Poradna duly
Jana Čurdová
@petule tak mne na tom utz napsali, ze nosni kustka je, a sijove projasneni 1 mm, dneska se dozvim vysledky krve, tak jsem malinko na trni
@kristyna+danik obdiv:-)
Holky, řešite už porodnici? četla jsem o par listu zpatky, že tu to tema padlo… za chvili se budu muset registrovat.
a dalsi otazka, budete chodit na tehotenske cviceni? od kdy a kam? ![]()
Tak mam vysledky z krve - negativni. Ufff..
@ivavik porodnice. Ja se rozhodla pro Krc, na tehotenske cviceni chodit neplanuju, dost se hybu i mimo ![]()
@ivavik píše:
Holky, řešite už porodnici? četla jsem o par listu zpatky, že tu to tema padlo… za chvili se budu muset registrovat.a dalsi otazka, budete chodit na tehotenske cviceni? od kdy a kam?
Já Motol
já se taky pohybuje pořád, takže těhu cvičení zatím nepotřebuji ![]()
Ja zatim mam Apolinare, ale porad si nejsem uplne jista ![]()
no tak to jsem tady jedinej lenoch?
![]()
No já za dva týdny a chci zkusit to Podolí a doufám, že to vyjde… A na cvičení se nechystám… neměla bych kdy… nemám hlídání
@ivavik píše: @Kristyna+Daník pane jo, to jsi sikovna…hlavne to tricko
Děkuju, už jsme v něm dneska dělali parádu.-)
Ahoj všichni, dlouho jsem tu nebyla. Dneska jsem 14+5, jinak co se týče porodnice, já zvolila vinohrady. Jsem zvědavá, kdo z nás bude spokojená s porodnicí.
@Kristyna+Daník píše:
No já za dva týdny a chci zkusit to Podolí a doufám, že to vyjde… A na cvičení se nechystám… neměla bych kdy… nemám hlídání
noo ja zvažovala podoli nebo apolinare… a rave kvuli registraci se priklanim k apolinari. tak jsem taky zvedava potom na nase zazitky ![]()
@Kristyna+Daník píše:
Holky zkuste tomě vychází holka.-)http://mimiblog.cz/…/planovani/8
asi jsem natvrdla
nejak s tim neumim pracovat ![]()
@Kristyna+Daník To je krása
Obdivuju tě, zlámala bych si na tom ruce