Poradna duly
Jana Čurdová
@Kristyna+Daník píše:Holky - já už 100% cítím miminko!
ty brdo, takhle brzo jo???
![]()
Já vím, že je hrozně brzo, ale jsem těhotná po čtvrté, tak možná tím, že ta děloha je citlivější… A dneska fakt pravidelně a stejně…už nějakou dobu cítím to bublinkování
a asi jak JÍ
tam doktor dneska pošťouchal, tak se ozývá ![]()
@Kristyna+Daník pockeeeeeej, jiii? si se nepochlubila nebo sem slepa? jak si psala ze too bylo nejaky rozmazany, tak mne ani nenapadlo, ze by byl videt co to je??? tak velka gratulace ![]()
tak to je krsny, ze ji uz citis
je fakt, ze jsem cetla, ze pri dalsich tehotenstvich to jde citit drive ![]()
to ja si jeste budu asi muset chvilku pockat na oboji ![]()
@ivavik Nevím to
nebylo nic vidět… To si jen tak jako říkám já… Dneska mi psala kamarádka, co je o 4tt víc těhu než já, že jejich kristýnka má pindíka ![]()
Tak třeba jí ještě přemluvím.. Fakt to nevím, jen o ni mluvím jako o holčičce ![]()
@Kristyna+Daník aha tak to jo
vsak ono to utece jak voda a budeme to vedet
mi dneska kolegyne rikala v praci, ze byla 4× tehotna a pokazde ji vyslo, ze u holek mela na sladky chut a u kluku se ji delalo spatne jen kdyz sladke citila. no tak to jsem zvedava… ![]()
@Kristyna+Daník noo ja neodolam ![]()
hele a uz ti nabrala rucicka na vaze opacny smer? ![]()
Ještě jsem se nedostala na výchozí váhu
Mám pořád o 2 kg míň…
Holky to já ješt mimi necítím ale občas se mi vyboulí břicho tam kde zrovna mimi je
je to legrační jak si tam putuje
@ivavik jj, přesně tak, pomalu ale jistě se dostávám na výchozí váhu
Ale každý den se ta váha dost mění… ![]()
Čau holky tak to já když se mi chce i jen trošku čůrat tak už asi 3týdny cítím kde přesně mimčo je(je nějak blbě kolem močového měchýře a tak blbě tlačí že to ani moc příjemné není
)…když sem byla u dr naposled tak sem mu i řekla na které straně močového měchýře zrovna má hledat a našel ho tam naprosto přesně
a dneska večer když sem nemohla celou noc spát díky tomu mojemu úžasnému staršímu zlatíčku
(oddudlíkovávame
)tak mě párkrát „píchnulo“ právě do močáku(světe div se chtělo se mi hned čůrat
)už večer před tím se mi zdálo že cítím motýlky a teď se mi to asi potvrdilo…uvidíme co bude dneska večer(malého sem cítila na začátku taky jen večer)
Ahojky holky já taky už docela cítím mimčo vždycky když jdu večer ležet tak cítím jak se hejbe a takový cukání jako… A už nemůžu ani ležet na břiše jak my ted za poslední týden mimi vyrostlo …jako doktor my řekl že máme mimčo dost velké takže ty pohyby budu cejtit dřív…hihihi ![]()
Ahoj holky,
příští týden jdu na ultrazvuk a ráda bych si nechala udělat video. Jakým způsobem se to provádí (mám si donést DVD?) a kolik se za to platí?