prvního mám klučinu 28 měsíců :-) Další dvě těhu se nevydařily…
No já přibrala 7 kg v těhu, 11 nechala v porodnici, ale bojovali jsme trochu s kojením a já tak moc chtěla kojit, že jsem si dopřávala a zůstalo mi 7 kg po porodu nahoře… a ty se mi nepodařilo sundat.. ale tak - jsem šťastná taková jaká jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.7.12 21:42

Tak ted zatim hubnes..a kolem dvou deti se nabehas, tak to pujde samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.12 21:52

To doufám :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
9.7.12 07:00

Ahoj Ivi, mě podle MS vychází taky 15.1. ale dle posledního utz. 12.1. Vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
9.7.12 10:54

Taky vítám novou těhulku a gratuluji :kytka:!

a děvčata… s tim tloustnutím…já teda nevim, jak vy… začínám mít bříško, ale jsem fakt přesvědčená o tom, že je to spíš špíček, páč si neodřeknu vážně vůbec nic a navíc mi nevolnosti nějak ustoupily, takže vesele nabírám a nabírám :mrgreen:… zatím dle váhy taky 2 kg nahoře, ale podle oblečení mi to připadá minimálně na 5 kg :roll:… hlavně se mi teda taky zdá, že jsem celkově taková nějaká oteklá :oops:… mám pocit, jako bych dost zadržovala vodu v těle… myslíte, že je to normálka?

jinak ve čtvrtek mám další kontrolu, tak se těšim… držte mi pěsti ať je vše o. k.

všem prima den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.7.12 12:00

Holky v klidu ja mám nahoře už 4kg, a to nějak nežeru. Před těhu 53/170 a termín mám 20ledna a břicho nemám žádný je skoro plochy tak to mám v prsou asi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
9.7.12 12:08

O prsou ani nemluvim, ty se chystám zvážit si zvlášť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
9.7.12 13:25

No teda… s těma prsama to je vážně masakr… máte někdo představu, kdy to přestane růst… páč já už před 14 dny musela pro novou podprsenku a teď se mi pomalu zdá, že budu muset pro další :mrgreen:… ale na druhou stranu je fakt, že se to snad brzy zarazí, páč ty tlaky a bolesti na dotyk se pomalu vytrácí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.7.12 14:08

Hihi no holky, to by bylo možná zajímavé zjištění, o kolik máme težší prsa :-D

jinak k příspěvku níže…myslím, že to je normálka, většina těhulek má problém se zadržováním vody a otoky… to já zatím tyhle potíže nemám, spíš ty chutě.. :lol:

@hranulka píše:… hlavně se mi teda taky zdá, že jsem celkově taková nějaká oteklá :oops:… mám pocit, jako bych dost zadržovala vodu v těle… myslíte, že je to normálka?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.7.12 14:15

Taky už mi ustopily bolesti prsou, ale koupila jsem si sportovní podprdy a i s nima spím, nejde nechat prsa volně hrozne to tahá a nechci mít lajdáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí