Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
18.7.12 10:17

Ahoj, jak jsem četla poslední komentáře tak tam píšete o placentě, myslím že to nic vážného není, protože mi doktor řekl to samé, že jí mám moc nízko a mám být v klidu, ale i tak jsem z toho nervózní… :( v pondělí to budu 16+3 jdu na kontrolu (už se nemůžu dočkat :mrgreen: ), bude mi dělat nějaký tripl test, ultrazvuk a další vyšetření…

Jinak doma ultrazvuk mám (angel sound) a už mě to 2× vyděsilo protože jsem nic neslyšela. Je to fajn, protože slyším hodně věcí, ale nesmí se to brát tak vážně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.7.12 12:14

Ahojky holky tak dneska jsem byla na kontrole a vše máme v pořádku…a nejspíš se nám teda vyplní taky ten kluk tak jsem moc ráda hihihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.7.12 12:28

@Stepanka123 paráda a viděla jsi pindíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.7.12 12:37

Jo ukazoval mi ho ale jeste to nemame na 100 procent rikal doktor rekl ze pravdepodobne to teda ten kluk bude ale uplne vedet to budu az pujdu ve 20 týdnu na 3D ultrazvuk…takže uvidim jeste ale ja myslim ze by se doktor asi nemilil ne?? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.7.12 12:39

@MonikaL Jo ukazoval mi ho ale jeste to nemame na 100 procent rikal doktor rekl ze pravdepodobne to teda ten kluk bude ale uplne vedet to budu az pujdu ve 20 týdnu na 3D ultrazvuk…takže uvidim jeste ale ja myslim ze by se doktor asi nemilil ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
18.7.12 13:41

Jé Moni - krásný video
Stepanko - gratuluji k pindikovi :)
Zabicko - mě čekají tripple v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 16:56

Díky za přivítání. Termín mám 20.1.2013. Co se týče placenty, tak doktor mi vůbec nic neřekl, přečetla jsem si o až ze zprávy. Tak se utěšuju tím, že kdyby to bylo něco závažného, tak mi mě na to upozornil nebo tak něco. Jinak máme za sebou screening v 1. trimestru a vše v pořádku. Bylo krásné se dívat, jak se tam mimčo mrská a hýbe ručičkama a nožičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.7.12 17:38
@MonikaL píše:
http://www.youtube.com/watch?…
přikládám video z utz jde tym vidět pindík :mavam:

Hezký video, ještě víc se mi líbí, že si tykáš se svým Dr. to bych taky chtěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.7.12 18:57

Já jdu zítra a jsem tááák nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.7.12 20:32

@Stepanka123 no u kluka se spíš mýlit nebude, u holčičky se jde splést, ale pokud ho tam viděl hezky jako u mě tak by se neměl plést :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.7.12 20:33

@pavlinka77 je to kamarád mého muže takže máme kamarádský vztah a je to super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.7.12 20:59
@MonikaL píše:
@pavlinka77 je to kamarád mého muže takže máme kamarádský vztah a je to super :pankac:

Tak to fakt závidím, mě by ten můj asi nenechal chodit ke svému kamarádovi, jako utz přes bříško jo, ale vnitřní to asi ne. :-) né že by byl nějakej mačo, co si mě hlídá, ale asi by to nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.7.12 21:23

@pavlinka77 taky si muj občas rejpne, ale z legrace je rád že chodim k němu je tu v okolí nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.7.12 22:15
@MonikaL píše:
@pavlinka77 taky si muj občas rejpne, ale z legrace je rád že chodim k němu je tu v okolí nejlepší

Mě osobně by to nevadilo, ale třeba mám na čípku vřídky a doktorka říkala, že je to nejspíš od sexu, že mi do něj šťouchá :mrgreen: jak znám kamarády mého partnera, tak by poslouchal věty typu - hele Pájo nebouchej do ní tak a podobně :D :D oni jsou hodně na srandičky, takže tohle by asi nefungovalo, ale závidím ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
19.7.12 08:01

@pavlinka77 on je profesionál takže takové věci nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie