Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7091
15.7.12 15:15

Ty jo, parádička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.7.12 15:41

@Kristyna+Daník fascinujes me. Planujes latkovat, nebo to je jen na plenky, co jsou potreba kolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.7.12 17:26
@BaBy85 píše: @Kristyna+Daník fascinujes me. Planujes latkovat, nebo to je jen na plenky, co jsou potreba kolem?

Plánuju látkovat 100% odlátkovala jsem prvního klučinu - teda až od 13 měsíců, ale chytlo mě to, hlavně to šití těch plenek :-)) takže budu látkovat určitě a strašně se na to těším, už je to asi závislost :-)
jen přemýšlím, zda začnu hned nebo až po 6ti nedělí :-) Takže sháním levné čtvercovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
15.7.12 18:19

@Kristyna+Daník no, ja jsem prave byla vzdycky rezolutne proti latkovani, ze prece nejsem silena si pridelavat praci, ale cim vic o tom ctu, tim vic me to laka. Alespon kombinovat - latkovat doma, na vylety, pres noc jednorazovky..no jeste si to musim nacist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.7.12 18:49
@BaBy85 píše: @Kristyna+Daník no, ja jsem prave byla vzdycky rezolutne proti latkovani, ze prece nejsem silena si pridelavat praci, ale cim vic o tom ctu, tim vic me to laka. Alespon kombinovat - latkovat doma, na vylety, pres noc jednorazovky..no jeste si to musim nacist..

no já o tom vůbec nikdy neslyšela nebo se asi nezajímala, ale látkovala kamarádka, mě spíš právě jako zaujolo to, že se to dá šít, tak jsem se začala zajímat a šla jsem do toho, že to zkusím :-))) a hrozně mě to vzalo, hlavně jako ty nekoukaný vzory a to, že prostě je to můj výtvor :-))) A nicméně jsem tak ze začátku do toho šla, že budeme látkovat jen doma :-DD ha ha ha… látkovala jsem posléze všude.-) na návštšvy, na výlety, k dr :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.7.12 10:29

Ahoj ženy, přidávám se k vám :mavam: máme termín 6.1 - a určitě to bude kluk (vždycky na UTZ hrozí pěstí-takže to bude vztekloun po manželovi :-))) i když ted mě napadá že by to mohla být hysterická slečna :D ale néé bude to kluk, mám takové tušení ;) Jinak já ještě nepřibrala nic a to jsem 16 tt (174cm a 56 kg) vždycky jeden tyden shodim 2 kg a dalši je zase přiberu, DR už mi za to nadává :-( Jste tu někdo z Brna? Jak dlouho plánujete pracovat? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.7.12 11:46

Mě se taky na začátku podařilo zhubnout 5 kilo :-) Tak uvidíme :-) Snad to přibývání nepůjde tak nahoru..
Já jsem na rizikovém, takže pracovat dál nehodlám.-) Ale s prvním jsem pracovala až do konce a nastupovala 8tt před porodem na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.7.12 12:26

@merlinka85 No ahojky tak tě zdravím tak to se máš že si ještě nepřibrala já už mám 2 kila nahoře a jsem 14 tt a jakto že ještě nevíš jestli to bude klučina nebo holčička když už si 16 tt?? :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.7.12 16:36

Tak holky glykemie poprvé za mnou… další tak v říjnu. Můj doktor ji dělá dvakrát, ale jak jsem se toho bála, tak se docela dalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.7.12 17:02

Ahojte, tak já dneska byla na kontrole - vse v poradku. Jinak jsem od minula (cca mesic zpet) zhubla 2 kila, a to jim normalne, spatne mi neni :-( Ale je pravda, ze nejsem zadna kost a kuze :-)

Jinak jsem se dneska telefonicky registrovala do Krce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.7.12 18:22

@Stepanka123 - mě spíš překvapuje že vy už to víte co budete mít :) u nás se to říká asi až ve 20.tt - když se jde na velký UTZ.. teď ve středu jdu na Tripl.. no a jinak se trochu bojim glykemky - ja na cukr a cukrovi moc nejsem tak z toho uplně nemám radost, chodí na to každý, nebo jen výběrově??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.7.12 18:25

Ahojky tak dnesni ultrazvuk na odhaleni downova sindromu dopadl dobre takze super.Se mi ulevilo…jinak jsem 13+4 a prcek ma 7,5cm pořad se mrskal hihi asi sportovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.7.12 18:26

Ahojky tak dnesni ultrazvuk na odhaleni downova sindromu dopadl dobre takze super.Se mi ulevilo…jinak jsem 13+4 a prcek ma 7,5cm pořad se mrskal hihi asi sportovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.7.12 18:36

@merlinka85 ahojky ja si myslim že na to vyšetření asi chodí každý tady u nás už to řekne doktor od 12 týdne těhotenství teda taky podle toho jak je mimčo natočený a spolupracuje a takk hahaha… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.7.12 18:44

Tak můj první počin z látek, co mi te´d dorazily :-) Intimky s taštičkou pro kamarádku.-)))

Gratuluji k úspěšným kontrolám :-) já jdu ve čtvrtek a už jsem nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital